Guitar -->

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: Ο ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ



ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.... ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ

Tου Υποστρατήγου ε.α K. Χ. Κωνσταντινίδη, 22.11.2006
 ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ο ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ
Καί μόνον ο τίτλος τα λέγει όλα. Μόνον δεινά έχει επιφέρει η παρά φύσιν σύζευξις Κράτους και Εκκλησίας.
Εκ της συζητήσεως προέκυψε ότι η Ελλάδα ζει σε χειρότερο Εκκλησιαστικό Μεσαίωνα εξ όλων των λοιπών Ευρωπαϊκών χωρών. Η Εκκλησία της Ελλάδος δια του Αρχιεπισκόπου της επεμβαίνει σκανδαλωδώς στα Πανεπιστήμια και παραβιάζει βαναύσως την αυτοτέλεια των. (Αλλά να ήτο στα Πανεπιστήμια; Εδώ έχει μεταβάλλει σε φέουδο του τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ας ρίξουν μιά ματιά στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ, όργανο της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς και θα αντιληφθούν το Ιουδαιοχριστιανικό Παρακράτος σε όλο του το μεγαλείο)
Ο Αρχιεπίσκοπος με επιστολές του- οι οποίες ανεγνώσθησαν- ουσιαστικά επιδιώκει να επιβάλλει την γραμμή του στις Σχολές και εκβιάζει και τρομοκρατεί τους νομοταγείς εκπαιδευτικούς λειτουργούς που δεν ενδίδουν στις πιέσεις του. Αυτός παραβιάζει του νόμους της Πολιτείας και θέτει εαυτόν και την Εκκλησία υπεράνω της Πολιτείας , δηλαδή «κράτος εν κράτει»
Η Ιερά Σύνοδος διαμαρτύρεται προς το Υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο γιατί θεωρεί πως από τα βιβλία των τριών τάξεων του Γυμνασίου ελλείπει ο ορθόδοξος προσανατολισμός, υποτιμάται η εν Χριστώ αποκάλυψη στον κόσμο και η θεοπνευστία της Αγίας Γραφής οπότε υποβιβάζεται η χριστιανική πίστη στο επίπεδο της θρησκείας"
Και διερωτώμεθα, αν ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία και δοξασία (πνευματική αυταπάτη) τι μπορεί να είναι;
Επιστημονική αλήθεια;
Νόμος του Κράτους;
Ο Ελληνοχριστιανικός Ταλεμπανισμός είναι παρών.
Θέλουν να γυρίσουμε στο μεσαίωνα και να καίμε ανθρώπους; Κι ίσως σήμερα να μη κάνουν πολύ θόρυβο και να αρκούνται σε απλά συλλαλητήρια και κυβερνητικούς εκβιασμούς. Αύριο όμως, που ίσως δυναμώσουν περισσότερο; Τι θα ακολουθήσει; Ανατροπή της κυβέρνησης; Ιουδαιοχριστιανική-σοσιαλιστική κυβέρνηση; Κρεματόρια για εμάς τους "απίστους"; Ευτυχώς που γίναμε πολλοί και θα χρειασθούν πολλά.
Η Εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι μετά την είσοδο 140.000 παιδιών μεταναστών διαφόρων δογμάτων, νέες συνθήκες έχουν διαμορφωθεί στην πατρίδα μας. Δεν είναι μόνον το μέτρον της θρησκευτικής ελευθερίας και ισότητος στα σχολεία. Τα δόγματα στο εξής θα διαιρούν την Ελλάδα. Μόνον το Ελληνικό Πνεύμα είναι εκείνο που θα μας θωρακίζει και θα μας ενώνει. Είναι καιρός λοιπόν να σταματήσει ο ασφυκτικός εναγκαλισμός Εκκλησίας και Κράτους. Είναι καιρός να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το εξ Ανατολών Ιουδαιοχριστιανικό δόγμα που επί 1700 χρόνια έκανε ουσιαστικά στον Έλληνα ψυχοπνευματική λοβοτομή και μετάλλαξη, πρώτα σε «Ρωμιό» και τώρα σε «Ιουδαιοχριστιανικό πρόβατο». Αρκετά πλήρωσε ο λαός μας και αρκετούς αιώνες έπαιξε το θέατρο του παράλογου, να υμνεί δηλαδή τους σφαγείς του κι' αυτούς που τον αφορίζουνΑυτούς που του έκαναν σωστή Γενοκτονία. Αυτούς που του κατέστρεψαν τα ιερά και όσια. Αυτούς που του βεβήλωσαν τους πατρώους ναούς με το χτίσιμο επ' αυτών των δικών τους, που του έκαψαν τις Βιβλιοθήκες, του γκρέμισαν και του θρυμμάτισαν τα αγάλματα κ.