Guitar -->

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μαζικός αυνανισμός : Ο Κωστάκης Καραμανλής


 (αφορά ψηφοφόρους της ΝΔ)

Μαζικός αυνανισμός Νο5: Ο Εθνάρχης Κωστάκης Καραμανλής (αφορά ψηφοφόρους της ΝΔ)

Είναι δικαίωμα του καθενός, να σκέπτεται και να δρα ως ηλίθιος.


Διάχυτη παραμένει εδώ και χρόνια στους κύκλους των νεοδημοκρατών, η αντίληψη πως ο Κωστάκης ο Καραμανλής, είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα.


Ο μοναδικός πρωθυπουργός που είναι πατριώτης.
Ο μοναδικός πρωθυπουργός που πήγε κόντρα στα αμερικανικά συμφέροντα και ο μοναδικός που αποφάσισε να κάνει ριζικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα και να πατάξει τη διαφθορά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και το μεγάλο πολιτικό κόστος που θα είχε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Καλύτερος πρωθυπουργός:
Εντάξει για τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, ο Καραμανλής ήταν σίγουρα ο καλύτερος, δεδομένου ότι ..
τον συγκρίνουν με τους προηγούμενους πολιτικούς αρχηγούς του ίδιου του κόμματος, αφού οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, θεωρούνται πάντα κατώτεροι από αυτούς της ΝΔ, αλλιώς θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Οπότε πρέπει να τον συγκρίνουν με τον Μητσοτάκουλα, τον Έβερτ και πρόσφατα των τρελαντώνη. Ακούγεται λογικό.

Πατριώτης: Οι μοναδικοί λόγοι που ο Κωστάκης θεωρείται πατριώτης, είναι επειδή είναι από τις Σέρρες, λέγεται Καραμανλής, νομίζετε ότι τα έβαλε με την Αμερική και δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος, με ο,τι μπορεί να συμπεριλαμβάνει αυτό.

Κόντρα στα αμερικανικά συμφέροντα: Λοιπόν. Ο Κωστάκης ο Καραμανλής ξεκίνησε(;) μια συμφωνία με τους Ρώσους για έναν αγωγό φυσικού αερίου κτλ κτλ ξέρουμε την ιστορία. Στη συνέχεια αυτή η συμφωνία ναυάγησε, γιατί όπως ακούγεται Αμερικανοί πράκτορες απείλησαν τον ίδιο και την οικογένεια του. Για τον ίδιο λόγο, ο Καραμανλής είχε αποσυρθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή για χρόνια και περιορίστηκε σε ελάχιστες εμφανίσεις/δηλώσεις.

Μου κάνετε πλάκα έτσι;

Δηλαδή ο λόγος που ο Καραμανλής θεωρείται πατριώτης και ο λόγος που λέτε ότι πήγε κόντρα στα Αμερικανικά συμφέροντα, είναι επειδή ξεκίνησε μια συμφωνία με τους Ρώσους, την οποία τελικά ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ επειδή δέχτηκε απειλές; 

Δηλαδή αν τελικά έκλεινε τη συμφωνία και δε μασούσε στις απειλές τι θα ήταν; Ο απόλυτος γαμιάς/αυτοκράτορας του διαγαλαξιακού σύμπαντος;


Αρχηγός πολιτικού κόμματος είναι, φυσικά θα δεχτεί απειλές!
Εδώ καφετέρια ανοίγεις και την επόμενη μέρα σκάνε τα γκάνια για προστασία, πλάκα μου κάνετε;
Ας έκλεινε τη συμφωνία να τον λέγαμε μάγκα, Κότα λυράτη ο Καραμανλής. Κότα με το "Κ" κεφαλαίο.

Μεταρρυθμίσεις και διαφθορά:
Ok εδώ γελάμε. Με τη διαφθορά δε θα ασχοληθώ καν, όποιος δεν καταλαβαίνει, γιατί αποτελεί τη σημαία κάθε προεκλογικής εκστρατείας κόμματος, είναι από άλλο πλανήτη. Ας μιλήσουμε για τις μεταρρυθμίσεις.


Λένε οι νεοδημοκράτες: "Ο Καραμανλής προσπάθησε να κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν τον αφήσανε".
Ποιοι δεν τον αφήσανε; "Τα ΜΜΕ".


Δε θα πω ότι ο Καραμανλής δε δέχτηκε τεράστια πίεση από τα ΜΜΕ, αλλά θα πω ότι δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ήταν πρωθυπουργός της χώρας για 5 ολόκληρα χρόνια και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Με τη λογική τη δική σας, ακόμα και 20 χρόνια να τον βγάζαμε πρωθυπουργό, δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί θα τον εμπόδιζαν τα ΜΜΕ. Ναρκωτικά παίρνετε, ήθελα να 'ξερα;

Δικαίωμα σας βέβαια. Είναι σα να πάω να κατηγορήσω το Δημήτρη Διαμαντίδη σε βάζελο. Είναι δικαίωμα του καθενός, να σκέπτεται και να δρα ως ηλίθιος.


RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.