Guitar -->

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

600.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ εις την Ελλαδα...


ετοιμοι για σφαγη του λαου...

Ἐφ΄ ὅσον τὸ ἔγραψε τὸ Βῆμα, εἶναι εἴδησις. 
Ἀλλὰ βῆμα εἶναι αὐτό… Νά μήν τό …προσαρμόσῃ καί λίγο στά ….«ἀποδεκτά» δεδομένα;
Τί ἐννοῶ;
Πόσοι εἴπαμε πώς εἶναι οἱ ΛΑΘΟέποικοι στήν χώρα μας; 
1.300.000 δέν ἰσχυρίζονται οἱ κρατοῦντες; Δῆλα δή, κατά τήν παρακάτω καταγγελία, οἱ μισοί σχεδόν εἶναι ἐξοπλισμένοι γιά πόλεμο; Μήπως μᾶς κάνουν λίγο ….πλάκα;
Ἀπὰ τὴν ἄλλην, θεωρῶ δεδομένον πὼς οἱ ἀφροασιᾶτες εἰδικῶς, εἶναι ἀπολύτως ἐκπαιδευμένοι γιὰ πόλεμο. 
Κυττᾶξτε τους… Νεαρὲς ἡλικίες, κατὰ ὁμάδες,  ἄριστα γυμνασμένοι… 
Τί εἴπαμε; Τυχαῖον; Λιμοκτονοῦσαν στούς τόπους τους; Χά!

Τελικῶς πόσους ἔχουμε ἐδῶ μέσα;
Ἐὰν δεκτῶ τὰ 600.000 πολεμικὰ ὅπλα (ἐπισήμως εἴπαμε, βῆμα εἶναι αὐτό!!!), καί ταὐτοχρόνως θεωρήσω πώς ἰσχύουν καί γιά τούς ΛΑΘΡΟεποίκους τά παγκόσμια ποσοστά περί ἐγκληματικότητος, τότε τί ἀκριβῶς ἔχουμε;
Διότι τὰ ἐγκληματικὰ στοιχεῖα μίας κοινωνίας δὲν μποροῦν νὰ ξεπερνοῦν τὸ 10% τοῦ συνόλου. (Ὑπερβολικότατον!!!!!)
Συνεπῶς, ἐάν ἔχουμε 600.000 πολεμικά ὅπλα, κι αὐτοί πού τά κρατοῦν εἶναι τό 10% τοῦ συνόλου αὐτῆς τῆς κοινωνίας, τότε μήπως συζητᾶμε γιά τοὐλάχιστον ἔξι ἐκατομμύρια ΛΑΘΡΟεποίκους;
Χμμ…. (Στὸ αὐτὸ συμπέρασμα καταλήγω κι ἀπὸ ἄλλον δρόμο… Ἀλλὰ ἄλλην φορά.)
Ἐὰν λοιπὸν δεκτῶ τὰ στοιχεῖα ποὺ παραθέτει ὁ ΔΟΛ ὥς ἀληθή, τότε ἔχουμε τοὐλάχιστον 6.000.000 ΛΑΘΡΟεποίκους ἐδῶ μέσα. 
Ἐὰν ὅμως δὲν τὰ δεκτῶ, κι ἐὰν θεωρήσω πὼς ἀπλῶς μᾶς καθησυχάζουν (μέ 600.000 πολεμικά ὅπλα;), τότε κάτι χειρότερο συμβαίνει. 
Τὰ ὅπλα εἶναι πολὺ περισσότερα, οἱ χρῆστες τους, (ἄς παραμείνουμε στὸν συντηρητικὸ πλέον ἀριθμὸ τῶν 6.000.000) εἶναι πανέτοιμοι γιὰ ὅλα κι ἐμεῖς ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΟΠΛΟΙ!!!!
Γιατί ἄρα γέ; Μήπως γιά νά μήν ἀπειλοῦμε τήν λοιπή κοινωνία;
Ἥ μήπως γιά νά ὁλοκληρώσουν κάποιοι τά ἔργα τους ἀνενόχλητοι;
Δὲν ξέρω…
Χρειάζομαι τὰ φῶτα σας…
Κι ἄμεσα!
Φιλονόη.
Υ.Γ. Τὰ ὅπλα εἶναι πολὺ περισσότερα! Πλησιάζουν, ἴσως καὶ νὰ ξεπερνοῦν, τὰ 2.000.000. Γιατί; Δὲν γνωρίζω! Πάντως εἶμαι βεβαία πὼς θὰ τὸ μάθουμε ὅλοι μας συντόμως κι ὄχι μὲ τὸν καλλίτερο τρόπο!

