Guitar -->

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η σταλινική "ηγεσία" του Περισσού καλεί τα λαθρο-φέρματα σε ... εξέγερση!



Προφανώς τους πείραξε η ζέστη εκεί στον Περισσό αλλιώς δεν εξηγείται τα όσα είπε η γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας σε κάποιο φεστιβάλ μεταναστών που πραγματοποιήθηκε στα Πατήσια. Την ώρα που άλλα κόμματα δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες το ΚΚ Ελλάδας επέλεξε να δείξει την αλληλεγγύη του στους… ξένους, που πρακτικά έχουν εισβάλει στη χώρα.

Μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο φεστιβάλ, εξέφρασε την ...αλληλεγγύη της προς τους μετανάστες που οδηγήθηκαν με «τον πιο βίαιο τρόπο στην προσφυγιά, στην ξενιτιά, εξαιτίας πολέμων, πείνας, φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων και διωγμών» υπογραμμίζοντας παράλληλα την αντίθεσή της στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και την ξενοφοβία.

Δηλαδή κατά την γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας, οι πρώτοι μετανάστες που κατά εκατοντάδες χιλιάδες συνέρρευσαν στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '90 μετά την πτώση του κομμουνισμού ήρθαν εξαιτίας και των «φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων», αλλά και της πείνας όπως και διωγμών, καθώς πόλεμος δεν υπήρξε. Έτσι κατά την Αλέκα Παπαρήγα ο κομμουνισμός που επικρατούσε στις χώρες αυτές ήταν ένα «φασιστικό και δικτατορικό καθεστώς».

Ειπώθηκαν όμως και άλλα. Στις θέσεις του ΚΚ Ελλάδας έτσι όπως τις ανέλυσε η γ.γ. του κόμματος αναφέρθηκε επίσης:

«Η ανάγκη για αγώνα ώστε Έλληνες και αλλοδαποί εργαζόμενοι μετανάστες να δρουν ενεργητικά στα εργατικά σωματεία, στις επιτροπές ανέργων με κοινό αγώνα κατά των δολοφονικών επιθέσεων των ναζιστικών οργανώσεων, των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών καταστολής».


Δηλαδή με άλλα λόγια ακόμη και άνεργοι λαθρομετανάστες, αλλά και αυτοί που εργάζονται έχουν το δικαίωμα κατά το ΚΚ Ελλάδας, να ξεσηκωθούν κατά της Αστυνομίας –γιατί κατά το ΚΚΕ η Αστυνομία είναι κρατικός μηχανισμός καταστολής- και χωρίς να διευκρινίζεται το μέγεθος του αγώνα αυτού. Έτσι όποιος λαθρομετανάστης εισβάλει στην Ελλάδα, μπορεί να ανά πάσα στιγμή να ξεσηκωθεί ενάντια στο Ελληνικό Κράτος ενάντια στους ίδιους τους Έλληνες στην ουσία!

Και αυτό κατά το ΚΚ Ελλάδας είναι δικαίωμά του!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου όσοι έκαναν τέτοιες προτάσεις θα είχαν το λιγότερο μηνυθεί και οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης με όλα αυτά τα εξοργιστικά που αναφέρουν, όχι όμως και εδώ, στη χώρα της απόλυτης ασυδοσίας και της μόνιμης… αφασίας.

Τέλος η γ.γ. του ΚΚΕ είπε επιπρόσθετα:

Σημείωσε ότι πάγια θέση του ΚΚΕ είναι ότι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί και καταπιεσμένοι στις χώρες τους, πρέπει να μένουν σε αυτές, γιατί αυτοί αποτελούν πολύτιμη δύναμη αγώνα «για να πολεμούν τις δυνάμεις κατοχής, τους ξένους αλλά και ντόπιους δυνάστες, να πολεμούν το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και καταπίεσης».

Όσο και να φυλάσσονται τα σύνορα, πρόσθεσε, όταν οι λαοί λιμοκτονούν και πεθαίνουν τότε υπάρχουν πάντα τρόποι και τρύπες, όπως και δουλέμποροι για να μη σταματά το κύμα.
(σημ. λες και φυλάξαμε ποτέ τα σύνορα στη χώρα αυτή για να ξέρουμε)

- Παρέμβαση της κυβέρνησης και δικαιοσύνης κατά της λεκτικής και σωματικής βίας της Χρυσής Αυγής [κασιδιαρη το χαστουκι σου ακουγεται ακομη]
- Μηδενική ανοχή απέναντι στα εγκληματικά κυκλώματα που στρατολογούν εξαθλιωμένα άτομα, και έλληνες και μετανάστες.

- Διαφωνία απέναντι στις θέσεις των άλλων κομμάτων και της κυβέρνησης που λένε ότι ευαγγέλιο για την πολιτική τους είναι η κοινή Μεταναστευτική Πολιτική της ΕΕ, από την στιγμή που η ίδια η ΕΕ περιπλέκει και οξύνει το ζήτημα και λόγων των εσωτερικών κρατικών ανταγωνισμών, δυσκολεύει την μετακίνηση των μεταναστών και προσφύγων να πάνε σε κράτη - μέλη της.

- Φύλαξη των συνόρων αλλά όχι από τη Frontex, (σημ. από ποιον τότε;) ριζική αντίθεση και απειθαρχία στον Κανονισμό Δουβλίνο 2 και τη συνθήκη Σένγκεν.

- Υπέρ της αυτοδίκαιης κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας για τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα με αίτησή τους μετά την ενηλικίωση όπως ισχύει στην Ιταλία. Υπέρ της εγγραφής των παιδιών που γεννούνται ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα σε ειδικά δημοτολόγια, με απολύτως ίσα δικαιώματα.

Tέλος πρότεινε μερικά άμεσα μέτρα ανακούφισης όπως:

- Διευκόλυνση της εξόδου των μεταναστών – προσφύγων προς τα κράτη - μέλη της ΕΕ που επιθυμούν.(σημ. τουριστικό γραφείο η Ελλάδα, σας πάμε όπου θέλετε όπως θέλετε)

- Δημιουργία ανθρώπινων, ανοικτών, υγιεινών και δημόσιων χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχονται ιατροφαρμακευτική φροντίδα, προληπτικές εξετάσεις και αν χρειάζεται να γίνονται εμβολιασμοί. ( σημ. τους οποίους θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος βέβαια)

- Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και έχουν δημιουργήσει βασικούς δεσμούς με την χώρα, έχουν δημιουργήσει οικογένεια.

-Καμία συμμετοχή ή διευκόλυνση εκ μέρους της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, π.χ. Συρία. Να επιστρέψουν τα ελληνικά στρατεύματα , να κλείσει η βάση της Σούδας.

Σημ. η λέξη «στρατεύματα πάντα δημιουργεί εντυπώσεις. Στην ουσία πρόκειται περί 122 ανδρών του Μηχανικού που παράγουν εξαιρετικό έργο στην Καμπούλ με την κατασκευή σχολείων, δρόμων, και έργων υποδομής για τους εξαθλιωμένους κατοίκους και μακάρι να συνεχίσουν έτσι, -αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά της ΕΛΔΑΦ- και άλλων τόσων περίπου στο Κόσσοβο. Αυτά είναι τα περίφημα «στρατεύματα».

defencenet

http://ieroslochos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.