Guitar -->

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
"  ΤΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  "  ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ !!!
Κυριακή 9-12-2012 ΡΟΔΟΣ
Στέρνα
                       Σε αυτό εδώ το  βάθρο κατά πάσα πιθανότητα είχε στηθεί το άγαλμα του υιού του Τιβέριου Δρούσου που πέθανε σε νεαρή ηλικία μυστηριωδώς!!
Βλέπουμε καθαρά νεανικά ποδαράκια στην βάση του βάθρου.Ο Τιβέριος ήτανε επί δεκαετίες ο καλύτερος στρατηγός της Ρώμης. Υπηρέτησε πιστά τον Αύγουστο και χρησιμοποιήθηκε σε πυροσβεστικές εκστρατείες στα σύνορα. Κυριολέκτικα έλιωσε τις αρβύλες του πολεμώντας γερμανούς και άλλους βαρβάρους ενώ η σκληρή και συνετή διοίκηση του δυσαρέστησε πολλά λαμόγια και έθιξε πολλά συμφέροντα όπως του λαμόγιου αδελφού του Γάλβα. Επίσης ο Τιβέριος είχε ελληνική παιδεία και έγραψε και βιβλία και έζησε αρκετά χρόνια στη Ρόδο.


Άν έμεινε ο Τιβέριος στην ιστορία ως κάθαρμα είναι δίοτι δεν σώθηκε ούτε καμιά σωστή βιογραφία του, ούτε η αυτοβιογραφία του, ούτε τα εγχειρίδια στρατηγικής του, κανένα σύνολο με επίσημα διατάγματα του αλλά μόνο διηγήσεις τύπου Εσπρέσσο και κουτσομπολιά όπως αυτή με τον μικρό Γάλβα και άλλες τερατολογίες για το ότι έκανε παρτούζες στο Κάπρι στα γεράματα του (κάτι που κάνει σήμερα για πλάκα ο Μπερλουσκόνι).


Αλλά πάνω από όλα γιατί επί των ειρηνικών ημερών του αυτοκράτορα Τιβέριου σταυρώθηκε για εγκλήματα καθοσιώσεως ένας ασήμαντος μαραγκός σε μια ασήμαντη επαρχία της αυτοκρατορίας. Αυτό αρκούσε για να θεωρείται ο Τιβέριος διάολος και να περάσει η ύπαρξη του από την διακριτική ιστορική λογοκρισία ώστε να μην μείνει τίποτα θετικό όπως και με πολλούς άλλους.

Σε αυτές τις στιγμές της κρισεως λοιπόν ας σκεφτούμε πως εκπαιδευτήκαμε από την Αόρατη Αρχή της παιδείας μας, Πως μάθαμε την ιστορία. Ποιούς μάθαμε να εκτιμούμε στην ιστορία. Ποιων ξέρουμε την πραγματική ιστορία και ποιοί θα μπορούσαν να είναι παραδείγματα προς μίμηση αντί για αυτούς που μας έμαθαν.

Εικ1 επιχρισμένος λίθος Πτωλ/περιο       εικ2 Ρωμαϊκή πλακόστρωση


αποθηκευτικοί χώροι

Ρωμαϊκό μωσαϊκό που μπορεί να διασωθεί ,,αλλά προς το παρόν εκτίθεται στα στοιχεία της φύσης ανυπεράσπιστο . Στο παρακάτω μάρμαρο βλέπουμε κοπή Ρωμαϊκής περιόδου και μάλιστα στο κομμάτι που λείπει είχε το σύμβολο των Λεγεώνων της Ρώμης και ήταν στην μπροστινή είσοδο της παρούσης έπαυλης.Και μαρτυρά την αποκάλυψη μας ότι πρόκειτε για την έπαυλη του Τιβέριου Άυγουστου Κάποιου προφανώς του άρεσε το σχέδιο και το πήρε σπίτι του μιας και είναι ξέφραγο αμπέλι η σκαπάνη !!

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/                                                 Λουτρά


                                 εικ1-Αποχέτευση                                  εικ2 προάυλιος χώρος ,
επιστρωμένος με το γνωστό για την Ρόδο υλικό σπασμένων ποταμίσιων βότσαλων ως πλακόστρωση.

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/

Εδώ βλέπουμε το πόρισμα της αρχαιολογικής υπηρεσίας Ρόδου!!!!!!! ΠΑΛΑΤΟΣΧΗΜΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ,αυτά είναι!!!!


Αk::Μπορεί να μην έχουμε σπουδάσει στα σχολεία τους, αλλά σπουδάσαμε με τα βιβλία των προγόνων μας, μόνοι μας .
Πρέπει να δούμε τώρα στα υπόγεια του αρχαιολογικού μουσείου Ρόδου τι βρήκανε στην παρούσα ανασκαφή,γιατί λογικά πρέπει να έχουν δημοσίευση στα αρχαιολογικά δελτία τους τι βρήκαν!!!Κάνουν δουλειά δεν λέμε αλλά στερούνται αγάπης για την προϊστορία τους,έχουν κλειστεί στον φαύλο κύκλο του δογματισμού τους,,για αυτούς απλά είναι μια εργασία,κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι που μπορεί να μην τους νοιάζει που είναι Έλληνες στο γένος.


http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/
http://atomakaikeno.wordpress.com/2010/06/24/αυτοκράτορας-τιβέριος-και-crisis/

http://el.wikipedia.org/wiki/Τιβέριος_Καίσαρας_Αύγουστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.