Guitar -->

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;...ΣΤΟΥΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΥΣ;


ΟΙ  ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ  



Ωρύετο, πράγματι σκλήριζε, ο κ. Στουρνάρας στη Βουλή για την επαύριο της 16ης Νοεμβρίου, ότε, κατά τον κ. Σαμαρά, αν δεν είχαμε πάρει τη δόση, θα είχαμε χρεοκοπήσει, ωρύετο λοιπόν και έσκουζε αλλεπάλληλες ρητορικές ερωτήσεις: «στις 17 Νοέμβρη θα έχουμε τρόφιμα;», αν δεν πάρουμε τη δόση, «στις 17 Νοέμβρη, θα έχουμε καύσιμα;" »στις 17 Νοέμβρη θα έχουμε φάρμακα;» "στις 17Νοέμβρη θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις;»... Είχε για όλη αυτήν την κινδυνολογία, την κατατρομοκράτηση του λαού, κάποιο κόστος,αφού αποδεικνύεται ψεύτης ο κ. Στουρνάρας; Οχι! Για αυτό παραμένει ξετσίπωτος. 
Ή μάλλον, για να πάρουμε τα πράγματα απΌ την αρχή, ο κ. Στουρνάρας προχώρησε σε απειλές κατά του έθνους και ξεστόμισε εκβιασμούς, ακριβώς επειδή είναι ξετσίπωτος. Είχε κάποιο κόστος; Οχι! Αρα θα συνεχίσει ξετσίπωτος. 


Εχει εκβιάσει κι απειλήσει τον λαό ο κ. Βενιζέλος, τον έχει παραπλανήσει; Υπήγαγε τη χώρα σε καθεστώς αιχμαλωσίας ο Γιωργάκης; Την έκανε Ειδική Οικονομική Ζώνη ο κ. Σαμαράς; Είχαν κάποιο κόστος για όλα αυτά; Κανένα! Για αυτό θα συνεχίσουν ξετσίπωτοι. Που στην πολιτική σημαίνει αδιόρθωτοι, Καταστροφικοί, δημαγωγικοί, θανάσιμοι, αδιόρθωτα. Υπάρχουν παιδιά που πεινάνε, παιδιά χωρίς φάρμακα. Υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτό; Υπάρχουν! Είχαν κάποιο κόστος; Κανένα! Τότε, γιατί να μη συνεχίζουν ξετσίπωτοι; 
Υπάρχουν παπαγαλάκια από τα ΜΜΕ καθώς και ντόμπερμαν που ρίχνουν την ευθύνη για τα παιδιά που πεινάνε στην... υψηλή σύνταξη (ήταν 1.105 Ευρώ κι έχει γίνει 689) της θείας μου της Φωτούλας; Υπάρχουν! Είχαν ποτέ κάποιο κόστος; Οχι! Γιατί να μη συνεχίζουν ξετσίπωτοι; 
Επιασαν κάποιους μεγαλοφοροφυγάδες; στρίμωξαν "οφσορούχους" ; κόψανε τις μίζες; Οχι! Γιατί τότε να μη συνεχίζουν ξετσίπωτοι μπίζνες με τη Ζήμενς; γιατί να μην ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία (αυτοί που τα φάγανε) σαν να την βρήκαν απΌ τον πατέρα τους (για να τα ξαναφάνε);έχουν κάποιο κόστος; Οχι! Οχι, ως τώρα τουλάχιστον! Γιατί λοιπόν να μη συνεχίζουν να πλουτίζουνξετσίπωτοι; 
Ο κ. Σαμαράς. Ο άνθρωπος έχει ξανασυγγράψει τις «Μεταμορφώσεις» του Οβιδίου! Μόλις χθες, έχοντας επισυμβεί μπλακ άουτ στο Γιούρογκρουπ, ο ίδιος έλεγε ότι «βλέπει φως στο βάθος του τούνελ» (Καθημερινή 21/11/12) - για μυστήριο γλόμπο θα πρόκειται.!
 ΑπΌ αυτούς που βγάζουν μαύρο φως μέσα στις μαύρες τρύπες. Χθες η γερμανική Suddeutsch Zeitung έγραφε ότι «η Ελλάδα είναι κράτος υπό εποπτείαν» (δηλαδή Προτεκτοράτο. Αποικία χρέους, όπως θέλετε πείτε το). Εχει την τσίπα κάποιος απΌ όσους ευθύνονται για αυτό να σκύψει το κεφάλι (κι επιτέλους να βγάλει τον σκασμό); Οχι! Αντιθέτως, ο κ. Γεωργιάδης, για παράδειγμα, τσίριζε χθες στον Real fm ότι «θα πάρουμε τα λεφτά τη Δευτέρα!» Ξετσίπωτος; διαρκώς! 
Λέει η Suddeutsch Zeitung ότι η Ελλάδα είναι χώρα υπό εποπτείαν και οι θεράποντες της προπαγάνδας δεν βγάζουνάχνα. Οταν όμως ορισμένοι λέγαμε ακριβώς το ίδιο για την κατάσταση της χώρας, ακριβώς οι ίδιοι θεράποντες της προπαγάνδας μας έλεγαν «λαϊκιστές» και «γραφικούς». Οταν κάποιος πληρώνεται 480.000 ευρώ τον χρόνο για να σου λέει πόσο σωστό είναι να παίρνεις εσύ 480 ευρώ τον μήνα, και ουδέν κόστος έχει, ξετσίπωτος θα συνεχίζει. 
Οταν η Τράπεζα επιμένει να της αποπληρώνεις το δάνειο ή την κάρτα σου με 19% επιτόκιο και δεν έχει κανένα κόστος, ξετσίπωτα θα συνεχίσει να σου πίνει το αίμα. Οταν η κυβέρνηση που επιτρέπει στην Τράπεζα να σου πίνει το αίμα, δεν έχει κανένα κόστος, ξετσίπωτα θα συνεχίσει να σε δουλεύει μαζί με την Τράπεζα, μαζί με τη Μέρκελ, μαζί με τους νταβατζήδες που θα φάνε την Τραινοσέ, μαζί με τους Τούρκους που στήνουν Γερμανοτουρκικό σαντζάκι στη ΘΡΑΚΗ. 
Οταν η κυρία(Wink Μπιρμπίλη, φερΌ ειπείν, δηλώνει ότι παίρνει μόνονExclamation mark7.500 Ευρώ μισθό (συν κατοικία, σωφέρ και μάγειρα) εις Παρισίους, κλαίγοντας κάθε μέρα για τα 2.000.000 ανέργους στη χώρα μας κι εσύ δεν γίνεσαι Τούρκος που με τα δάκρυά της νερώνει το ακριβό κρασί της, τότε η Μπιρμπίλη δεν έχει κανένα κόστος. Απλώς εσύ έχεις το κόστος (και) της κυρίας Μπιρμπίλη. 
Οπως έχεις και το κόστος της πολιτικής του κ. Σαμαρά ή του Μπενυ ή του κυρ Φώτη. Διότι, όταν ο κ. Σαμαράς και Βενιζελοκουβέλης δεν έχουν κανένα κόστος για την πολιτική τους, το κόστος της πολιτικής τους το έχεις εσύ. 

