Guitar -->

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Το 666


Ο άνθραξ 12 και το 666


Καθώς ο καιρός δια την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητος μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς την δημοσιότηταν.

Βεβαιως όπως και δια πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις δια να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκκλησίας να μιλήσει ή όχι δια τον αριθμό "666" που επί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου... μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανά, όπως γνώριζαν και οι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται εις μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.


Ο ανθραξ 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακος που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσεως αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.  (Ας μην σας πάω μια βόλτα τώρα διατί με τόσο μένος πολεμούν το CO2 διοξείδιο του άνθρακος - προφανώς είστε πλέον εις θέση να κάνετε τη σύνδεση. Αν όχι ρίξτε μια ματιά και εις τις παλαιότερες αναφορές μας εδώ)

Ο ανθραξ12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται εις άνθρακα7 αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το "άνθος της ζωής" ή τον εξαπέταλο λωτό... ή τα ανάστροφα "έψιλον"... Σας βάζω λιγάκι εις τα μονοπατια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο "εξ΄απόδώ", αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία... την οποία δια "χάρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμισμένους"... Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής...

Τι λέει η επιστήμη;

Οι πρόσφατες απονομές των βραβείων νόμπελ ( φυσικής  και χημείας ) ήταν αυτές που έδωσαν στο κοινό έρευνες και γνώσεις σχετικά με το στοιχείο ανθραξ 7, προσθέτοντας μια  ακόμη σημαντική διάσταση στην ήδη γνωστή εποχή μετάβασεως που διανύουμε προς το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητος. Ο ανθραξ δια μια ακόμη φορά εξέπληξε τους επιστήμονες. (The Nobel Prize in Physics 2010 was awarded jointly to Andre Geim and Konstantin Novoselov "for groundbreaking experiments regarding the two-dimensional material graphene"Ωστόσο η ιστορία του άνθρακος και των θαυμάτων του δεν περιορίζεται εις αυτά που ανακάλυψαν οι νομπελίστες. Σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο ήλιος.

Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθρακος 12 εις άνθρακα 7! Τι σημαίνει αυτό; πως η ηλιακή δραστηριότης εις τις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη όπου ο ανθραξ εμφανίζεται πλέον με ένα μόνο νετρόνιο.... Πρόσφατα υπήρξε εξάλλου μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν "μυστήριες" εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη (Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…)
και επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδιενεργούς διάσπασεως και καταριπτει τους "κανόνες" της χημείας (The Sun is changing the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange Case of Solar Flares and Radioactive Elements)

Και διατί συνδέουμε τα ανωτερω με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητος; 
Πολύ απλά διατί πάντοτε ήταν συνδεδεμένο με την ανθρώπινη συνείδηση. 
Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώσις καλά κρυμμένη μέσα εις μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια  ευρύτερα το φως της δημοσιότητος, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησεως προκαλεί μια μετάλλαξη του "άνθρακος12" εις "άνθαρκα7", το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησεως που χαρακτηρίζεται από τη "φωτεινή άλω" γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσεως. Η μετατροπή του άνθρακος12 εις άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!

Ουσιαστικά αυτή η αποκάλυψις επιβεβαιώνει από μία ακόμη πλευρα το γεγονός πως το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότηταν ολόκληρη εις αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον εις ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα εις ολόκληρο τον πλανήτη μας. Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται δια καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις δια το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητος!

Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί εις ένα νέο επίπεδο συνείδησεως και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες, όπως αυτές της τηλεπάθειες...

Βεβαιως η μετάλλαξις είναι μια δυναμική αλλαγή και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να "σηκώσουμε" και να διατηρήσουμε (σαν υλικές υπάρξεις) αυτές τις νέες συχνότητες. Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθήσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ.
Ήδη περνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσεως, ώστε να "φύγουν" από πάνω μας τα "προγράμματα" που οδηγούν εις νόσο και εκφυλισμό...

Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότης πρόσβαση εις αυτό το άνοιγμα της συνείδησεως εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να  σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία. (Άγχος, οικονομική διάλυση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβου κ.α.)

Δείτε το ακόλουθο βίντεο (είναι στην αγγλική, αλλά ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε και ελληνικό υποτιτλισμό) και κάντε τις συνδέσεις σας. Συνειδητοποιείστε πια υπέροχη προοπτική δίνεται στην ανθρωπότης και κάντε ότι είναι δυνατό δια να είστε μέρος της νέας πραγματικότητος που αναδύεται.
http://vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.