Ετσι πουλάμε Καλάσνικοφ στις συμμορίες

Τα 600.000 αυτόματα, οι σφαίρες του θανάτου, οι χίλιες «καβάτζες» και το «κόλπο με τα μοσχάρια»


«Φ
έρνουμε τα καλάσνικοφ από Αλβανία μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με… αγελάδες, βόδια και μοσχάρια προκειμένου να είναι δύσκολο στους αστυνομικούς να τα ψάξουν. Οι πιο πολλοί φοβούνται τα στοιβαγμένα αγριεμένα μοσχάρια και δεν κάνουν έλεγχο.

»Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα από 1.000 σπίτια που αποτελούν «καβάτζες» μεκαλάσνικοφ και άλλα όπλα, που τα μοιράζουμε σε μικρές παρτίδες. Τα πτυσσόμενακαλάσνικοφ τα πουλάμε περίπου 1.200 έως 1.500 ευρώ μαζί με δύο γεμιστήρες που έχουν 60 σφαίρες. Ακόμη μεγάλο σουξέ έχουν οι κυκλικοί γεμιστήρες των 100 σφαιρών για να ρίχνουν αδιάλειπτα κατά των αστυνομικών, τους οποίους πουλάμε 500 ευρώ, χωρίς τις σφαίρες! Μεγάλη ζήτηση έχουν κυρίως κινεζικές σφαίρες οι οποίες έχουν τη δυνατότητα διάτρησης όχι μόνο των αλεξίσφαιρων γιλέκων των αστυνομικών αλλά και των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. Αυτές τις πουλάμε πέντε ευρώ τη μία, ενώ τις κανονικές μόνο ένα.
»Στην Ελλάδα κυκλοφορούν περίπου 600.000 καλάσνικοφ πολλών προελεύσεων. Πρέπει να καταλάβετε ότι η ζήτησή τους αυξάνεται λόγω της παρουσίας πολλών αστυνομικών και των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ στους δρόμους. Ολοι πλέον θεωρούν βέβαιη κάποια στιγμή τη σύγκρουση με αστυνομικούς και γι’ αυτό ψάχνουν και εξοπλίζονται με βαριά όπλα. Ακόμη κι όταν είναι να κάνουν ληστείες σε μικρά μαγαζιά ή σε σπίτια, κουβαλούνκαλάσνικοφ, αν και ξέρουν ότι σπάνια θα χρειαστεί εκεί να χρησιμοποιήσουν ένα τέτοιο όπλο. Ομως φοβούνται μετά ότι μπορεί να πέσουν πάνω σε αστυνομικούς. Ολοι ετοιμάζονται για μάχες του δρόμου και ζητούν ολοένα περισσότερα καλάσνικοφ…».
Η εξομολόγηση προς «Το Βήμα» ενός μεταφορέα και διανομέα καλάσνικοφ και άλλων όπλων στη χώρα μας είναι αποκαλυπτική.
35 νεκροί σε έξι μήνες
Την τελευταία διετία στην Ελλάδα έχουν εξαρθρωθεί περισσότερες από 40 «συμμορίες μεκαλάσνικοφ» και εκτιμάται ότι υπάρχουν περίπου άλλες 15-20 πάνοπλες συμμορίες που συνεχίζουν να ληστεύουν τράπεζες, καταστήματα και σπίτια σκορπώντας πανικό σε πολίτες και πυροβολώντας αδιακρίτως. Και ο αριθμός αυτός αυξάνεται δραματικά κάθε ημέρα. Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι διαπράττονται περίπου 7.000 ληστείες – σχεδόν 20 κάθε ημέρα -, οι περισότερες με καλάσνικοφ.
Από την αρχή του χρόνου οι νεκροί κατά τη διάρκεια ληστειών υπολογίζονται σε 35. Ακόμη κάθε μήνα υπάρχουν επτά έως δέκα ανταλλαγές πυροβολισμών και συμπλοκές αστυνομικών με κακοποιούς. Μία στις τρεις σοβαρές ληστείες στη χώρα μας καταλήγει σε συγκρούσεις των δραστών με διερχόμενους αστυνομικούς και σε πυροβολισμούς κατά πολιτών. Οι περιπτώσεις συμπλοκών ποινικών και ενστόλων στου Ζωγράφου, στο Παγκράτι, στην Κηφισιά, στον Ροδολίβο Σερρών, στην Κεραμωτή Καβάλας και άλλες των τελευταίων ημερών είναι χαρακτηριστικές και αποτελούν πλέον ζοφερή πραγματικότητα.

«Είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο»
Η Ελλάδα θεωρείται πλέον η «χώρα των καλάσνικοφ» και σε αυτή την ισχύ πυρός των κακοποιών αποδίδουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας την εντυπωσιακή έξαρση της εγκληματικότητας. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «τέτοιες επιθέσεις με πολεμικά όπλα δεν δέχεται καμία αστυνομία του κόσμου. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμη και στο Αφγανιστάν επιθέσεις με καλάσνικοφδέχεται ο τοπικός στρατός και όχι οι αστυνομικές αρχές. Χτυπάνε τους αστυνομικούς και τα περιπολικά με όπλα που προορίζονται για θωρακισμένα οχήματα στα πεδία των μαχών! Επιπλέον, και απλοί πολίτες πυροβολούνται με τέτοιου είδους όπλα μέσα στα σπίτια, αδύναμοι να αντιδράσουν».
Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., επειδή, όπως λένε, διέβλεπαν τι θα ακολουθήσει, είχαν προωθήσει τη μετατροπή της οπλοκατοχής σε κακούργημα προκειμένου να επισύρονται ποινές πολυετούς κάθειρξης, ώστε όσοι εντοπίζονταν σε αστυνομικούς ελέγχους με παράνομα όπλα να οδηγούνται στις φυλακές. Ωστόσο αυτή η νομοθετική ρύθμιση ουδέποτε προχώρησε.
Ενδεικτικός της αντίληψης των κακοποιών είναι ο καταγεγραμμένος διάλογος στη δικογραφία της συμμορίας των καταδρομέων της Καβάλας που λήστευε τράπεζες και ανατίναζε ΑΤΜ. Εκεί ακούγεται κατηγορούμενος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας να λέει στον αρχηγό της σπείρας: «Εσύ, με τοκαλάσνικοφ και το αλεξίσφαιρο που σου έδωσα, είσαι πλέον βασιλιάς. Τι να σου κάνουν τα νεροπίστολα που έχουν οι δικοί μας»!
Και αυτή είναι η οδυνηρή αλήθεια. Οι αστυνομικοί αισθάνονται απόλυτα αδύναμοι απέναντι στα όπλα των κακοποιών. Πολλές φορές οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συλλαμβάνουν μέλη συμμοριών μεκαλάσνικοφ και άλλον βαρύ οπλισμό τούς ζητούν πληροφορίες πώς και από πού βρήκαν τα όπλα. Ωστόσο η ομερτά και η αλληλεγγύη των κακοποιών κόβουν εξαρχής το νήμα της έρευνας και οι ουσιαστικές πληροφορίες που συλλέγονται είναι ελάχιστες. Κάθε χρόνο η ΕΛ.ΑΣ. κατάσχει περίπου 170-200 τέτοιου είδους όπλα και περίπου 550 πιστόλια που θεωρούνται το απόλυτο τίποτε μπροστά στον όγκο της διακίνησης όπλων…
Οι πύλες εισόδου
Από τις αλβανικές αποθήκες ήρθαν… πολύ λίγα
Οπως αναφέρει άτομο που γνωρίζει τη διανομή των καλάσνικοφ στις ελληνικές συμμορίες, «στην Αστυνομία αλλά και στον κόσμο έχει αναπτυχθεί ο μύθος ότι τα πολεμικά όπλα που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα είναι μόνο αυτά – περίπου 30.000 – που κατευθύνθηκαν στην Ελλάδα μετά την άλωση των στρατιωτικών αλβανικών αποθηκών την περίοδο 1996-1997. Κάνουν μεγάλο λάθος. Στην Ελλάδα μπαίνουν καινούργια καλάσνικοφπου κατασκευάζονται σε χώρες των Βαλκανίων – πλην Αλβανίας – και σε χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ. Στη συμμορία που πιάστηκε στην Καβάλα διαπιστώθηκε ότι τακαλάσνικοφ έμπαιναν από τη Βουλγαρία αλλά και από τη Σερβία, κάτι που θεωρείται σχετικά σπάνιο. Στα βουλγαρικά καλάσνικοφ κάποιοι βάζουν και ένα είδος… σιγαστήρα για να διευκολύνονται στις νυχτερινές κυρίως επιθέσεις τους.

