Guitar -->

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΤΑΦΟ ΜΑΣ!


samaras3
Ο Α. Σαμαράς ένα ξενοκίνητο πολιτικό υποκείμενο αλλά πολύ ωφέλιμο πιόνι στα χέρια της Μέρκελ και των τοκογλύφων, είναι έτοιμος να πάρει νέα μέτρα σφαγής.
Ήδη, μετά τα μέτρα θανάτου που πήραν προ ημερών, πέρασαν ήδη στην επόμενη φάση του προγράμματος. Από 'κει που έλεγαν ότι "αυτά είναι τα τελευταία μέτρα και δεν πρόκειται να παρθούν άλλα", ο Σαμαράς και οι επιτελείς του άλλαξαν τροπάριο.


Ο Κεδίκογλου, ο Στουρνάρας αλλά και ο ίδιος ο Σαμαράς, λένε τώρα ότι πρέπει να τηρηθεί χωρίς καμία απόκλιση το πρόγραμμα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την επόμενη δόση! Επειδή όμως τα μέτρα που πήραν οι πολιτικοί δωσίλογοι δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν απαρέγκλιτα (το λένε και οι ίδιοι του ΔΝΤ ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και η συνταγή είναι λάθος), στο επόμενο δίμηνο θα ξαναπάρουν και άλλα μέτρα. Μέτρα-ταφόπλακα για τους υπόλοιπους επιζήσαντες. 
Όσο βλέπουν ότι ο κόσμος ...κοιμάται και δεν αντιδρά, θα παίρνουν και θα ξανπαίρνουν μέτρα!
Το είπαμε: Οι Έλληνες σήμερα είναι ότι οι Εβραίοι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Έθνος που καίγεται από τους Γερμανούς, με το όπλο για την εξόντωση των Ελλήνων, να δίνεται στον Σαμαρά και τους συνεργάτες του στην τρικομματική!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.