Guitar -->

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜEΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.


ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!!


ΚΚΕ το κομμα σου ΧΑΦΙΕ! [ασχετο αλλα μ'αρεσει]

“Άρθρο του Γιάννη Φραγκούλη”

Μας κατηγορεί ο κάθε «σκεπτόμενος ανεγκέφαλος» ότι είμαστε εαυτούληδες, ρατσιστές και δεν γουστάρουμε τις άλλες φυλές που έχουν εισβάλλει στον χώρο μας.
Στον ΔΙΚΟ ΜΑΣ χώρο.


Κατάφεραν να μεταλλάξουν την εισβολή και την αυθαιρεσία σε «δίκαιο αδίκημα».Κι αυτή η ύπουλη σκέψη τους προς εμάς, έγινε πράξη, ξεκινώντας πρώτα από τα χαμηλά και σιγά-σιγά, με άκρως υποχθόνιο μέτρο. Κι όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή, μας τράβηξαν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια. Μέσω των ΜΜΕ, που αν μας λείψει η TV είναι σαν να μας λείπει μέρος του σώματός μας.
Μας την έκαναν ένεση στο σώμα μας σε τόσο μεγάλο βαθμό,ώστε μέχρι και πολυκαταστήματα καναπέδων ίδρυσαν, για να μπορούμε εμείς να έχουμε τον καναπέ της αρεσκείας μας και να ξαπλώνουμε βλέποντας οτιδήποτε μας σερβίρουν τα ΜΜΕ για «σωστό» ή για διασκέδαση.
Κι επειδή το γραπτό που διαβάζετε αυτή την στιγμή είναι προσωπικό, μαζί με την σκέψη, θα χρησιμοποιήσω όποια φρασεολογία κρίνω εγώ καταλληλότερη.
Ας ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα με μερικά παραδείγματα, βασιζόμενοι πάντοτε πάνω στην ίδια την φύση, τί είναι ρατσισμός και τί ηλεκτρονική μαλάκυνση εγκεφάλου.
Πάνω στον πλανήτη υπάρχουν τα άγρια και τα ήμερα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά και ο πανέεεεεξυπνος άνθρωπος.
Ο οποίος είτε το θέλουμε είτε όχι, ανήκει κι αυτός στο ζωικό βασίλειο μιάς και δεν είναι πέτρινος, υδάτινος ή δέντρο.
Η μαρίδα προς εξεύρεση τροφής πάει σε κοπάδια μαζί με τις μαρίδες κι όταν έρθει η ώρα για ξεκούραση πάνε όλες μαζί στο ΙΔΙΟ μέρος για νάνι.
Ο Ροφός με τους Ροφούς, ο Καρχαρίας με τους Καρχαρίες. Οι γάτες με τις γάτες και οι σκύλοι με τους σκύλους.
Τα πουλιά πετούν και πάνε ελεύθερα όπου θέλουν, σε όποιο δέντρο, σπίτι ή κράτος θέλουν, ανενόχλητα. Αυτό θα πει ελευθερία. Την ώρα του ύπνου πάνε στο ίδιο μέρος με το ίδιο είδος. Σπουργίτι με σπουργίτια, περιστέρι με περιστέρια, κλπ.
Τί σημαίνει αυτό;
Πως στον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης μπορεί να πετούν σε άλλη χώρα, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να είναι και πάλι μαζί με το είδος τους, στην ΔΙΚΗ τους σπηλιά ή οπουδήποτε είναι η έδρα τους.
Η κάθε ΦΥΛΗ ή ΡΑΤΣΑ, πρέπει να βρίσκεται μαζί με το «ίδιο» της.
Στον κόσμο των μελισσών, όταν μία μέλισσα άλλης κυψέλης εισχωρήσει σε κυψέλη που δεν της ανήκει, οι άλλες πέφτουν επάνω της να την διώξουν ή να την σκοτώσουν επειδή νοιώθουν πως κινδυνεύει η βασίλισσα.
Ποιά η έννοια της βασίλισσας στο εδώ σκεπτικό; Θα το δούμε αργότερα.
Στον κόσμο των μυρμηγκιών, όταν ένα μυρμήγκι άλλης φωλιάς εισβάλλει σε φωλιά που δεν είναι η κατοικία του, τα άλλα μυρμήγκια κάνουν ότι και οι μέλισσες. Το/τα διώχνουν ή αν αντισταθεί και θέλει να μείνει, το/τα σκοτώνουν.Με αυτόν τον τρόπο που έχει διαλέξει η φύση, διατηρείται η επιβίωση των ειδών μέχρι και τις ημέρες μας.
Αυτά που δεν επιβιώνουν κι εξαφανίζονται, είναι αυτά που κάποια άλλα είδη εισέβαλλαν στην φωλιά και τα εξαφάνισαν. Έστω κι αν λέγονται μυρμήγκια καφετιά, εμπριμέ, ή μυρμήγκια τερμίτες.
Και περνάμε τώρα στον άνθρωπο.
Ο άνθρωπος έχει κι αυτός φυλές, ή ράτσες, ή όπως θέλει ο καθένας ας το ονομάσει. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Αν το κάνει, ας πάει στην Αφρική και να πει στους Αφρικάνους ότι είναι Κινέζος και μετά να ‘ρθει να μας πει τις αντιδράσεις τους.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, το ανθρώπινο είδος είναι κι αυτό κατανεμημένο σε φυλές. Δεν είναι του θέματος να ασχοληθούμε αυτή την στιγμή με το πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι φυλές. Ας αρκεστούμε απλά στο ότι «υπάρχουν».
Η κάθε φυλή διαμένει στον ΔΙΚΟ ΤΗΣ εδαφικό χώρο, έχει την δική της γλώσσα,θρησκεία, χαρακτηριστικά, ΧΡΩΜΑ, ήθη και έθιμα. Υπάρχει κάποιος να το αρνηθεί αυτό;
Και μην αρχίσετε τώρα το γνωστό τροπάριο ότι μπροστά στον θεό είμαστε όλοι ίδιοι, γιατί θ’ αρχίσω κι εγώ να σας κατεβάζω θεϊκά καντήλια.
(Σαν άνθρωποι, έχουμε και ελαττώματα. Κάποιοι άσπροι θέλουν να είναι μαύροι. Στήνονται στον ήλιο και μαυρίζουν για όσο διαρκεί το καλοκαίρι. Μετά, θέλουν δεν θέλουν ξαναγίνονται άσπροι. Κάποιοι μαύροι θέλουν να γίνουν άσπροι αλλά δεν υπάρχει τρόπος ή ήλιος που να ασπρίζει το δέρμα. Σαν να προσπαθούν να κάνουν μιά γάτα να γαβγίσει ή έναν σκύλο να νιαουρίσει. Ο σκύλος είναι σκύλος και η γάτα είναι γάτα. Ας μην εθελοτυφλούμε.)
Τώρα με την νέα τεχνολογία, έχουμε αυτοκίνητα, καράβια υπερωκεάνια, τραίνα και αεροπλάνα τα οποία βοηθούν τις όποιες φυλές του πλανήτη να επισκεφθούν κάποιες άλλες φυλές, να γνωριστούν, (κι ότι προκύψει, αλλά  με καπότα) να κάνουν τις διακοπές τους, να φωτογραφηθούν, να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες κλπ, και μετά να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Επειδή ΕΚΕΙ είναι η έδρα της φυλής τους.
Η «Α» φυλή μπορεί να μάθει να μιλάει την γλώσσα της «Β» αλλά δεν πάει αυτό να πει κι ότι η «Α» είναι η «Β» ή το αντίστροφο.

