Guitar -->

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Καμινης και ΜΕΓΚΑ στα σκουπιδια η βοηθεια των Ελληνων


Το (φιλανθρωπικό) έπος του Καμίνη και του Μέγκα..



Μπορεί η πρωτοβουλία αγάπης του τηλεοπτικού σταθμού Mega, την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι», να ξεπέρασε κάθε προσδοκία σχετικά με τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, ωστόσο ο Δήμος της Αθήνας, που συμμετείχε σε αυτήν την προσπάθεια, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

Και αυτό γιατί,
όπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία» με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ένα μέρος αυτών των προσφορών των πολιτών, κυρίως ρούχα και παιχνίδια, φαίνεται ότι κατέληξε στους κάδους απορριμμάτων και όχι σε αυτούς που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνάει η κοινωνία.

Ειδικότερα, σε μεγάλους κάδους απορριμμάτων κατέληξαν οι προσφορές των πολιτών που έσπευσαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν, ακόμη και από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Δεκάδες τόνοι από αντικείμενα που πρόσφερε ο κόσμος, τα οποία μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος, κατέληξαν στα σκουπίδια του Δήμου Αθηναίων, ενώ πλημμύρισαν οι κάδοι από ρούχα, παιχνίδια κ.λπ.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει άμεσα για το τραγικό θέαμα που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος συνεργάζεται στενά με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), χωρίς όμως -καθώς δεν αποτελεί δομή του δήμου- να υπόκειται σε έλεγχο!

Οι φωτογραφίες αποτελούν μοναδικά τεκμήρια και αδιάψευστο μάρτυρα για τη σημερινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας», που αναμένεται να συζητηθεί, όπως συζητείται ήδη και στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου. Ο εικονιζόμενος κάδος βρίσκεται λίγο πριν από τον σταθμό Λαρίσης και ακριβώς απέναντι από το παλαιό Φρουραρχείο, όπου ο κ. Καμίνης στεγάζει τις πολυποίκιλες συνεργασίες του με τις ΜΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.