Guitar -->

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κ. Καραμανλης



Τώρα, που η Ελλάδα απειλείται με ξένη κατοχή, είναι η ευκαιρία για τη "μητέρα" της Δημοκρατίας να σώσει την "κόρη" της, για να σωθεί και η ίδια από αυτήν.
...ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
...για να σωθεί η Δημοκρατία και η πατρίδα.
"...Τι άλλο να πω; ...Ό,τι είχα να πω, το είπα προεκλογικά ...Τώρα γυρίζω στη ...σπηλιά μου" ...Τάδε έφη Κωστάκης ...Κωστάκης ο τυροπιτάς
Τώρα, που "τσίμπησε" τον μισθό και τα προνόμια του βουλευτή, μάς "δουλεύει" ο άεργος και ανεπάγγελτος της Ραφήνας ...Στο όνομα της Δημοκρατίας βεβαίως-βεβαίως. Κατ’ αρχήν —και εντελώς πληροφοριακά— να πούμε στον Κωστάκη ότι ...τα αυτοσυντηρούμενα άγρια θηρία των δασών είναι αυτά, τα οποία γυρίζουν στις δικές τους σπηλιές για να "ξαποστάσουν" και όχι οι οικόσιτες κότες, οι οποίες βόσκουν στις αυλές και μετά γυρίζουν στα κοτέτσια των αφεντικών τους ...για τη δική τους ασφάλεια. Όσοι τρέφονται εξαιτίας των προνομιακών νόμων και των δημοσίων "συσσιτίων", είναι οικόσιτες "κότες" και ως εκ τούτου οι "σπηλιές" δεν τις αφορούν.

Ο Καραμανλής είναι προφανές ότι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Από τότε που υπάρχει τον ταΐζουμε. Όλη του η ύπαρξη είναι ένας διάσημος θείος. Τίποτε άλλο δεν έχει υπάρξει και τίποτε απολύτως δεν έχει κάνει ο ίδιος στη ζωή του. Άεργος και ανεπάγγελτος μπήκε από πολύ νωρίς στο "συσσίτιο" της Βουλής με στόχο να επιβιώσει εις βάρος της κοινωνίας. Άσχετος και ανεπαρκής ήταν ακόμα κι όταν ανέλαβε να μας κυβερνήσει. Στην κυριολεξία, πριν ο χοντρός κυβερνήσει ένα κράτος ολόκληρο, δεν είχε "κυβερνήσει" ούτε τροχήλατη φουφού με καλαμπόκια. Σήμερα, μετά την τρομερή του κυβερνητική "επιτυχία", η οποία τον καθιστά συνυπεύθυνο για την άθλια κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, ξαναεμφανίστηκε μπροστά μας.
Γιατί; ...Για να μας "δουλέψει" ...Για να βγάλει το "μεροκάματό" του απέναντι στα αφεντικά του ...Για να βοηθήσει τη συμμορία των ομοίων του να επιβιώσει. Δεν είναι μόνος του. Έχει συνεταίρους τους ιδιοκτήτες του δικομματισμού, που τους ταΐζει όλους. Για την ανάγκη της προστασίας της δικομματικής "φάμπρικας" επανεμφανίστηκε ο "μουγκός" της ταβέρνας. Βγήκε προεκλογικά —και για λίγες ημέρες— προκειμένου να "τσιμπολογήσει" εκ νέου έναν δημόσιο μισθό και μια ασυλία. Τώρα, που τα εξασφάλισε, γυρνάει στο "κοτέτσι" της Ραφήνας, για να απολαύσει την "επαγγελματική" του ασφάλεια.
Τώρα, που εξασφάλισε κρατικό μισθό, θα μπορεί απερίσπαστος να χαζεύει τα πλοία στο λιμάνι της Ραφήνας. Τώρα, που εξασφάλισε εκ νέου την ασυλία, μπορεί να του φύγει το άγχος που τον βασάνιζε για τις τελευταίες "αγιορείτικες" ημέρες της θητείας του. Τώρα, που εξασφάλισε νόμιμα "έσοδα", θα μπορεί, αν έχει τίποτε "άπλυτες" λείες, να τις "ξεπλένει". Έκανε το "καθήκον" του απέναντι στον μισητό δικομματισμό και ανταμείφθηκε με μισθό και ασυλία. Στήριξε το "μαγαζί" που τον ταΐζει, τρομοκρατώντας τον λαό με "δραχμές", εθνικές καταστροφές και χρεοκοπίες και μετά μας είπε ότι "πάει" και τον Τσίπρα ...Μιλάμε δηλαδή για θράσος ...Τόσο πολύ υπολογίζει τον λαό.

Έναν λαό, που δυστυχώς —εξαιτίας και της δικής του ανικανότητας και ανεπάρκειας— είναι φτωχός και άνεργος ...Έναν λαό, που δεν έχει στην κυριολεξία να φάει τη στιγμή που οι υπεύθυνοι σαν τον Καραμανλή πρέπει να κάνουν δίαιτες, για να νικήσουν τη χοληστερίνη. Σε αυτόν τον φτωχό λαό, ο οποίος υποφέρει από την ανεργία, "υπενθυμίζουμε" ότι το "θηρίο" της "σπηλιάς" εισπράττει πάνω από 10.000 ευρώ μηνιαίως, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε ...Χωρίς να υποχρεούται να κάνει οτιδήποτε. Για ακόμα τέσσερα χρονάκια ο Κωστάκης θα εισπράττει μηνιαίως ένα ποσό, το οποίο για τον για τον κοινό Έλληνα είναι ένας μικρός θησαυρός. Στα εφιαλτικά χρόνια, που ακολουθούν για όλους τους Έλληνες, ο άεργος Κωστάκης βρήκε το κόλπο να τη βγάλει "κοτσάνι".
...Βλέπετε ο Κωστάκης δεν είναι κοινός Έλληνας ...Είναι ο ανιψιός του "θείου" του ...Είναι ο ανιψιός του εθνάρχη της πορδης...Είναι εκ γενετής "εκλεκτός". Στην Ελλάδα των κοινών θνητών, όπου οι νέοι βασανίζονται από μια εξωφρενική ανεργία, η οποία φτάνει και ξεπερνά το 50%, τα παιδιά των "εκλεκτών" είναι εξ’ αρχής καλοζωισμένα. Αυτά, που ποτέ δεν μεταναστεύουν, ποτέ δεν αγχώνονται και βέβαια δεν αυτοκτονούν. Από την ηλικία των είκοσι-κάτι όλα τα παιδιά των "εκλεκτών" έχουν τρυπώσει στο "κοτέτσι" της Βουλής. Πολλοί εκλεκτοί και άξιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι θα μπορούσαν να συντελέσουν στην πρόοδο της πατρίδας μας, δεν μπόρεσαν ποτέ να μπουν στη Βουλή των Ελλήνων, γιατί είχαν "καπαρωμένες" θέσεις οι άεργοι και ανεπάγγελτοι γόνοι.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.