Guitar -->

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δειτε τρια ζωα, το μεσαιο δολοφονημενο απο τα αλλα δυο


Η απάντηση του Αρκτούρου για τη θηριωδία


Υπάνθρωποι, τέρατα, σκοτώνουν αρκούδες για «χαβαλέ», για «τρόπαιο», ή απλά και μόνο επειδή έχουν μίσος με οτιδήποτε ζωντανό. Επειδή είναι απολίτιστοι. 

Στο Facebook, τις τελευταίες ώρες διακινείται η φωτογραφία που βλέπετε. Το Πινάκιο επικοινώνησε με τον Αρκτούρο προκειμένου να ενημερωθεί για την θηριωδία που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Συγκεκριμένα η επίσημη θέση του Αρκτούρου είναι η ακόλουθη: 

«Με αφορμή τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο και απεικονίζει μία σκοτωμένη αρκούδα (πιθανότατα στη Βουλγαρία) δίπλα σε δύο ανθρώπους που ποζάρουν περιχαρείς ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ενημερώνει ότι βρισκόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια σε συνεργασία με τοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις στη γειτονική χώρα για την προστασία των άγριων ζώων και ήδη υπάρχει ένα σχέδιο δράσης που υλοποιείται. 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αποκρουστική και καταδικάζουμε απερίφραστα τη θλιβερή αυτή πρακτική. 

Δυστυχώς, η φωτογραφία αυτή ίσως είναι από εκτροφείο αρκούδων στην περιοχή Kormisosh της Βουλγαρίας όπου επιτρέπεται η θανάτωση ζώων. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ πιέζει σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ για το κλείσιμο του συγκεκριμένου εκτροφείου»

pinakio.blogspot.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.