Guitar -->

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο Καμίνης αρνείται(!) να εφαρμόσει τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών


.. και θα συνεχίσει να μοιράζει ιθαγένειες!!!





Ο Καμίνης αρνείται(!) να εφαρμόσει τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και θα συνεχίσει να μοιράζει ιθαγένειες!!!Όσοι λαθροαλλοδαποί προσέλθετε! Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εκμεταλευόμενος πως δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί η απόφαση του δικαστηρίου για την απόδοση ιθαγένειας αποφάσισε να συνεχίσει να μοιράζει ιθαγένειες παρά τις αντίθετες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών περί αναστολής παροχής ιθαγένειας .

Έβγαλε μάλιστα ανακοίνωση που λίγο πολυ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κάλεσμα να προλάβουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους όσο το δυνατόν περισσότεροι …μέχρι την δημοσίευση της απόφασης του δικαστηρίου…
Η Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων έχει ως εξής:
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, ο δήμος Αθηναίων θα
εξακολουθήσει να εφαρμόζει κανονικά τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί παροχής ιθαγένειας. Τυχόν δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει τις εν λόγω διατάξεις ως αντισυνταγματικές δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, παρά μόνον αφού δημοσιευτεί. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που περιέχονται στο έγγραφο που απέστειλε στους δήμους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, στο οποίο οι δήμοι εντέλλονται να μην εφαρμόζουν τις ισχύουσες περί απονομής ιθαγένειας διατάξεις μέχρι τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις των δικαστηρίων, αφού όμως αυτές δημοσιευτούν κανονικά.
Πηγή: http://olympia.gr/2012/12/01/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BF/
http://mystikaperasmata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.