Guitar -->

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Έφτασε η ώρα Έλληνες για να πούμε φτάνει ως εδώ.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 8, 2013
20131108-184057.jpg
Η προδοσία έφτασε στο απόγειο της.
Σε 54 μέρες όλα πλέον δεν θα είναι ιδία για πολλούς από εμάς, τα σπίτια μας γίνονται θυσία στους δανειστές που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα μας. Όλοι πλέον κινδυνεύουμε να μείνουμε στο δρόμο, και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι .
Οι δουλοπρεπείς προδότες βουλευτές καθώς και ο μεγαλοπροδότης σκιάχτρο πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνουν την περιουσία μας βορά στους τοκογλύφους και στις τράπεζες που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.


Έλληνες όσοι θέλετε να λέγεστε έτσι όχι κατ΄ όνομα αλλά ως πραγματικά παιδιά των Ελλήνων εκείνων που δάσυνε την ζωή τους υπέρ
βωμών και εστιών πρέπει να διώξουμε αυτό το κακό συναπάντημα από την πολύπαθη Ελλάδα μας, πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας όλους αυτούς που χρόνια ρουφάνε το αίμα μας διαβεβαιώνοντας μας ότι η μόνη σωτηρία είναι αυτή. Αρκετά είδαμε και ακούσαμε από όλους αυτούς και τα τσιράκια τους.
Κοιτάξτε γύρω σας δείτε την καθημερινή γενοκτονία και μην κλείνεται τα μάτια και τα αυτιά σας νομίζοντας ότι δεν θα πλησιάσει το κακό εσάς, δεν είναι έτσι, ξυπνήστε και ετοιμαστείτε μετά από μένα έχει και άλλος σειρά και θα είσαι εσύ που τώρα απλά κάθεσαι στον καναπέ σου και κοιτάς στα χαζοκάναλα αυτό που κάνουν σε έμενα.
Ναι έχεις σειρά εσύ μετά και αυτό θα γίνεται μέχρι να μας εξοντώσουν όλους .
Σκέψου τα παιδιά μας και λέω ΜΑΣ γιατί δεν είναι παιδιά τους αλλά δικά μας παιδιά παιδιά του λαού που του στερούν την ελπίδα , τι θα τους πούμε ότι μας τα παίρνουν για να σωθούν τα κοράκια οι νέοι κατακτητές της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ αρκετά τους δώσαμε αρκετά .
Ποιος θα αντέχει το κλάμα από τα παιδιά μας που θα τα πετάνε στο δρόμο «καλύτερα να μην το δω ποτέ» καλύτερα ας πεθάνω εκείνη την ώρα, ναι ας πεθάνουμε γιατί η ντροπή που θα δούμε στα μάτια τους θα είναι η ποιο φοβερή ερώτηση που θα μας έχουν κάνει και εμείς χωρίς απάντηση παρά μόνο την σιωπή, την σιωπή της ντροπής και της λιποταξίας μας, τότε που έπρεπε να κάνουμε κάτι αλλά απλά αρκεστήκαμε στον καναπέ και τον ωχ αδελφισμό μας.
Ναι θα είμαστε στα μάτια τους το ίδιο προδότες με εκείνους που μας έφεραν ως εδώ.
Έλληνες η πατρίδα μας αιμορραγεί και μαζί και το μέλλον του λαού μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Μόνο όλοι μαζί σαν μια γροθιά μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή σε αυτόν τον τόπο.
Όλοι μαζί να διώξουμε αυτά τα εξαμβλώματα από πάνω μας.
Όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία και Τον Θεό μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Ασημακοπουλος Π. Μιχαηλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.