Guitar -->

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Παραλιακή: Το στέκι πορνειας της αλβανικής μαφίας



ierodouli
Η λεωφόρος Ποσειδώνος έχει μετατραπεί σε πιάτσα αγοραίου έρωτα της αλβανικής μαφίας .Αδίστακτοι κακοποιοίο εκμεταλλεύονται αποκλειστικά το συγκεκριμένο μέρος και σε όποιον τους χαλάει τη δουλειά απαντούν με πυροβολισμούς, απειλές και εκβιασμούς. 


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso τα πρώτα θύματα των Αλβανών μαφιόζων είναι οι Ελληνίδες ιερόδουλες, οι οποίες εκδιώχθηκαν από την παραλιακή λεωφόρο επειδή αρνήθηκαν να μετατραπούν σε αιχμάλωτες του. Μάλιστα όπως καταγγέλλουν κάποιες από αυτές έπεσαν θύματα ωμής βίας επειδή αρνήθηκαν να φύγουν. Κάποιες ξυλοκοπήθηκαν τόσο άσχημα που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, κάποια άλλη γυναίκα χαρακώθηκε προκειμένου να μη είναι ελκυστική για τους πελάτες. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες και για πυροβολισμούς.

Η πρακτική είναι απλή, οι κακοποιοί αρχικά προσεγγίζουν τις γυναίκες και τις δηλώνουν πως θα τους παρέχουν προστασία. Εκείνες έχουν δύο επιλογές είτε να υποκύψουν και να τους ακολουθήσουν, είτε να εξαφανιστούν. Στη δεύτερη περίπτωση η θέση τους καλύπτεται άμεσα από νεαρές Αλβανίδες, τις οποίες εκμεταλλεύονται τα κυκλώματα.΄Τις μετατρέπουν σε άβουλα όντα με την υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών, τις κακοποιούν και τους παίρνουν όλα τα χρήματα, αφήνοντας τους μόνο λίγα ευρώ για να μπορέσουν να φάνε.

Ελληνίδα ιερόδουλη υποστηρίζει πως η αστυνομία γνωρίζει τι συμβαίνει στην περιοχή και πρέπει να δράσει άμεσα. Υπάρχουν στοιχεία από αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μηχανών, περιγραφές ακόμα και ονόματα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.