Guitar -->

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Οι εβραιογενείς θρησκείες πνευματικος δεσμοφύλακας


Η οικονομική κρίση έβγαλε στην επιφάνεια την αλήθεια ότι μια φούχτα πλουτοκρατών με την συνεργασία του πολιτικού συστήματος διασφαλίζει την συναίνεση του 1/3 της κοινωνίας με παχυλά προνόμια , για να ασκεί ληστρική και δουλοκτητική βία πάνω στα υπόλοιπα 2/3 της κοινωνίας που αποτελούν την μεγάλη μάζα της ιδιωτικής οικονομίας και της παραγωγικής βάσης. 

Αυτό το σύστημα τραπεζοκρατίας και κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , την ώρα που φαίνεται να καταρρέει σε επίπεδο εθνών- κρατών ανασυντάσσεται και αναδιοργανώνεται σε ευρύτερα σχήματα , όπως είναι το σύστημα της λεγόμενης τραπεζικής ενοποίησης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης.
Τούτο σημαίνει πως η οικονομία των εθνών – κρατών που είναι δέσμια της ευρωζώνης θα περάσει σταδιακά στον έλεγχο ενός κεντρικού χρηματοπιστωτικού οργάνου αλληλένδετου με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 

Στα πλαίσια αυτά οι εθνικές και λαϊκές κυριαρχίες θα τεθούν στο περιθώριο και οι ιδεολογίες που υπεραμύνονται αυτές θα διωχθούν αμείλικτα από το διεθνές σύστημα των τοκογλύφων , που έχει σε εθνικό επίπεδο τα όργανα του που θα το υπηρετούν πιστά , δηλαδή το πολιτικό προσωπικό και τις δυνάμεις καταστολής και επιβολής της “νομιμοφροσύνης”. 

Συνεπώς η οικονομική κρίση δεν θα οδηγήσει το σύστημα στην καταστροφή αλλά στην αναδιοργάνωση και ενδυνάμωση του που θα αντανακλά στη κοινωνία ολοένα και περισσότερη υποβάθμιση και εξαθλίωση .
Οι εβραιογενείς θρησκείες που κυριαρχούν στη Ευρώπη , θα διαδραματίσουν ένα ρόλο πνευματικού δεσμοφύλακα που θα ποτίζουν με το όπιο τους τις μάζες.
Έρχεται μια σκοτεινή περίοδος χειρότερη από εκείνη του μεσαίωνα μια περίοδος παγκόσμιου εξουσιασμού που θα εδράζεται κυρίως στην πνευματική χειραγώγηση.

Μοναδική αντίσταση σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση και προοπτική είναι ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός . Ο αγώνας του ελληνισμού ενάντια στο σκοταδισμό και στη πλουτοκρατική τυραννία.
Η σύγκρουση με το σύστημα πρέπει να είναι πρώτα από όλα πνευματική και αξιακή , ώστε να αποσκοπεί στην ολοκληρωτική κατάρρευση του και στην εδραίωση του οράματος της ιδανικής πολιτείας .

Τα κλειστά συστήματα της τυραννίας που καταβαραθρώνουν την Ευρώπη πάνω από 2000 χρόνια πρέπει να παραμερισθούν και να αντικατασταθούν από την πνευματική ανοικτοσύνη του ελληνικού τρόπου που υψώνεται στην ομολογία με τη παμμήτηρα Φύση και τον αιώνιο διαφοροποιητικό Λόγο.
Ο οικονομικο-πολιτικός μετασχηματισμός της κοινωνίας χωρίς την ελληνική πνευματική επανάσταση θα είναι ένα βεγγαλικό που θα σβήσει μέσα στο σκότος του δεύτερου μεσαίωνα στον οποίο έχουμε ήδη εισέλθει.

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της “κυπριακής δημοκρατίας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.