Guitar -->

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ





Η συγκέντρωση της Τετάρτης 18 /9/2013 απέδειξε ό,τι ο Ροδιακός Λαός χειραγωγούμενος από τα κόμματα και ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης  που διαστρέβλωσαν τον σκοπό του αγώνα μας δεν αντέδρασε όπως αναμενόταν στον επερχόμενο κίνδυνο.
Κατ'αρχήν όπως από την αρχή της προσπάθειάς μας κάναμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση σκοπός μας είναι η αποτροπή της δημιουργίας κέντρων λαθρομεταναστών .
Αντιθέτως  προβληθεί η προσπάθειά μας ως εναντίωση στους Σύρους πρόσφυγες με σκοπό να παρουσιαστούμε ως άκαρδοι και  μη ανθρωπιστές .Η θέση που εκφράσαμε εξ'αρχής ήταν η
ορθολογιστική διαχείριση των προσφύγων ,η προώθησή τους στην κυρίως Ελλάδα  και η διάθεσή τους και στην Ευρώπη κατ' αναλογία όπως είναι και δίκαιο.
Χωρίς να παραβλέπουμε την ανθρωπιστική πλευρά του προβλήματος θεωρούμε  απλά ό,τι η κατασκευή φυλακών και γκέτο στην ναυαρχίδα του τουρισμού δεν είναι η λύση που ενδείκνυται.
Ορισμένοι εργολάβοι της παραπληροφόρησης όμως αλλά και ο απρόσμενος σύμμαχος του Βαρβιτσιώτη  κ.Γάκης μας καταλογίζουν  φασισμό, ρατσισμό και υποκίνηση από την άκρα δεξιά .

Δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν Έλληνες ακομμάτιστοι ,απροσκύνητοι και αγωνιζόμενοι οι οποίοι δρούν ανεξάρτητα και με μοναδικό σκοπό το Έθνικό συμφέρον και το καλό του τόπου .Αυτό το οποίο κάποιοι βάζουν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην ψηφοθηρία και την τήρηση των κομματικών γραμμών!.
Ως επιτροπή αγώνα κρατήσαμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κόμματα και όλους τους αιρετούς εκπροσώπους του Ροδιακού Λαού.Τοποθετήθηκαν επί του θέματος δημόσια όπως έκανε και ο κ.Γάκης.Πως συμπεραίνει λοιπόν αυθαίρετα την υποκίνηση μας από τον ακροδεξιό χώρο εκ των υστέρων:::
Μέσα από την συνέντευξη τύπου που δώσαμε καλέσαμε τον κόσμο να κατέβει στην πλατεία έξω από κόμματα και οργανώσεις που τον διχάζουν όπως χαρακτηριστικά είπαμε!
Η σύνδεσή μας με όποιοδήποτε πολιτικό χώρο γίνεται κακοπροαίρετα και μοναδικό στόχο έχει να υπονομεύσει τον αγώνα μας ο οποίος προφανώς και βλάπτει τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα κάποιων που έχουν πολλά να κερδίσουν από τον ερχομό των λαθρομεταναστών.
Εμείς όντας Γνήσιοι Δωδεκανήσιοι, Πατριώτες που υπερασπιζόμαστε το ΄Εθνος τον τόπο και τον πολιτισμό μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακομμάτιστοι ,ελεύθεροι και αμετακίνητοι στον σκοπό μας αφήνοντας τους λασπολόγους και τους συκοφάντες μας στην κομματική τους μιζέρια.
Εν τέλει  δεν ζημιώνουν όλους εμάς με την στάση και τις ενέργειές τους αλλά την ίδια τη Ρόδο!

Ρόδος 20/9/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.