Guitar -->

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνελήφθη 15μελής συμμορία ληστών με ΑΚ-47 – Οποία έκπληξις ήταν όλοι… αλλοδαποί !


ImageΓια μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η πλειονότητα των αποκαλούμενων «βαρέως» τύπου εγκλημάτων πραγματοποιείται από τι άλλο αλλοδαπούς. Πιο συγκεκριμένα 15μελής (!) συμμορία αλλοδαπών μεταναστών ηλικίας 20-35 ετών, η οποία είχε διαπράξει 4 ένοπλες ληστείες  συνελήφθη από την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.
Οι αδίστακτοι σκληροί αλλοδαποί ληστές με την περίσσια «γενναιότητα» συνήθιζαν να εισέρχονται με τα πολεμικά τυφέκια ως άλλοι κατακτητές μίας άλλης εποχής (βλ. Ναζί) στα σπίτια και στους χώρους εργασίας ανυπεράσπιστων φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας  από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι:

•    Η συγκρότηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 με σκοπό τη διάπραξη ενόπλων ληστειών με τη χρήση βαρέου οπλισμού που κατείχαν, τη διάπραξη εκβιάσεων προς αποκόμιση
παράνομου περιουσιακού οφέλους και την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

•    Βραδινές ώρες της 03/12/2011 εισήλθαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Νεοχωρούδας, ιδιοκτησίας 47χρονου Έλληνα πολίτη, εντός της οποίας βρισκόταν η κόρη του, την οποία και ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, με την επιστροφή του 47χρονου στην οικία του, τον ακινητοποίησαν και με την απειλή δύο
πιστολιών και τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Ακολούθως, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 47χρονο, με απειλές εναντίον του ιδίου και μελών της οικογένειάς του απαίτησαν εκβιαστικά να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

•    Πρώτες πρωινές ώρες της 19/01/2012 εισήλθαν σε μπαρ στην περιοχή της Σταυρούπολης και με την απειλή πυροβόλων όπλων (τρία Καλάσνικοφ ΑΚ-47 και ένα πιστόλι) αφαίρεσαν από τέσσερις υπαλλήλους και πελάτες του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 1.680 ευρώ και προσωπικά τους αντικείμενα.

•    Ξημερώματα της 08/02/2012 εισήλθαν σε μπαρ στην περιοχή της Ανω Ηλιούπολης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, όπου με την απειλή δύο  πολεμικών τυφεκίων τύπου Καλάσνικοφ και ενός πιστολιού και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και
προσωπικά αντικείμενα των παρευρισκομένων.

•    Πρωινές ώρες της 19/02/2012, κινούμενοι με ΙΧΕ αυτοκίνητο στην Εγνατία οδό (πλησίον κόμβου
Ασπροβάλτας), προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, προσέγγισαν και ακινητοποίησαν φορτηγό το οποίο οδηγούσε 51χρονος Έλληνας πολίτης, με συνεπιβάτη τον 48χρονο ιδιοκτήτη του φορτηγού. Με την απειλή πιστολιού, πολεμικού τυφεκίου τύπου Καλάσνικοφ και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του 51χρονου, αφαίρεσαν συνολικά 24.800 ευρώ. Για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο, που είχαν
αφαιρέσει στις 16/02/2012 από την περιοχή της Σταυρούπολης, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο αργότερα σε αγροτική περιοχή της Νέας Μαδύτου.

•    Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, ένας εκ των παραπάνω συλληφθέντων ηλικίας 29 ετών συμμετείχε σε ανθρωποκτονία (με σκοπό τη ληστεία) σε βάρος ηλικιωμένων, που διαπράχθηκε στις 26/06/2011 στη Βέροια Ημαθίας.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 380 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ανεύρεση των 4 ακόμα «παλληκαράδων» αλλοδαπών συνεργατών της σκληρής συμμορίας.
Ελπίζουμς ότι όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας και συλληφθούν και οι υπόλοιποι 4 αλλοδαπό ληστές η ελληνική δικαιοσύνη θα φροντίσει να απαλλάξει την
ελληνική κοινωνία από τους δολοφόνους εγκληματίες αλλοδαπούς εισβολείς που κάνουν πλιάτσικο το υστέρημα του Έλληνα πολίτη προς δόξα την πολυλοτισμικότητας.  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.