Guitar -->

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Σάλος από τη μεταφορά των φρυγανιών Elite στα Σκόπια....




Σάλο έχει προκαλέσει στους Έλληνες καταναλωτές η απόφαση της εταιρείας παραγωγής τροφίμων Elibisco να μεταφέρει την γραμμή παραγωγής της στα Σκόπια.
Τον βαθμό της...
οργής των καταναλωτών φανερώνει και η πρωτοβουλία πολλών εξ αυτών να καταγγείλουν την πολιτική της εταιρείας, η οποία έχει προτιμήσει να παράγει τις φρυγανιές με εμπορική ονομασία «Elite» τις οποίες πωλεί στην χώρα μας, όχι στην Ελλάδα, αλλά στο εργοστάσιο που διαθέτει στα Σκόπια. 

Όπως αναγράφεται και στην ετικέτα του προϊόντος «Παρασκευάζεται στην ΠΓΔΜ από την ZITOLUKS A.D. για λογαριασμό της ELBISCO Α.Β.Ε.Ε.» Εν μέσω της οικονομικής κρίσης οι καταναλωτές καταγγέλλουν ότι «η εταιρεία επιλέγει να πάει στα Σκόπια στερώντας από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας αλλά και λειτουργώντας σε βάρος της ελληνικής οικονομίας». Πρέπει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Elbisco διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα και στο Πικέρμι. Μάλιστα, το εργοστάσιο του Πικερμίου αποτελεί τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής φρυγανιάς και αρτοσκευασμάτων σε τυποποιημένη μορφή στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Προκαλεί λοιπόν πολλά ερωτηματικά γιατί μία ακόμα ελληνική εταιρεία επιλέγει να πλουτίσει από το υστέρημα των Ελλήνων, ….ταΐζοντας όμως …Σκοπιανούς! Τελικά, όλοι αυτοί οι κύριοι μπροστά στο κέρδος και μόνο μπροστά σε αυτό επιλέγουν να στηρίξουν οποιαδήποτε άλλη βαλκανική οικονομία πλην της δικής τους και πλην των οικογενειών που φροντίζουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κάθε φορά από τις αγορές τους…. Και αυτό δεν είναι δικό μας σχόλιο , αλλά σχόλιο των ίδιων των καταναλωτών που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μας! Δυστυχώς, αναγκαζόμαστε να μεταφέρουμε σχόλιο καταναλωτή, που ανέφερε, πως για άλλη μία φορά πολλοί έχοντες στην Ελλάδα, όπως κάθε φορά που περνάει δύσκολους καιρούς, φέρονται σαν «γερο-Λαδάδες», εναντίον των ίδιων των …συμπατριωτών τους!
 newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.