Guitar -->

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών στην Εύβοια


Ηρθαν στην Ελλαδα για μια καλυτερη κλοπη[ζωη]

Κοινωνία
police 13Τετραμελής σπείρα ληστών εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Χαλκίδας, η διέπραξε χτες (Δευτέρα) το πρωί επεισοδιακή ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση εμπορίας ποτών στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην Εύβοια και στον Ταύρο Αττικής τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 27, 22, 20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος που συμμετείχε στη ληστεία, ήταν υπάλληλος της επιχείρησης και είχε δώσει πληροφορίες στους συνεργούς του.

Χτες το πρωί, ο 19χρονος, μαζί με έναν από τους άλλους συνεργούς του, φορώντας κουκούλες, μετέβησαν σε επιχείρηση εμπορίας ποτών και με την απειλή πιστολιών και χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν χρηματικό ποσό.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους όμως, οι δράστες συνεπλάκησαν με τους δύο ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα, ύστερα από πάλη, να ακινητοποιηθεί ο 19χρονος, ενώ ο άλλος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ύστερα από έρευνες της Ασφάλειας, εντοπίστηκαν και οι άλλοι τρεις και έγινε έρευνα στα σπίτια τους στον Ταύρο, όπου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, όπλα, κουκούλες, καθώς και βιβλιάρια καταθέσεων και άλλα αντικείμενα, ενώ κατασχέθηκαν και 2.554 ευρώ που ήταν η λεία της ληστείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.