Guitar -->

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6574



Μια άγρια «αντιρατσιστική» θύελλα ξέσπασε από όλες τις πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές, δημοσιογραφικές και κυρίως αυτές με τις «αριστερές» φορεσιές) εναντίον της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου, επειδή η άμοιρη διατύπωσε, αντιγράφοντας, μάλλον, την άκρως σατιρική ατάκα:

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό»!!!

Τα μεγάλα στόματα της «δημοκρατίας» και της «ανθρώπινης ευαισθησίας», τα κραυγαλέα λαρύγγια της «προόδου» και των υπόδουλων «αριστερών» στοχαστών, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι επιδοτούμενοι πράκτορες του νεοταξικού φασισμού (του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ), όλοι αυτοί «ΕΘΙΓΗΣΑΝ» με το «ρατσισμό» της αθλήτριας και έπεσαν, σαν λυσσασμένες ύαινες, αλλά και με κραυγές «αντιρατσιστικής» παράκρουσης, να την κατασπαράξουν!!!


Ένα σατιρικό ανεκδοτάκι ανυψώθηκε σε μείζον πολιτικό ζήτημα και οδήγησε στον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Αυτή η ενορχηστρωμένη ΕΠΙΘΕΣΗ της «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας, από όλες τις νεοταξικές δυνάμεις των ποικίλων «αντιρατσιστικών» δικτυώσεων, εναντίον της Παπαχρήστου, δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό: Αποτελεί και αυτή (η επίθεση) έναν κρίκο στην αλυσίδα των καθεστωτικών πραξικοπημάτων.

Για την πραξικοπηματική αλυσίδα διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6564

Είναι ένα «αντιρατσιστικό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, με πολυεδρικούς στόχους:

α). Να συγκαλύψει, επικαλύψει και αποκρύψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρατσισμό των ευρω-χουντικών καθεστωτικών δυνάμεων. Ένα θηριώδη και κτηνώδη ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…

Εδώ ζούμε τη μαλθουσιανή ΦΡΙΚΗ της άγριας και μοχθηρής λεηλασίας και καταστροφής του ελληνικού λαού, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξόντωσή του (ο φασιστικός ρατσισμός των διεθνών ληστών και δημίων σε ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ και βάρβαρη επέλαση) ΚΑΙ τα δωσίλογα ανδρείκελα, καθώς και τα επιδοτούμενα «αριστερά τάγματα» του «αντιρατσισμού, αναγάγουν σε μείζον «αντιρατσιστικό» πολιτικό ζήτημα το ανέκδοτο μιας αθλήτριας…

ΠΛΗΡΗΣ αναστροφή της πραγματικότητας: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου, ιδιαίτερα το χρηματιστηριακού,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ σαν «αντιρατσισμός» και τα πολύχρωμα ιερατεία της εξουσίας, τα επιδοτούμενα όργανα των μαφιών του χρήματος και οι ποικίλες παραλλαγές της νεοταξικής «αριστεράς», ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ από λακέδες του πλανητικού φασισμού (ρατσισμού), σε φανατικούς «εχθρούς» του «ρατσισμού» («αντιρατσισμός»).

Τέτοια φρενοβλάβεια «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ:Ο Ελληνικός λαός δολοφονείται ανελέητα, η Ελλάδα διαλύεται συθέμελα (ρατσισμός δολοφονικής μοχθηρίας) και οι «εκτελεστές» και οι «ιμάντες» της ρατσιστικής επέλασης εναντίον του ελληνικού λαού, όλες οι πόρνες της Νέας Τάξης, ΩΡΥΟΝΤΑΙ «αντιρατσιστικά» εναντίον μιας ατομικής περίπτωσης (Παπαχρήστου) που ξεστόμισε ένα ανεκδοτάκι…

β). Έξω, όμως, από την ΑΠΑΤΗ της δόλιας αναστροφής των πραγμάτων, η «αντιρατσιστική» ψύχωση των υπαλλήλων του νεοταξικού φασισμού έχει και μια άλλη παράμετρο: Αυτή της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ «αντιρατσιστικής» ΦΙΜΩΣΗΣ, των πραξικοπηματικών «αντιρατσιστικών» ΔΙΩΞΕΩΝ.

Βγαίνουν πλέον από το οπλοστάσιο της Νέας Τάξης και των εκτελεστικών της οργάνων τα βαρέα όπλα εναντίον της ΟΡΓΗΣ του ελληνικού λαού που καθημερινά διογκώνεται: Τα «αντιρατσιστικά» πραξικοπήματα και διώξεις.

Το καθεστώς που κλιμακώνει την πραξικοπηματική του αυθάδεια,θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια πολυεδρική πραξικοπηματική επίθεση. Μία συνιστώσα αυτής της πραξικοπηματικής επίθεσης είναι και οι «αντιρατσιστικές» ΔΙΩΞΕΙΣ…

Σε αυτό το εφιαλτικό έργο θα έχει επιπλέον στηρίγματα και την «αριστερά» ΣΥΝΟΛΙΚΑ, η οποία, για άλλη μια φορά, θα δώσει το άλλοθι και το τεκμήριο…

ΟΛΑ μελετημένα. Τα σημερινά πραξικοπήματα της πλανητικής Νέας Τάξης (ο σύγχρονος φασισμός) θα έχουν τις ευλογίες και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ενσωματωμένης «αριστεράς» και των πολύχρωμων ιερατείων της «προόδου»… 

γ). Τέλος, δεν πρέπει να μα διαφύγει και τούτο: Τέτοιας πράξεις «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας και ΑΠΑΤΗΣ ρίχνουν νερό στο μύλο της «Χρυσής Αυγής»: Ενισχύουν στα μέγιστα το παρακρατικό παρακλάδι της Νέας Τάξης, του πλανητικού φασισμού.

Το παρακρατικό αυτό παρακλάδι είναι και αυτό ένα από τα γρανάζια της στρατηγικής των νεοταξικών πραξικοπημάτων που σχεδιάζονται εναντίον της Ελλάδας.


Το ενισχύουν, συνεπώς, για να παίξει το ρόλο του αύριο, πολύ σύντομα…

Μόνο που οι τεχνοκράτες της παγκόσμιας φασιστικής εξουσίας (Νέα Τάξη) δεν υπολογίζουν, ως συνήθως, σωστά. Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το σύστημά τους καταρρέει τελεσίδικα και οι λαοί θα ξεχυθούν στους δρόμους (δεν θα αργήσουν). Τότε ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να τους σώσει και ΟΛΑ τα εφιαλτικά σχέδιά τους θα καταρρεύσουν και αυτά.
Η ΤΑΞΗ τους είναι κτισμένη στην άμμο…

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6574

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.