Guitar -->

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Χορευει ζειμπεκ τουρλου ο Κουβελης


Ο άνθρωπος που διέσυρε το Ζειμπέκικο της Ευδοκίας





Έξω φρενών είναι πλέον οι ιθύνοντες του μεγάρου Μαξίμου με τα καμώματα του εταίρου της στην κυβέρνηση Φώτη Κουβέλη.
Όπως λένε, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ "βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου" αφού μέχρι τα ξημερώματα, όχι μόνο γλεντούσε και χόρευε ζεϊμπέκικα αλλά, παράλληλα, φρόντισε αυτό να γίνει αμέσως γνωστό.
Την ίδια ώρα, η συμπεριφορά αυτή του ματαιόδοξου πολιτικού, που πριν από 23 χρόνια ήθελε, ως υπουργός
Δικαιοσύνης της συγκυβέρνησης, να στείλει τον παπατζη με το ζιβαγκο Ανδρέα Παπανδρέου στη φυλακή, αποτελεί πρόκληση για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που κάθεται καθημερινά με το στυλό και το χαρτί στο χέρι για να υπολογίσει πως θα τα "βγάλει πέρα".

Ο ηγέτης της ψευδεπίγραφης και απαξιωμένης πλέον ροζ Αριστεράς ήσυχος πλέον για την ευημερία του λαού που εξουσιάζει παρέδωσε μαθήματα με το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας", μια μάγκικη κι ευαίσθητη δημιουργία του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου, στην... Ελληνοαμερικανική Ένωση. Έναν χώρο που δεν έχει καμία σχέση με κάθε τι που θέλει να ονομάζεται αριστερό.
Περιστοιχισμένος από ένα σωρό... Μπίστηδες που φεύγουν από το ένα κόμμα για να διαλύσουν το άλλο και με πολιτικά απόβλητα τύπου Διαμαντοπούλου και Πρωτόπαπα που έχουν φέρει το ΠΑΣΟΚ σε εκλογικά επίπεδα...ΕΔΗΚ!
Δεν αποτελεί δικαιολογία οτι παρευρίσκετο σε δεξίωση που έδωσε πολύ στενός του συνεργάτης. Ο συνεργάτης μπορεί να είναι στενός αλλά ο λαός... στενάζει!
Αυτός έκανε "το κομμάτι του" στο... κόμμα του αλλά τα προβλήματα του τόπου είναι μεγάλα και δυσεπίλυτα και οι χειμαζόμενοι πολίτες δεν αντέχουν τέτοιου είδους... αναίσθητες πρακτικές!
Και κάτι τελευταίο: Διόλου καλά δεν ήχησε στο Μαξίμου και η συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Σταϊκούρα σε αυτή τη φιέστα της πολιτικής και κοινωνικής (πρωτίστως) πρόκλησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.