α. Τέλος αυτούς που επί 1700 χρόνια του λένε τα πιό αφύσικα και τερατώδη ψέματα. Που τον παραμυθιάζουν και τον αποβλακώνουν με την εγκληματική Εβραϊκή Βίβλο και την Αποκάλυψη για να τον κρατούν δέσμιο και να τον απομαστεύουν οικονομικά. Για πόσο καιρό θα επιτρέπουμε στο διεφθαρμένο Ιερατείο να εκβιάζει ωμά την Πολιτεία μας, που ο Ελληνικός λαός (και όχι αυτό) με αίμα έφτιαξε; Πόσο καιρό ο λαός μας θα είναι "ποίμνιο" που βελάζει και αυτοί οι αλαζονικοί "ποιμένες" θα τον έχουν μανδρωμένο στην σκοτεινή και ψυχοφθόρο στρούγκα της Βίβλου; Θα τον εκμεταλλεύονται και θα του υποβιβάζουν τη ζωή, την παιδεία, την ψυχοπνευματική κατάσταση, την λογική και την νοημοσύνη. Θα τον κάνουν να πιστεύει σε ανοησίες, για θαύματα, για τίμια ξύλα, για άγιο ύδωρ, άγιο φως, για λείψανα και κομποσκοίνια, για αγίους τόπους- που χύνεται το αίμα ποτάμι- και για τόσα άλλα βλακώδη πράγματα. Στοπ η αποβλάκωση αυτού του λαού. Έλεος θεομπαίχτες και πολιτικάντηδες της συμφοράς που συμπλέετε μαζί με το αμαρτωλό ιερατείο. Από τον διαχωρισμό Πολιτείας -Εκκλησίας θα πρέπει να αρχίσει η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και Αναγέννηση. Οι δάσκαλοι όλων των βαθμίδων ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Οι θρησκευόμενοι Έλληνες πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η παρατεινόμενη στενή διαπλοκή Πολιτείας και Εκκλησίας υπονομεύει το «πνευματικό» έργο της δεύτερης, ενώ, ταυτόχρονα προσβάλλει τις αρχές της ισοπολιτείας που η πρώτη έχει ταχθεί από το Σύνταγμα να υπηρετεί. Ο απαρχαιωμένος αυτός θεσμός -που μας εμβολίασε ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού σε περίοδο δουλείας-είναι πλέον νεκρός και ως πνευματική λατρεία και ως παράδοση. Ζωντανοί είναι μόνον οι ρασοφόροι του, μόνον σαν δημιουργοί σκανδάλων και γι' αυτό απαιτείται κάθαρση και διαφάνεια. Η διαπλοκή της εκκλησίας με τα κόμματα και η αμοιβαία εκμετάλλευση του λαού μας και από τους δύο είναι καιρός να σταματήσει, διότι μόνον καταστροφή και δεινά φέρνει στον τόπο. Ο ισχυρισμός της Εκκλησίας ότι εκπροσωπεί το Έθνος και την Ελληνική παράδοση είναι όλως διόλου ψευδής και ανιστόρητος, διότι ακριβώς συμβαίνει το αντίθετον.
Ιστορικά ο ρόλος τους κατά την Άλωση της Κωνστ/πόλεως υπήρξε προδοτικός. Όταν ψυχορραγούσε η Πόλη το ιερατείο συνεργαζόταν με τον Μωάμεθ Β! και του παρέδωσε αμυντικά μυστικά, ενώ εντός των τειχών ενεργούσαν σαν 5η φάλαγγα (πασιφηστικά), έριχναν το ηθικό των μαχητών και τους καλούσαν σε παράδοση. Τον ίδιο προδοτικό ρόλο έπαιξαν και κατά την Επανάσταση του 1821. Αφόρισαν τους αγωνιστές.
Πως νομιμοποιούνται να κάνουν παρόμοιες παρεμβάσεις σε χώρους εθνικά ευαίσθητους, όπως αυτός της Παιδείας; Η απλώς οι επεμβάσεις αυτές κινούνται σε επίπεδο στυγνού εκβιασμού της κάθε Κυβέρνησης για λόγους καθόλου εκπαιδευτικούς αλλά πολιτικούς ή συμφεροντολογικούς;
Πως νομιμοποιούνται νά κάνουν επεμβάσεις στον χώρο της Εθνικής μας Άμυνας οι άνθρωπου που απαλλάσσονται από την στράτευση κατά παρέκκλιση του Συντάγματος;
Πως νομιμοποιούνται να επεμβαίνουν στο χώρο της Δικαιοσύνης με το λεγόμενο "παραδικαστικό" κύκλωμα που έπρεπε να λέγεται «Χριστιανο-παρακρατικό». Ο σκοπός του είναι να χαλκεύει ευνοϊκές γι αυτούς αποφάσεις και καταδικαστικές για τους αντιπάλους τους. Θέμα για το οποίο, όπως βλέπουμε καθημερινά, τιμωρούνται και δικάζονται δικαστές αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μεγαλο-ιεράρχης, ενώ είχαμε πριν καιρό και τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου πως η κάθαρση στην Εκκλησία ολοκληρώθηκε! . Μήπως με "θεϊκή παρέμβαση";
Αναδημοσίευσις από το diaelefsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.