Guitar -->

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

πολ τομσεν [παυλος θωμαιδης] ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ... Να συλληφθεί με το που πατήσει το πόδι του στη χώρα!

Και όχι να απελαθεί, αλλά να δικαστεί για τα εγκλήματά του κατά του Ελληνικού λαού!

Γιώργος Αδαλής

Πριν μερικές μέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «η Κουτρουμάνειος κωλοτούμπα», με αφορμή το νομοσχέδιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που πήρε πίσω ο υπουργός! Στο άρθρο κάναμε ξεκάθαρη αναφορά ότι αποτελεί προϊόν πίεσης της Τρόικα, που...
θέλει να διαλύσει την Ελληνική Κοινωνία.

Εχτές η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε ένα άρθρο αποκαλύπτοντας ότι ο Τόμσεν [Διαβάστε το βιογραφικό του] και η παρέα του, όχι απλά θέλουν να ξεπαγώσουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη κάτω των 200.000 ευρώ, αλλά επιθυμούν να καταργήσουν τον Ιούνιο, τον σχετικό νόμο του Ελληνικού κράτους που έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο!

Είναι προφανές ότι ο Τόμσεν, δεν υπακούει σε εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά σε εκείνες των Τραπεζιτών, που πιστεύουν ότι αν πλειστηριάσουν χιλιάδες ακίνητα μικρομεσαίων, τότε η αγορά των ακινήτων θα σημειώσει κάμψη της τάξης του 30%!

Κι αυτό το ονομάζουν «εσωτερική υποτίμηση»!

Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς, υπήρχαν κάποια «βαμπίρ» σε διεθνές επίπεδο. Βαμπίρ που δημιούργησαν την κρίση του ’29 κι ακόμη και «πολέμους» και «σύγχρονες σταυροφορίες»!

Όμως , τέτοιους ξεπουλημένους υπάνθρωπους όπως ο Τόμσεν, είχε καιρό να δει η ανθρωπότητα!

Απίθανα μηδενικά, που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο, και τολμούν να δίνουν ακόμη και διαλέξεις στο London School of Economics, για το πώς ... διέλυσαν την αρχαιότερη χώρα της Ευρώπης!

Συγχωρέστε μου την όποια σκληρή έκφραση θα χρησιμοποιήσω σήμερα, αλλά θα το κάνω, για τρεις λόγους:

- Πρώτον γιατί όλη η χώρα αλλά και η υγιής Ευρώπη, έχει βγει από τα ρούχα της από την ασύδοτη δράση αυτής της κοπριάς του διεθνούς νομισματικού συστήματος.

- Δεύτερον διότι όλοι αυτοί οι δήθεν ... «εξυγιαντές» και «σωτήρες» των κρατών, έχω την πεποίθηση ότι μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν!

- Και τριτον, για να δώσω μια ευκαιρία στον ξεπουλημένο υπαλληλάκο του ΔΝΤ, να μου κάνει μήνυση έτσι ώστε να αποκτήσω την δυνατότητα, να τον δω μπροστά μου και να τον φτύσω κατάμουτρα. Φτύσιμο γνήσια Ελληνικό !

Ο υπαλληλάκος του ΔΝΤ, σε καμία άλλη χώρα δεν είχε αποκτήσει τόση «δύναμη»!

Μόνο στην Ελλάδα κι αυτό γιατί «κρατάει» με χαρτιά, αρκετούς πολιτικούς «αστέρες» που συνεχίζουν να κυβερνούν τη χώρα μας! Γι αυτό άλλωστε είναι επιτακτική ανάγκη, ανεξάρτητα τι κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές, όπου ρίξετε τον σταυρό, να είναι άτομο που δεν έχει συμμετέχει ΠΟΤΕ σε εκλογές είτε βουλευτικές είτε τοπικές! Μόνο έτσι θα ακυρωθεί η ... "δύναμη" του Τόμσεν!

Ο δολοφόνος των παιδιών σας, ο αποκρουστικός Πολ Τόμσεν, αφού μας «πάσαρε το Μνημόνιο 1 με σκοπό να μας καταστρέψει, επειδή δεν ήταν αρκετό, «πακετάρισε» και το Μνημόνιο 2, γιατί φοβήθηκε ότι η υπογραφή του Γ.Παπακωνσταντίνου (μόνο) στην δανειακή σύμβαση, και όχι της πλειοψηφίας της Βουλής, το καθιστά ανίσχυρο στα Ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια!

Αφού «έδεσε λοιπόν τη χώρα, τώρα εμφανίζεται να θέλει να αρπάξει τόσο την Δημόσια όσο και την ιδιωτική περιουσία, και να δώσει την μεν πρώτη σε μεγάλα funds που εκπροσωπεί και την δεύτερη στις Τράπεζες που τον υπέδειξαν γι αυτή τη θέση!

Είναι προφανές στον ευρωπαϊκό και στον Διεθνή Τύπο, ότι ο δούλος του Τραπεζικού Οίκου των Ροθτσάϊλντ και της Neuberger Berman, κατά κόσμον, Πολ Τόμσεν, εκτελεί συμβόλαιο δολοφονίας της χώρας μας!

Το γράφουν και το λένε άπαντες στο εξωτερικό!

Στην Ελλάδα, ίσα – ίσα που κάποιοι το ψελλίζουν!

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ενωση Αστυνομικών Ελλάδος, ζήτησε την σύλληψη του Τόμσεν! Ηξεραν πολύ καλά τα ζητούσαν!

Οσοι πιστεύετε ότι λαϊκίζω, αναζητήστε σχετικά άρθρα στον Αγγλόφωνο και Γαλλόφωνο Τύπο!

ΖΗΤΩ λοιπόν, από τις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, να πράξουν το Εθνικό τους καθήκον και να ενεργήσουν αυτεπαγγέλτως!

Με το που εμφανιστεί ξανά ο Τόμσεν στην Ελλάδα, να τον συλλάβουν, με τις εξής κατηγορίες:

«της σκοπούμενης και με δόλο προσπάθεια διάλυσης της χώρας»
«την εκπροσώπηση αλλότριων συμφερόντων από αυτά τα οποία εκπροσωπεί»
«την με δόλο υφαρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων νοικοκυραίων»
«την Εθνική διάλυση της χώρας με σκοπό την παράδοσή τους σε διεθνείς τοκογλύφους»

Αλλωστε, οι Εισαγγελείς, μπορούν να απαγγείλουν δεκάδες άλλες κατηγορίες που εγώ δεν τις γνωρίζω μιας και δεν είμαι νομικός. Πριν έρθει η ώρα, και τοποθετήσει στην θέση των Ελλήνων δικαστών, Γερμανούς !!!

Γιατί όσο τον αφήνουν και κυκλοφορεί, τόσο επιταχύνουν την διάλυση της Ελλάδος και πολύ περισσότερο, τον αφανισμό του κοινωνικού μας ιστού! Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν την εύνοια του Τόμσεν, είναι γελασμένοι, διότι θα ανακαλύψουν σύντομα, ότι έρχεται και η σειρά τους!

Το Αρπακτικό του ΔΝΤ ήρθε για να τεμαχίσει την χώρα!

Και όσο δεν συλλαμβάνεται, τόσο αυξάνουν καθημερινά οι πιθανότητες να το πετύχει!!!

ΥΓ.
Η ώρα των αποκαλύψεων για την δράση της Τρόικας στην Ελλάδα, πλησιάζει! Να το θυμάστε όλοι αυτό, διότι θα εκπλαγείτε...

http://www.aegeantimes.gr


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/11/paul-tomsen.html#ixzz2kSkBDJlw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.