Αυτός εδώ αριστερά ανήκει στην δική μας φυλή; Όχι, αλλά ΕΧΕΙ το δικαίωμα να ‘ρθει εδώ σαν «τουρίστας».
Οι φυλές πρέπει κι επιβάλλεται να προστατεύονται, διότι αν χαθούν χάνεται αυτόματα με τον χρόνο και η ιστορία του πλανήτη. Θα μοιάζει σαν αυτό που λέμε: «Κάποτε, υπήρχε μια πανάρχαια φυλή που λέγονταν Ίνκας, Μάγιας».
Υπήρξε και ελπίζω να υπάρχει ακόμη, μία φυλή που λέγονταν: «Έλληνες».
Στους οποίους κάποια άλλη φυλή αφαίρεσε την θρησκεία δια της σπάθης, αλλά ακόμη κι αν τους άλλαξαν το «Ω Δία γ@μώ την Ήρα την πουτάνα» σε «Κύριε ελέησον γ@μώ την παναγία σας,» δεν κατάφεραν να τους αλλάξουν την ΡΑΤΣΑ,την ΦΥΛΗ. Αυτή η ράτσα των Ελλήνων, πολέμησε και αντιστάθηκε επιτυχώς με κάθε μέσον στον όποιον εισβολέα που ήθελε να πάρει αυτή την γη.

