Guitar -->

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ αρχιρατσιστες-ναζι κατηγορουν τους δολοφονημενους Ελληνες για ρατσισμο..


Η Ευρώπη αναζητά στοιχεία για την άνοδο της ρατσιστικής βίας στη χώρα μας

Πολιτική
ratsi viaΕπίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί μέχρι και την Πέμπτη ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Νίλς Μουϊζνιεκς.
Το επίσημο πρόγραμμα του Επιτρόπου δεν έχει γίνει γνωστό άλλα, στα πλαίσια των καθηκόντων του, θεωρείται βέβαιο ότι θα επισκεφθεί φυλακές, αναμορφωτήρια ανηλίκων, κέντρα κράτησης μεταναστών και αιτούντων άσυλο καθώς και ότι, θα έχει επαφές με αντιρατσιστικές οργανώσεις, προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία για την άνοδο της ρατσιστικής βίας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο ευρωπαίος Επίτροπος είναι ήδη ενήμερος, μέσω επιστολών και διαβημάτων που έγιναν στο γραφείο του, τόσο για αυξημένα κρούσματα ρατσιστικής βίας εκ μέρους των βουλευτών και των οπαδών της «Χρυσής Αυγής» όσο και για περιστατικά «απάνθρωπης βίας», που έχει ασκηθεί από όργανα της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών και κρατουμένων μεταναστών.

Ο Επίτροπος εμφανίζεται επίσης ιδιαίτερα προβληματισμένος και ανήσυχος, για τις συνεχιζόμενες διώξεις των τσιγγάνων Ρομά από τους καταυλισμούς τους καθώς και για το γεγονός ότι, τα παιδιά των Ρομά αντιμετωπίζουν ρατσιστική βία και διακρίσεις στα ελληνικά σχολεία.

Στο πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Επιτρόπου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνονται και συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.