Guitar -->

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

” ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ”-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΕΚΘΕΤΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των.... "ευαίσθητων" (προφανώς αριστεριστών εκπαιδευτικών), και να προχωρήσει το Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, στην απόλυσή τους, για συνειδητή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

Άντε να τελειώνουμε με τις... αριστερίστικες ευαισθησίες... 
Εδώ τα Ελληνόπουλα λιποθουμούν κι αυτοί νοιάζονται για τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ!
Πόπη Σουφλή
Είναι μια είδηση που δεν έχει προηγούμενο. Γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα; Είναι υπό την καθοδήγηση του υπουργείου Παιδείας; Διαβάστε την καταγγελία που λάβαμε από φίλη αναγνώστρια:
“ΣΤΕΦΑΝΕ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!!
ΑΠ΄Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΝΤΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΓΟΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.

Θ. Φ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Ας μας απαντήσουν οι καθηγητές. Έχουν αρμόδια όργανα για το θέμα. Η αναγνώστρια κάνει λόγο και για συγκεκριμένο σχολείο. Και τα στοιχεία της δεν μας είναι άγνωστα…
MAKELEIO.GR
Πηγή
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.