Guitar -->

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ο Παπατζης με το Ζιβαγκο αρ. 2


ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ 1983, ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….


Ούτε το Μνημόνιο, ούτε οι δανειακές συμβάσεις είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας… 
Ούτε δυσθεώρητο χρέος, ούτε η βαθιά ύφεση, ούτε ακόμα και εκείνη η κατοχική κυβέρνηση του ημιπαράφρωνος μειοδότη πρ
ωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου κι αυτή ακόμα η θλιβερή συγκυβέρνηση της «παράδοσης της χώρας» του δοτού τραπεζοϋπάλληλου…
Το μεγάλο και ανυπέρβλητο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι η πολτοποίηση της συνείδησης του δηλητηριασμένου με το δηλητήριο του άκρατου ατομισμού και του με κάθε τρόπο ανελέητου κυνηγιού του χρήματος, ελληνικού λαού, που επέβαλε και ανακήρυξε ως κυρίαρχο ήθος ο «Μέγας εκμαυλιστής» του Ελληνικού λαού, Ανδρέας Παπανδρέου…
Να γιατί, ενώ οι τοκογλύφοι και οι Ευρωφασίστες στέλνουν με μέτρα πρωτόγνωρης σκληρότητας τη χώρα στην κόλαση της οικονομικής εξαθλίωσης, ο Ελληνικός λαό παραμένει απαθής, μοιραίος και αδρανής!

Τελεία και παύλα.


Yianniskriti είπε...
Όλο σχεδόν το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα δεν είναι τιποτε άλλο απο ΔΑΝΕΙΑ που πήρε ενα βρυκολακοειδές εν ονόματι ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για να "βολέψει" σε πλαστές θέσεις στο δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες αεργους κοπρίτες να κάθονται να τα ξύνουν, με αντάλλαγμα να τον ψηφίζουν αυτοί και οι οικογενειες τους. Αυτά τα χρέη τα οποία πάνε να πνίξουν τις νέες γενιές και να μας οδηγήσουν σε αφανισμό, πήγαν στις τσέπες των αργόμισθων κοπρόσκυλων των ΔΕΚΟ και ψευτοΔημοσίων Υπηρεσιών που δημιουργήθηκαν για να ταλαιπωρούν τον μέσο Έλληνα, και σε εξυπηρετήσεις/βολέματα πάσης φύσεως στο όνομα του σοσιαλισμού. Όλα αυτά φυσικά φεσώνοντας τις νέες γενιές και τα κορόϊδα ιδιώτες πάσης φυσεως.

Εαν λοιπόν υπήρχε μια στοιχειώδης αξιοπρέπεια σ' αυτόν τον λαό, έπρεπε να διοργανωθεί ένα ακόμα ΚΙΝΗΜΑ. Κίνημα απο νέους, οι οποίοι θα πάνε να ρίξουν πίσσα και βοθρολύμματα στα κόκκαλα αυτού του παλιανθρώπου, του πιο π****ικου δίποδου που έχει βγάλει ποτε αυτός ο τόπος, του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !
Ανώνυμος είπε...
Προηγούνται οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

http://www.1000spartiatai.blogspot.com/
tassos είπε...
Το πρόβλημα ξεκινά δυο αιώνες πίσω. Αυτά τα κατώτερα ένστικτα τα εκμεταλλευτήκαν άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Αυτό που έγινε από το '83 ήταν η καθιέρωση μιας ιδιότυπης (και παγκόσμιας πρωτοτυπίας made in greece) κοινοβουλευτικής δικτατορίας και ασυδοσίας και με νόμους ατιμωρησίας, που έδωσε τις προϋποθέσεις και τις ιδανικές συνθήκες να αναπτυχθεί η σαπίλα και τα παράσιτα, τόσο ώστε να πάθει γάγγραινα και να κινδυνεύει να πεθάνει από σηψαιμία η Ελλάδα. Το θέμα είναι τώρα θα κόψουμε το σάπιο για να συνεχίσει να ζει και να ανανήψει η χώρα; Ή θα περιμένουμε καθισμένοι αναπαυτικά τον αργό, βασανιστικό και φριχτό θάνατο που μας επιβάλλουν τα παράσιτα;
Ακατανόμαστος είπε...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ και πάλι σωστός ο Χάρρυ.
Γι'αυτό και με πιάνει ενα ψυχοπλάκωμα οταν σκέφτομαι τι κληροδοτούμε στην νέα αλλά και στις επερχόμενες γενιές. Εναν αηδιάστικά ιδιοτελή τρόπο σκέπτεσθαι, εναν φρικώδη τρόπο φέρεσθαι και μια μηδενιστική απάθεια. Μπράβο μας !
Ανώνυμος είπε...
Ο λόγος που ο λαός είναι απαθής, βασίζεται στο γεγονός ότι ακόμα περιμένει να τον σώσουν. Έτσι έχει μάθει. Είναι κάτι περισσότερο που ταιριάζει στην κουλτούρα των τελευταίων 30 χρόνων, που ο νεοέλληνας τα περιμένει όλα στο πιάτο και αν δεν πάει κάτι καλά υπάρχει η "μαμά" και ο "μπαμπάς". ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή, συν κάτι διαπλεκόμενες θείτσες βλέπε ΚΚΕ που λύνουν τις οικογενειακές διαφορές, κάτι κουμπάροι ρακοσυλλέκτες -βλέπε Δημοκρατική Αριστερά- που μαζεύουν ότι πετάξουν έξω από το σπίτι, και γενικά όλο το σόι της βουλής.

Χάρρυ μου, όταν ο κόσμος καταλάβει ότι πλέον δεν έχει κάτι να χάσει, θα γίνει της άλλης θείας. Της Πόπης. Για την ώρα έχει τον πετσοκομένο μισθουλάκο και δόξα το Θεό, έχει κάτι να φάει.
apneagr είπε...
Αγαπητέ Χάρρυ πόσο δίκιο έχεις... Η ασθένεια της Ελλάδος λέγεται “ΠΑΣΟΚ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.