Guitar -->

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Όχι στο αντιλαϊκό κράτος της ολιγαρχίας

του Προέδρου Λουκά Σταύρου.

Αν το κράτος προχωρήσει στην εγγύηση του τραπεζικού συστήματος στο σύνολο του για διασφάλιση ρευστότητας με δήθεν άρση των περιοριστικών μέτρων , τότε με μαθηματική ακρίβεια η πατρίδα στο σύνολο της θα ξεπουληθεί στους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες μα πάνω από όλα θα υποθηκευτεί για δεκαετίες η εργασία του λαού .

Στόχος του κράτους είναι με αυτό το κόλπο να αποφύγει την πτώχευση προ της οποίας ευρίσκεται και να διατηρήσει τους μισθούς και τα πολλαπλά ωφελήματα του τεράστιου δημοσιοϋπαλληλικού τομέα από τον οποίο εξαρτάται το κομματοκρατικό ληστοσυμμορίτικο σύστημα.
Θέλουν να επαναλειτουργήσουν το κύκλωμα του πάρε - δώσε ανάμεσα στις τράπεζες και το κράτος με την γνωστή μέθοδο των κρατικών ομολόγων που στο τέλος πληρώνονται από τους φόρους του λαού.
Η επαναλειτουργία αυτού του τρομερού ληστρικού κύκλου θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο την κυπριακή ολιγαρχία στην αγαστή συνεργασία της με την ξενοκρατία και τους ξένους τοκογλύφους από την μια και από την άλλη θα σφίξει την αλυσίδα στο σβέρκο του λαού μέχρι να του κοπεί η ανάσα .
Το πάρε – δώσε μεταξύ κράτους και τοκογλύφων της ολιγαρχίας είναι η δυστυχία μας.
Μόνο ο εθνικοκοινωνισμός θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την τυραννία.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.