Guitar -->

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Χρεοκοπία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ




Ο ελληνικός λαός έχει πέσει θύμα μιας πρωτοφανούς μεθόδευσης. Έχει πέσει θύμα μιας τεράστιας προσπάθειας δυσφήμισης, εκβιασμού και τρομοκρατίας ...Θύμα μιας προσπάθειας δαιμονοποίησής του, που ανάλογες έχουμε δει μόνον εις βάρος των Σέρβων και των Ιρακινών παραμονές των στρατιωτικών επεμβάσεων εναντίον τους. Για λόγους τους οποίους υποψιαζόμαστε —αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε— γνωστά κέντρα του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού ασχολούνται μέρα-νύκτα με το ελληνικό "ζήτημα". Σε έναν κόσμο που βουλιάζει από τα χρέη, τα πάντα αποδίδονται στην Ελλάδα. Η "γέφυρα" της οικονομίας "γκρεμίζεται", όχι επειδή είναι βαριοί οι "ελέφαντες", αλλά επειδή ένα "μυρμήγκι" κουβαλούσε μαζί του έναν "σάκο". Δεν είναι ένοχοι οι "ελέφαντες", γιατί αυτοί —ως "υπεύθυνοι"— κουβαλάνε μόνον τα απαραίτητα μαζί τους, σε αντίθεση με το προκλητικό και  ανεύθυνο "μυρμήγκι", το οποίο είχε το θράσος να κουβαλάει μαζί του έναν "σάκο".

Σε έναν κόσμο, όπου τα τρισεκατομμύρια "σφυρίζουν" απειλητικά γύρω από τους λαούς, υπεύθυνοι για όλα είναι οι Έλληνες, που —άκουσον άκουσον— έχουν συλλογική σύμβαση εργασίας. Σε έναν κόσμο, όπου οι ΗΠΑ διαρκώς καθυστερούν το "μοιραίο" με νέες εκτυπώσεις δολαρίων και νομοθετικές ρυθμίσεις αύξησης του χρέους τους, όλοι φοβούνται το "μπαμ" της Ελλάδας. Σε έναν κόσμο, όπου μια κοινή ιδιωτική τράπεζα, όπως η DEXIA, έχει "άνοιγμα" πολλαπλάσιο από το συνολικό ελληνικό χρέος, οι πάντες ανησυχούν για τη βιωσιμότητα του. Αυτό το κάνουν, για να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Το κύριο μέσο που χρησιμοποιούν, για να επιτύχουν αυτήν την τρομοκράτησή τους, είναι ο εκβιασμός, που αφορά την επιβίωσή τους.


Στην αρχή, αφήνοντας υπονοούμενα για μια πιθανή έξοδο από την ευρωζώνη και στο τέλος, επειδή δεν έβρισκαν αντίσταση από τους αγαθούς Έλληνες, άρχισαν να εκφράζουν ανοικτά και ευθέως τον λανθασμένο εκβιασμό τους. 
Το εκστόμισαν πρώτα σαν απειλή μέσω ηλιθίων και αστοιχείωτων προδοτών τύπου εβραιας Δαμανάκη.

Από τη Δαμανάκη ξεκίνησε αυτό το γαϊτανάκι των απειλών για έξοδο της χώρας από τη ζώνη του Ευρώ. Αυτήν την ηλίθια εβραια έβαλαν να δοκιμάσει την νέα απειλή, ώστε, σε περίπτωση που αντιδρούσαν οι Έλληνες, να πάρει η ίδια το "λάθος" πάνω της.
Όλοι μας γνωρίζουμε πως η πολιτεία της Καλιφόρνιας είναι θέμα χρόνου να χρεοκοπήσει. Συνδυάζει κανένας λογικός άνθρωπος τη χρεοκοπία της με "έξοδό" της από το δολάριο; Η "χρεοκοπία" είναι μια συγκεκριμένη οικονομική έννοια ...Έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο. Δεν πεθαίνει αυτός ο οποίος την κάνει ...Κανένας δεν χάνει ούτε τα νεφρά του ούτε τα πνευμόνια του, εξαιτίας αυτών των χρεών.
Η έννοια της "χρεοκοπίας" έχει εφευρεθεί για να προστατεύεται ο άνθρωπος και όχι για να καταστρέφεται. Η καταστροφή έτσι κι αλλιώς έρχεται μόνη της ...δεν χρειάζεται να τη "βοηθήσεις" με εφευρήματα. Η έννοια λοιπόν της "χρεοκοπίας" έχει εφευρεθεί, για μην καταστρέφεται ως άνθρωπος ο δανειζόμενος ...Να προστατεύεται σε ένα βασικό και θεμελιώδες επίπεδο, που του εξασφαλίζει και του παρέχει ο πολιτισμός της κοινωνίας ...Ανθρώπινο δικαίωμα είναι η χρεοκοπία ...
Ο άνθρωπος, λοιπόν, όταν χρεοκοπεί, ακολουθεί κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες μέσα στο ίδιο το περιβάλλον όπου ήδη ζούσε. Ο άνθρωπος, ο οποίος έχει "χρεοκοπήσει", δεν "αποβάλλεται" από την κοινωνία. Δεν αναγκάζεται να "τυπώσει" δικό του νόμισμα. Δεν κυκλοφορεί με κουκιά στις τσέπες του. Τα παιδιά του δεν πληρώνουν με κότες και λάχανα τα φροντιστήριά τους.