Είτε ήταν άσπρος, είτε μαύρος είτε κόκκινος είτε ελαφρώς καφετής ή γκρίζος.
Στον κίνδυνο, αμέσως ενωνόταν η Ήρα με κείνη την δεσποινίδα που προανέφερα και τους πηδούσαν τα πρέκια.
Κι έτσι, το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει ακόμη ο Έλληνας κι ο Ελληνισμός και να είμαι σήμερα εγώ ελεύθερος (???) να γράφω αυτά που διαβάζετε, χωρίς να κινδυνεύω να με σκοτώσουν ή να με κλείσουν στην φυλακή.
Βέεεεβαια.
Κι εδώ, συμβαίνει εξής το παράδοξο.
Τα τελευταία χρόνια, έχουν εισέλθει και θρονιαστεί παρανόμως στον Ελλαδικό χώρο μερικά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αλλοδαπών πάσης θρησκείας, ήθους, φρονήματος και χρώματος που κανείς εκτός από τους ίδιους δεν γνωρίζει από πού κρατάει η σκούφια τους.
Έχουν καταληστέψει, καταπατήσει, βιάσει, δολοφονήσει Έλληνες πολίτες, έχουν στήσει παράνομα μαγαζάκια δίπλα στα νόμιμα δικά μας, έχουν την απαίτηση ενώ μας έχουν καταμαυρίσει τις ψυχές, να δικαιούνται ανθρώπινη μεταχείριση ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από αυτήν που δικαιούται ένας Έλληνας πολίτης στην Ελλάδα ο οποίος δεν τους ενόχλησε και μάλιστα αρχικά τους δέχτηκε φιλικά και φιλόξενα.
Γέμισαν τους δρόμους, τις πλατείες, τα στενάκια, τις πόλεις, τα χωριά και τα νησιά σαν τον καρκίνο που τον είδες αλλά δεν τον σταμάτησες, ή μάλλον πήγες να τον σταματήσεις και οι ΔΙΚΟΙ σου άνθρωποι, τα ΔΙΚΑ σου ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ, απείλησαν να σου σταματήσουν την ζωή εάν τολμήσεις να σταματήσεις τον καρκίνο σου πριν σε αποτελειώσει.
Ενώ θα έπρεπε να συσπειρωθούν όλοι μαζί και να μην τον αφήσουν να σε πειράξει, γιατί μετά θα έχει αντίκτυπο και σε εκείνους.
Αλλά…. εδώ υπάρχει ένα μεγάλο: «Αλλά». Έχουν το αντίδοτο για τους εαυτούς τους, που έχει την κωδική
ονομασία: «Χρήμα».
Οι σοφές «Βασίλισσες» που ανεβάσαμε στο βάθρο, αντί να μας προστατεύουν ώστε να δικαιούνται την προστασία μας, είναι ΚΗΦΗΝΕΣ που χρηματοδοτούνται από τους καρκίνους ειδικά για να ΜΗΝ μας προστατεύουν από αυτούς.
Έτσι, ο καρκίνος θρέφεται κι εξαπλώνεται, γίνεται ένα με το σώμα και στο τέλος το τρώει και το εξαφανίζει. ΑΥΤΟΣ είναι ο νέος ύπουλος μοντέρνος τρόπος να εξαφανίζεις πληθυσμούς, φυλές και να επικρατεί μονάχα η δική σου.
Αυτές οι «κηφηνοβασίλισσες» βγάζουν, εγκρίνουν χωρίς την έγκρισή μας και υπογράφουν νόμους τρελοκομείου που λένε ότι εάν σκοτώσεις έστω και μέσα στο σπίτι σου κάποιον που πάει να σε σκοτώσει, πας φυλακή ισόβια.
Εάν σε κλέψει λαθρομετανάστης έποικος και τον συλλάβεις αφού έχει προηγηθεί πάλη, σε χώνουν στο φρέσκο για ρατσισμό. Εάν σου βιάσει την γυναίκα ή το παιδί σου και τον σκοτώσεις, πας μέσα ισόβια για ρατσισμό και πρόθεση για εκβιασμό, σπίλωση υπόληψης αλλοδαπού και λοιπές τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ αλλά με διαφορετικές ορολογίες.
Όπως ακριβώς τις έχουν στα κατάστιχά τους τα νομικά της αστυνομίας ή της εισαγγελίας. Το θέμα είναι πως ότι κι αν κάνεις εις βάρος τους, έστω κι αν έχεις το δίκαιο των δικαίων, ΠΑΛΙ στο φρέσκο θα καταλήξεις. Έτσι, ο Έλληνας μη βρίσκοντας πλέον το δίκιό του θα πρέπει να αυτοδικήσει μόνος του χωρίς να το πει σε κανέναν και μετά να εξαφανίσει το πτώμα.
