Guitar -->

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ...


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ...



Η Ευρωπαϊκή επανάσταση ξεκινάει από το Νότο!
Σε λίγο άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους, για την Ευρώπη της δουλειάς και του πολιτισμού, για την «ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». 
Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στην Ελλάδα πρέπει να τελειώσει. Οι νενέκοι και οι δωσίλογοι δε χωράνε σ’ αυτή τη χώρα...
Ενωμένοι με μια φωνή: ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ «ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ» ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ; 
Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών, είμαστε ελεύθεροι και υπεύθυνοι πολίτες...
ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.-

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που μετά την μεγάλη προσφορά της στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο αντί να προχωρήσει με γρήγορα βήματα μπροστά,γίναμε παιχνιδάκι στα χέρια μερικών οικογενειών που παραδοσιακά την εξουσιάζουν.Κράτος με στοιχειώδη σοβαρότητα,σεβασμό στους πολίτες του και αξιοπιστία δεν είχαμε ποτέ.Παρότι οι πρόγονοι μας εκτός των άλλων είχαν συλλάβει σαν ιδέα και εφαρμόσει στην πράξη το καλύτερο πολίτευμα,η Ελλάδα η μεταπολιτευτική κυρίως δεν το γνώρισε ποτέ,στην πραγματικότητα πιστεύω ότι δεν γνώριζε τι είναι αυτή η Δημοκρατία.Αυτό που στην ουσία γνώρισε ο Ελληνικός Λαός ήταν ένα είδος κοινοβουλευτικής κομματικής δικτατορίας με κάποιο κόμμα απλά για μια δύο τετραετίες να έχει την πλειοψηφία και να ασκεί την εξουσία.Και απο το '81 και μετά είδαμε όλοι και γνωρίζουμε όλοι πλέον ότι αυτοί που άσκησαν την εξουσία είχαν την γνωστή πιπίλα στο στόμα τους που ακούει στο όνομα Δημοκρατία.Στο όνομα αυτής της Δημοκρατίας έγιναν τα μεγαλύτερα αίσχη για να μην πω εγκλήματα σ' αυτήν την χώρα.Αλλοτριώθηκε ο Έλληνας,έχασε τον προσανατολισμό του,έχασε την γλώσσα του,τις αξίες του Αρχαιοελληνικού Πολιτισμού του.Απο κει και πέρα η πορεία της ζωής μας ήταν προδιαγεγραμμένη.Αφήσαμε τα κατακάθια,τα δημοκρατικά κατακάθια βέβαια να μας κοιμήσουν και στην πλάτη μας να παίζουν τα παιχνίδια τους και να κάνουν δωράκια στον εαυτό τους,παλιά σε δραχμές μετά σε ευρώ.Όταν ένα σπίτι βρωμίζει δεν το γκρεμίζεις,απλά το καθαρίζεις και διώχνεις την βρωμιά,όποια μορφή και να έχει.Η Ελλάδα μας έχει βρωμίσει εδώ και χρόνια απο πολιτικά αποβράσματα καιρός να την καθαρίσουμε απο αυτά,πρίν ο δρόμος που έχουμε πάρει γίνει δρόμος χωρίς επιστροφή.
    ΘΕΟΦΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.