Guitar -->

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Λευτεριά στο Λαυρεντιάδη -Να ανοίξουν τα κελιά


Όλοι οι άνθρωποι του αρχιεπισκόπου
laurentiadis
Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη,
Ο ευλαβέστατος Λαυρέντιος Λαυρεντιάδης, άνθρωπος του αρχιεπισκόπου Γιάννη Λιάπη και του πατριάρχη Ηλία Γιαννόπουλου (ταχυδακτυλουργού του «Αγίου Φωτός» του ρατσιστικού πατριαρχείου ιεροσολύμων, διαδόχου των διαβόητων αγίων Βενέδικτου, Δωρόθεου και Ειρηναίου του έγκλειστου, γόνου πολύτεκνης οικογένειας εκ Γαργαλιάνων, στρατευμένου από 12 χρόνων στην κακόφημη Αγιοταφική αδελφότητα), συνελήφθη (επιτέλους). Δεν πάει πολύ καιρός που ταξίδεψε στο μακρινό Κατάρ μαζί με τον αρχιεπίσκοπο δασικών Φωτοβολταϊκών, χάριν του ιερού σκοπού των εκκλησιαστικών deals με τον πολύγαμο εμίρη, που ανέτρεψε με πραξικόπημα τον πατέρα του.

—-Είναι η έκτη σύλληψις ανθρώπου της αγιοτάτης Εκκλησίας (δεν αριθμώ ιεράς παιδεραστίας και τα συναφή, διότι ο κατάλογος επιμηκύνεται επικινδύνως), μετά τας (αδίκους) φυλακίσεις δια οικονομικής φύσεως μικροαδικήματα των κ.κ.Γρ.Μιχαλόπουλου, Αττικής Παντελεήμονος, Ιακώβου Γιοσάκη (κατεδικάσθησαν), Εφραίμ Βατοπεδινού και Γεωργίου Φερέτη, απάντων αποφυλακισθέντων μετά σχετικώς βραχείαν κράτησιν, το μεν δια λόγους υγείας, το δε κατόπιν καταβολής χρηματικής εγγυήσεως, τρίτον δε λόγω ηλικίας, τέταρτον δε αναγνωρισθείσης της δικαστικής πλάνης. Νομίζω πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια συνωμοσία σκοτεινών δυνάμεων κατά της Εκκλησίας και κατά του αρχιεπισκόπου Τσίπρα, Γρ.Μιχαλόπουλου και Λαυρεντιάδη. Το ιερό άβατο των μητροπολιτικών τραπεζικών λογαριασμών και των περιουσιών των συγγενών, το οικογενειακόν άσυλον των πισινών (εκ του πισίνα παρακαλώ) παραβιάστηκαν ήδη από τα ΣΔΟΕ, αθλιότατοι δημοσιογράφοι ομιλούν περί λεηλασιών και μεταπωλήσεων ακόμη και των τροφίμων των συλλεχθέντων υπέρ των αστέγων, τέλος δε αι συκοφαντικαι φήμαι ομιλούν για λογαριασμό τριάντα πέντε εκατομμυρίων ακόμη και του ίδιου του «Θρόνου».  Ο  ιερός ιερώνυμος[λιαπης] όμως ήλθε σε επικοινωνία με το ΣΔΟΕ και το πράγμα φαίνεται να εξομαλύνεται ως είθισται, βοηθούσης και της υποδειγματικής σιωπής της Αριστεράς (ως είθισται), που γνωρίζει να τιμά αυτούς που συνδέονται με τον κ.Τσίπρα με «μια πολύ ανθρώπινη και θερμή σχέση», όπως δηλώνει ο ίδιος στο φίλο του, τον «αντιμνημονιακό» κ.Τράγκα.


—-Μερικοί ασχημονούν ασυστόλως διασπείροντες αθλίας διαδόσεις: «Τις δυο τελευταίες μέρες όμως στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν πληροφορίες που εάν επιβεβαιωθούν θα ακολουθήσουν απρόσμενες εξελίξεις στον εβραιοχριστιανικο-εκκλησιαστικό χώρο.
—-Η καταγγελία αγγίζει τον …Θρόνο. Υπήρξε έντονη φημολογία ότι σε τραπεζικούς λογαριασμούς του….σε τράπεζες εντός και εκτός Ελλάδας βρέθηκε ποσό που αγγίζει τα 35 εκ ευρώ! Τα πέντε εκ. μάλιστα τα έχει στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες του“Αγιορείτικου Βήματος”. Δεν είναι σύμπτωση που ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος ανέβασε τους τόνους και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Έχει τους λόγους του…. Μάλιστα προ δεκαπενθημέρου εφημερίδα υψηλής αναγνωσιμότητας είχε έτοιμο το σχετικό ρεπορτάζ και λίγο πριν την εκτύπωση κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων, αποσύρθηκε άρον άρον!
». (Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2012 23:42 Αγιορείτικο Βήμα).
—-Θέλω να ελπίζω πως και η σύλληψις του ευσεβούς Λαυρεντίου θα είναι βραχείας διαρκείας ως είθισται, αι δε συκοφαντικαί  φήμαι κατά του αρχιεπισκόπου και μητροπολιτών θα διαλυθούν συντόμως. Τας αποδίδω στο σκληρό πυρήνα του ΔΝΤ που θέλει να εκδικηθεί τον μακαριότατο, επειδή χοροστάτησε μαζί με εκπρόσωπο του πατριάρχη και έναν ακόμη μητροπολίτη στην κηδεία του πατέρα αριστερού ηγέτου, ο οποίος ετοιμάζει επαναστατική ανατροπή στην Ε.Ε.
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.