Guitar -->

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Διαλογος Σπυρου Χατζαρα με χρυσαυγιτη



Διάλογος

Καθαρά και ξάστερα 

Με προέτρεψε ένας από τους οπαδούς της χρυσής Αυγής να τοποθετηθώ καθαρά και ξάστερα. 
«Κε Χατζάρα πέστε μας καθαρά και ξάστερα ποιο κόμμα εγκρίνετε εσείς και να το συζητήσουμε. Το να ψαρεύετε σε θολά νερά δεν είναι και ωραίο και να κατακρίνετε τον κόσμο του εθνικιστικού χώρου που ψήφισε ΧΑ .....» 

Καθαρά και ξάστερα: 
Δεν εγκρίνω τη Χρυσή Ομελέτα και τον υποκειμενισμό της. Το 2010 είχαν στόχο τον «Εθνικιστή δημοτικό σύμβουλο». Τότε τους ρώταγα γιατί δεν θέλουν εθνικιστή Δήμαρχο. Και μου επιτέθηκαν στο Πρέζιντεντ. Και με χτύπησαν με σιδερογροθιά στη μέση. Κάταγμα στον πρώτο οσφυϊκό. Με την κάλυψη της αστυνομίας του Παπανδρέου. Και δεν κατακρίνω τον κόσμο του «εθνικιστικού χώρου». Πρώτον γιατί ο εθνικισμός δεν είναι «χώρος» της πολιτικής γεωγραφίας. Στον «χώρο» υπάρχει Δεξιά -Κέντρο Αριστερά. «Εθνικιστικός χώρος», θα πει ακροδεξιός χώρος. Πέραν των λάιτ της ΝΔ δηλαδή. Και αυτού του είδους η πολιτική ανάλυση οδηγεί στην αυτοπεριχαράκωση. Είναι σεχταριστική και επομένως μειοψηφική, συνέχεια της ΕΠΕΝ με άλλα λόγια. Ο πολιτικός στόχος δεν είναι η εξουσία αλλά η αύξηση των εδρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.