»Τα καλάσνικοφ μπαίνουν με φορτηγά ενώ μερικά μεταφέρονται μαζικά με Μερτσέντες που κινούνται μέσα από χωματόδρομους στα ελληνοαλβανικά σύνορα όταν λιώνουν τα χιόνια. Οπλα έρχονται στην Αθήνα μέσω Κρήτης, αφού μεγάλα φορτία ξεφορτώνονται στα απομονωμένα και ανεξέλεγκτα νότια παράλια του νησιού, κυρίως από πλοία με ουκρανικά πληρώματα. Τα όπλα μοιράζονται μετά σε εκατοντάδες άτομα στην Αθήνα και στην επαρχία, και οι κακοποιοί μπορεί να τα βρουν μέσω τριών-τεσσάρων μεσαζόντων, χέρι με χέρι. Ωστόσο είναι αφελές να πιστεύει κάποιος ότι πουλιούνται – όπως αναφέρεται συχνά – ελεύθερα στην Ομόνοια ή ότι δεν τηρούνται ασφαλιστικές δικλίδες στο λαθρεμπόριο όπλων. Δεν υπάρχει «καβάτζα» με περισσότερα από 20-30 όπλα για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο συμβαίνει με τα Τοκάρεφ που πουλιούνται περίπου 2.000 ευρώ, τα Zastava, με περίπου 1.000 ευρώ. Εκείνα που είναι σχετικά ακριβά και η τιμή τους φτάνει τουλάχιστον τις 4.000 ευρώ είναι τα Glock. Κυκλοφορούν όμως πολλά ψεύτικα. Κοντέινερ γεμάτα με κινεζικάκαλάσνικοφ φτάνουν στα τελωνεία, όμως αυτά προορίζονται για χώρες της Αφρικής».
Οπως έχει αναφέρει σε σχετικές εκθέσεις του ο δικηγόρος κ. Γιώργος Μαρής που έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος στα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη, «σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί η τιμή των πολεμικών όπλων που χρησιμοποιούνται από τις συμμορίες στην Ελλάδα είναι πιο χαμηλή αν αγοραστούν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Η τιμή τους αυξάνεται ανάλογα με την απόσταση που διανύουν οι λαθρέμποροι όπλων και το ρίσκο που παίρνουν για να περάσουν μπλόκα της Αστυνομίας».
Οπως συμπληρώνει ο κ. Μαρής, «στις περισσότερες χώρες, όταν διαπιστώθηκε ότι οι κακοποιοί είχαν εξοπλιστεί με πολεμικά όπλα, είχε αποφασιστεί οι αστυνομικοί να προμηθευθούν καραμπίνες που δέχονται φυσίγγια με σκάγια που έχουν μεγάλη ισχύ πυρός. Είναι ένας από τους λίγους τρόπους για να ανταποκριθούν οι ένστολοι στα όπλα των κακοποιών. Ομως κάτι τέτοιο ποτέ δεν αποφασίστηκε για τη χώρα μας». (πηγή)
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.