Αν είναι μία φορά απάνθρωπο να απειλείς έναν άνθρωπο με την επιβίωσή του, είναι χίλιες φορές πιο απάνθρωπο να απειλείς έναν ολόκληρο λαό με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν λαό —και μάλιστα για χρέη που δεν ευθύνεται ο ίδιος— για χρέη που έχουν δημιουργήσει οι διεφθαρμένοι ηγέτες του και μάλιστα σε συνεργασία με γερμανους διαφθορείς τοκογλύφους. Δεν μπορείς να υποθηκεύσεις το μέλλον των επόμενων γενεών του, εξαιτίας των διαχειριστικών σφαλμάτων της ηγεσίας του. Δεν θα απειληθεί το μέλλον των Ελλήνων, επειδή ήταν σκουλήκια συνεργατες γερμανων οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι.

Την ορθότητα της επιλογής της χρεοκοπίας μπορεί να την καταλάβει κάποιος από τις αντιδράσεις αυτών, οι οποίοι πραγματικά θίγονται από τη σωτηρία της Ελλάδας ...Αυτών, οι οποίοι πραγματικά περιμένουν να επωφεληθούν από τη σκύλευση του "πτώματος" της Ελλάδας. Την ορθότητα αυτής της επιλογής μας την αποκαλύπτει ο κομπλεξικός νάνος της Γαλλίας ο εβραιος σαρκοζι ...Ο γνωστός υπάνθρωπος, που τόλμησε στην αυγή της τρίτης χιλιετίας να απειλήσει έναν ολόκληρο λαό με καταστροφή σε περίπτωση που δεν υποκύψει στους εκβιασμούς και στις απειλές.
Γιατί στην πραγματικότητα η Ελλας δεν χρωστάει σε δανειστές ..."Χρωστάει" σε τοκογλύφους επενδυτές ...Γιατί το σύνολο σχεδόν του εξωτερικού της χρέους δεν είναι καν χρέος ...Είναι επενδυτικές χρηματοδοτήσεις ...Είναι ομολογιακά δήθεν δάνεια ..."Δάνεια", τα οποία επιτρέπουν σε κάποιον να ξεπληρώνει κατ’ εκτίμηση, χωρίς καν να δηλώνει χρεοκοπία.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ. Είναι υποχρεωμένοι στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης —και προκειμένου ν' αποφευχθεί μια ανθρωπιστική κρίση μέσα σε κράτος μέλος της Ενωμένης Ευρώπης— να μας δανείσουν. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ...Αυτό, δηλαδή, που κάνουμε σήμερα.
Αυτό κι αν είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού, που σήμερα δανειζόμαστε με εμπράγματες εγγυήσεις από τους "εταίρους" μας ...Ένα έγκλημα της πολιτικής μας ηγεσίας ...Αυτό είναι μια προδοσία ανήκουστη. Γιατί; Γιατί αναγκαζόμαστε να υποστούμε όλες τις αρνητικές συνέπειες της χρεοκοπίας, χωρίς καμία από τις θετικές, που προκύπτουν εξαιτίας της. Αναγκαζόμαστε να παίρνουμε τα δάνεια της υπέρτατης ανάγκης, του πολιτισμού, αλλά και της αλληλεγγύης των ευρωπαϊκών λαών όχι για να επιβιώσουμε, αλλά για να πληρώσουμε τους τοκογλύφους.



Η Ελλάδα είναι εύκολο να σωθεί, γιατί σήμερα απλά είναι θύμα ενός Εφιάλτη ...Είναι θύμα μιας virtualκατάστασης, στην οποία την έχουν βάλει οι τοκογλύφοι, εκμεταλλευόμενοι τα σκουπίδια και τους προδότες που μας κυβερνούν ...Μια εφιαλτική ψευδοκατάσταση, που την συντηρούν άθλια σκουπίδια τύπου Δαμανάκη και των άλλων των "παιδιών", που πληρώνονται από τους τοκογλύφους ...Το γνωστό "κύκλωμα" του Πολυτεχνείου ...Το γνωστό "κύκλωμα" των χαφιέδων και των μίσθαρνων των ξένων μυστικών υπηρεσιών ...Αυτοί, που εδώ και τριάντα χρόνια μάς "αρμέγουν" και τώρα μας στέλνουν και τον "λογαριασμό" ...Τα ζώα, που πρέπει να φροντίσουμε να φύγουν με κλάματα από αυτόν τον κόσμο ...Τα ζώα, που μας "δούλεψαν" όσο δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπου νους.


Προφήτες δεν είμαστε, αλλά από τώρα "ακούμε" τους λυγμούς αυτών, οι οποίοι μας πρόδωσαν. Από τώρα το "υπογράφουμε" πως από αυτήν τη ζωή θα φύγουν με κλάματα αυτοί, οι οποίοι σήμερα γελάνε ...Τα αδηφάγα κτήνη τύπου Βενιζέλου και λοιπών προδοτών, οι οποίοι με προμήθειες "διαπραγματεύονται" για εμάς χωρίς εμάς. Κανένας άνθρωπος, που πρόδωσε τον λαό του, δεν μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία σε περίπτωση που αυτό αποκαλυφθεί. Κανένας χαφιές ιμπεριαλιστών δεν μπορεί να ελπίσει σε επιβίωση, αν δεν επιβιώσει ο προστάτης του. Ας αγωνιούν από τώρα για την επιβίωση των μεγάλων της Δύσης, γιατί, όταν θα πάψουν αυτές οι δυνάμεις να την εξασφαλίζουν, θα έρθει και η δική τους ώρα ...Από τώρα το "υπογράφουμε" αυτό.


http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.