 ΑΠΟ : Π.ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ....πως να σωθεί η Ελλάδα όταν ταΐζει την Λερναία Ύδρα της όπως επονομάστηκε η εθνική της ελίτ (των δοσίλογων, των κουκουλοφόρων, των μαυραγοριτών και των ταγματασφαλιστών της κατοχής) ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ! (ουδείς γνωρίζει το τι χρωστά ο Κουρής). Ένα δισεκατομμύριο (1.000.000.000) ευρώ είναι περίπου το σύνολο των χρεών των ... 10 μεγαλυτέρων συγκροτημάτων ΜΜΕ (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ΑΝΤΕΝΝΑ., ΔΟΛ κλπ) σε δάνεια τραπεζών. Κρατήστε το νούμερο, αυτή η συζήτηση θα πάρει διαστάσεις. 300.000.000 ευρώ χρωστούν τα κόμματα στις τράπεζες. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ. Έως πότε θα ανεχτούμε την μεγάλη κοροϊδία του κράτους-παρακράτους; Έως πότε θα σκύβουμε το κεφάλι; Έως πότε δεν θα αντιδρούμε; Έως πότε θα παραμείνουμε ραγιάδες του ντόπιου, σαθρού κατεστημένου και των ξένων συμφερόντων; Έως πότε παλληκάρια ; Γνωρίζετε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Δένδιας είναι o νομικός εκπρόσωπος της Rothschild στην Ελλάδα ...; ΝΑΙ ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2010) 
Αντ. Αντωνιάδης - Εκπρόσωπος

Σημείωση Αλφειού:Περί Δένδια δείτε...ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.