Guitar -->

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Παναγουλης, Κάποιοι θα πληρώσουν "τοις μετρητοίς” την τιμωρία που τους αρμόζει!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Από το βήμα της Βουλής ο κ. Στάθης Παναγούλης είχε το θάρρος και είπε κάτι που έχει φωλιάσει στο μυαλό και στην ψυχή του κάθε δοκιμαζομένου Έλληνα δηλ. ότι όλα αυτά τα πολιτικά ... καθάρματα που εδώ και δυόμιση χρόνια μας εκβιάζουν και μας κοροϊδεύουν οδηγώντας μας μέρα με την ημέρα στην απόλυτη εξαθλίωση θα πρέπει να εύχονται να δικαστούν και να καταδικαστούν από ειδικό δικαστήριο γιατί υπάρχει και η πιθανότητα κάποιοι εξ αυτών να πληρώσουν "τοις μετρητοίς” την τιμωρία που τους αρμόζει!

Φυσικά τα εγχώρια πολιτικά λαμόγια θορυβηθήκαν από την παραπάνω δήλωση και μάλιστα πολλοί εξ αυτών ζήτησαν την αποπομπή του κ. Παναγούλη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖΑ διότι όπως λένε χρησιμοποίησε ακραίες εκφράσεις που οδηγούν σε καταστάσεις που δεν συνάγουν με την "χουντο-κοινοβουλευτική" δημοκρατία που μας έχουν επιβάλλει εδώ και καιρό.
Κύριοι! … πρέπει να ξέρετε ότι ακραίοι και υπόλογοι στην συνείδηση του Ελληνικού λαού είστε πλέον εσείς γιατί θεωρείστε κατ’ επάγγελμα, απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, εκβιαστές και προδότες που με περίσσιο θράσος ακόμα και τώρα μας υπόσχεστε λύσεις (με παραπλανητικές και εκβιαστικές μεθόδους) οι οποίες μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε καταστάσεις απόλυτης εξαθλίωσης.
Ξεστραβωθείτε επιτέλους και δείτε τι γίνεται γύρω σας! Ξεχαρβαλώσατε την υγεία, την παιδεία, τις ένοπλες δυνάμεις και γενικά όλη την κοινωνία οδηγώντας ακόμα και στον θάνατο πολλούς απελπισμένους συμπατριώτες μας και τολμάτε ακόμα να παπαρολογείτε καθημερινά στα βοθροκάναλα σας αλλά και στην Βουλή την οποία καταντήσατε ένα μεγάλο “πλυντήριο” ξεπλύματος των ευθυνών των κλεφτών, των μιζαδόρων και των ανίκανων που εδώ και χρόνια τρέφεται στους κόρφους σας.
Μη τα βάζετε λοιπόν με τον κ. Παναγούλης και μη θεωρείτε λεκτικές υπερβολές τα λεγόμενα του αλλά “ξεκουφαθείτε” εδώ και τώρα για να αφουγκραστείτε την βοή, από την οργή και το θυμό που υπάρχει σε όλους τους Έλληνες για ... όλους σας.
Μια οργή που όταν ξεσπάσει δεν θα βρίσκεται τρύπα και λαγούμι να …. κρυφτείτε για να … σωθείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.