Guitar -->

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Να θυσιαστω για την πατριδα τινος?


Κανείς δεν θα είχε αντίρρηση να ματώσει για μια πατρίδα στην οποία θα υπήρχε πραγματική Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ισονομία.
Σε ποιο χυδαίο κράτος να πληρώσεις το χαράτσι; 
Σ΄αυτό που θα το κάνει λιμουζίνα για τον Σιούφα, τον Πετσάλνικο, προμήθεια για τους πάσης φύσεως νταβατζήδες, 272.000 ευρώ μισθό το χρόνο για κάποιους βολεμένους «υπαλλήλους» του ΟΠΑΠ που προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη ενάντια στην πώληση του Οργανισμού, εξωφρενικά  bonus  σε κολλητούς, γραμματείς και φαρισαίους;

Για ποια Ελλάδα να πληρώσεις το χαράτσι; Για την Ελλάδα της κλεπτοκρατίας που υποστηρίζει ότι μας κάνει χάρη που κρατάει ακόμη ελάχιστα χρήματά της στο εσωτερικό;

Τρία χρόνια Μνημόνια και οι φοροφυγάδες παραμένουν ανέγγιχτοι σε βαθμό κακουργήματος, οι κολλητοί της διαπλοκής εξακολουθούν να απολαμβάνουν ζωή χαρισάμενη ενώ καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση, αποκρατικοποίηση, εξορθολογισμός του κράτους-τέρατος δεν έχει γίνει. Ούτε πρόκειται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.