Άλλωστε…. ποιός θα το αναζητήσει;
Όταν οι κηφηνοβασίλισσες που τους δώσαμε τζάμπα στέμμα και θρόνο έχουν υπογράψει νόμους που μας βγάζουν όλους τρελούς, θα πρέπει όλοι εμείς οι τρελοί να ενωθούμε αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Μας κοροϊδεύουν ότι τους συλλαμβάνουν και τους βάζουν μέσα σε στρατόπεδα.
Ναι, αλλά τους ταΐζουνε κιόλας με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα λεφτά ενώ εμείς δεν έχουμε να φάμε. Τους παρέχουν στέγη χωρίς ενοίκιο, ψύξη-θέρμανση χωρίς μηνιαία πληρωμή, πετρέλαιο ή χαράτσια, κρεβάτια με καθαρές κουβέρτες, πλυντήρια, ρούχα, νερό, μέχρι και τηλεόραση.
Ενώ εμείς ψωμολυσσάμε επειδή οι κηφηνοβασίλισσες έφαγαν όλα μας τα λεφτά κι επιμένουν μα μας εμπεδώσουν ότι «μαζί τα φάγαμε». Ενώ δεν ξέρουμε ούτε το χρώμα που έχει το κατοστάευρο.
Ναι, υπάρχει ΡΟΖ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Κι εσείς δεν είστε μυρμήγκια για να έχετε δίκιο που διώχνετε τον εισβολέα από την φωλιά σας, είστε άνθρωποι και πρέπει να σέβεστε τους…. «οικονομικούς μετανάστες» που δεν έχουν να φάνε στις πατρίδες τους κι έχουν πόλεμο επειδή σκοτώνουν ο ένας τον άλλο.
Ούτε πουλιά είστε για να μπορείτε να πετάξετε έξω από την χώρα και να γλυτώσετε την βαριά φορολογία που σας βάζουμε.
Είστε άνθρωποι, γι’ αυτό αν δεν σκύψετε το κεφάλι και δεν υπακούσετε, θα εισάγουμε άλλους τόσους λαθρομετανάστες και θα γίνετε «παρελθόν» και σαν έθνος και σαν οντότητες. Καταλάβατε ηλίθιοι;
Καταλάβαμε κύριε υπουργέ δημόσιας τάξης.
Καταλάβαμε. Κατάλαβα. Ότι αναγκάστηκα κι «αγόρασα» όπλο όπως και αρκετοί άλλοι σαν κι εμένα κι ότι θα χυθεί άπειρο αίμα μέσα στην επόμενη χρονιά,ΑΝ φυσικά προλάβει να τελειώσει αναίμακτα η παρούσα.
ΕΜΕΙΣ, τα ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ, θα ξαναφτιάξουμε κράτος.
Με ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ νόμους,που θα λένε ότι: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ όσο μεγάλη κορώνα κι αν
φοράνε, να βγάζουν δικούς τους αυθαίρετους νόμους για εμάς».
Και μην ξεχνάτε ότι ένα μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ το βάρος
του.
Σύντομα θ’ αρχίσουμε να σηκώνουμε τις πρώτες κατσαρίδες έτσι απλά για πρωινή προθέρμανση. Στο χέρι σας είναι να τις γλυτώσετε από εμάς.
Με την ευκαιρία, ΦΥΓΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!
Η σπηλιά μας, η τρύπα μας, είναι η ΡΑΤΣΑ μας, η χώρα μας και μας ΑΝΗΚΕΙ.Κι εδώ μέσα δεν θα ξαναμπεί κανείς ξενόφερτος χωρίς την έγγραφη άδειά μας.
ΝΑΙ, οι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ και παθόντες Έλληνες και όχι οι σεσημασμένοι μαζόχες,εμείς τα μυρμήγκια υπερασπιζόμαστε τον χώρο και την φυλή μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
Για όσο αυτό χρειαστεί. Κανονίστε την πορεία σας.
ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜEΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.
ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.