Guitar -->

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ανωμαλη μουσουλ "μανα" εκαψε το παιδι της


Ο λόγος; Δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εδω βλεπετε την μουσουλ [μανα] με τα τρια παιδια της!

Απίστευτο και σοκαριστικό είναι το έγκλημα που συνέβη με τη μάνα-Μήδεια, να σαπίζει στο ξύλο τον 7χρονο γιο της και μετά να του βάζει φωτιά να τον κάψει. Ο λόγος; Δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι.


Η 32χρονη Σάρα Έτζ , σύγχρονη χριστιανη της ιερας εξετασεως , στην κατάθεσή της στο δικαστήριο του Κάρντιφ όπου δικάζεται ως παιδοκτόνος είπε πως «τον έδειρα σαν σκύλο».

Αρχικά, ο θάνατος του παιδιού είχε θεωρηθεί δυστύχημα, ωστόσο η νεκροψία στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Γιασίν είχε πεθάνει πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Η 32χρονη μαζί με τον σύζυγό της είχαν βάλει σαν στόχο ο μικρός τους γιος να μάθει απέξω το κοράνι. Ετσι τον υποχρέωναν να μαθαίνει 35 σελίδες την ημέρα για τρεις μήνες.

Ο μικρός, όμως, προτιμούσε, όπως κάθε παιδί της ηλικίας του να παίζει με τους φίλους του...

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, η 32χρονη κακοποιούσε το παιδί και πριν από το περιστατικό: το έδερνε με σφυρί, με πλάστη, με παντόφλα, με μπουνιές και τον κλείδωσε στο υπόγειο, τον έδενε στην πόρτα και τον ανάγκαζε να κάνει πους απς γιατί έμενε πίσω στις ισλαμικές σπουδές του.

Η Σάρα και ο σύζυγός της, Γιουσούφ, ήθελαν να κάνουν το γιο τους Hafiz (σ.σ. αυτός που ξέρει απέξω το Κοράνι). 

Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, η ίδια είχε δηλώσει σε γιατρό που την παρακολουθούσε ότι ο Σατανάς της είπε να σκοτώσει τον γιο της και πως ένιωθε 100% καλύτερα μετά το θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.