Guitar -->

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Οι Μασονοι φερνουν τους λαθρομεταναστες στην Ελλαδα





Τον Ιούνιο του 2008,είχε γίνει στην Αθήνα ένα Διεθνές Μασονικό Συνέδριο υπό την αιγίδα της Στοάς “Δελφοί”, προεδρεύοντος του Μασωνου Βασ.Πάτκα. 

“…Χαιρετίζω τις πολυάριθμες Τεκτονικές Δυνάμεις που είναι σήμερα συγκεντρωμένες στην Αθήνα στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου «Κτίζοντας την Ευρώπη - Κτίζουμε τον Κόσμο» και τους απευθύνω ένα μήνυμα ενθάρρυνσης, προσκαλώντας τους να συνεχίσουν την εργασία τους δια μέσου του προβληματισμού, της σκέψεως, της αναλύσεως, της συνδιαλλαγής και της προώθησης των Ευρωπαϊκών αξιών ανά τον Κόσμο.


Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, είναι πλέον απαραίτητο, τώρα παρά ποτέ, να προάγουμε τις κοινές μας αξίες, με γνώμονα τον σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθενός, γεγονός που αποτελεί μέρος της ταυτότητος του πολιτισμού μας. Μία Ευρώπη ενωμένη, γενναιόδωρη και ανοιχτή προς τον υπόλοιπο κόσμο, μπορεί να αναδείξει την οδό που θα οδηγήσει στην ανεύρεση συλλογικών απαντήσεων στα νέα παγκόσμια προβλήματα. Σκέφτομαι ειδικότερα την εκπαίδευση, την μετανάστευση, την ένταξή των μεταναστών στην κοινωνία, την εξάλειψη της φτώχειας, την ανάγκη για αειφόρο ανάπτυξη, τις εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, καθώς και τις κλιματικές αλλαγές. Αυτά τα καίρια θέματα για το μέλλον της Ευρώπης και του Κόσμου μας καθιστούν υπεύθυνους τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η ικανότητα της Ευρώπης να ανταπεξέλθει στην παγκοσμιοποίηση, και να εγκαταστήσει γέφυρες με άλλους πολιτισμούς και θρησκείες του κόσμου, πραγματοποιείται με την συστράτευση, προς την κατεύθυνση αυτή, όλων των συνιστωσών της κοινωνίας και με την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαπολιτισμικού διαλόγου. 



Οι θεσμοί και οι πολιτικές δυνάμεις, μόνοι τους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τις συνθήκες ενός γόνιμου διαλόγου, ο οποίος είναι απαραίτητος για την συνοχή των πολυ-πολιτισμικών κοινωνιών μας και την ακτινοβολία των αρχών μας μέσα στον κόσμο. Η Ευρώπη έχει ανάγκη της συνεισφοράς όλων των παραγόντων μίας κοινωνίας πολιτών που μοιράζονται τις ίδιες ευρωπαϊκές αξίες. Οι Τεκτονικές οργανώσεις ενστερνίζονται το ιδεώδες του Ανθρωπισμού, το οποίο βασίζεται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην ισότητα και αδελφότητα μεταξύ των ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βάθρο των ευρωπαϊκών αξιών. Αυτό το ιδεώδες του Ανθρωπισμού αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής κληρονομιάς η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα, λίκνο της Δημοκρατίας. Τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καθώς και οι ιδρυτικές αρχές του Κράτους Δικαίου, πάνω στις οποίες εδράζεται το ευρωπαϊκό σύνταγμα απορρέουν, μεταξύ άλλων, από αυτή την κληρονομιά.
Εις το όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χαιρετίζω την στράτευσή σας, ως ενεργοί πολίτες, στην υπηρεσία των ευρωπαϊκών αξιών. Σας εύχομαι οι συζητήσεις και οι εργασίες σας να είναι τέτοιες που να εμπλουτίσουν τόσο την Ευρώπη όσο και τον Κόσμο που θέλουμε να κτίσουμε και να κληροδοτήσουμε στις επερχόμενες γενεές. 


Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης 
José Manuel Durão Barroso Πορδογάλος ευρωσκατέμπορος
_______________________________________________________
<<εγω θα ηθελα να παντως να πω την γνωμη μου, τι στο διαολο ελευθεροι Ευρωπαιοι δεν ειμαστε?  δεν γ@μιεσαι πισωκ@λα ρε José Manuel Durão Barroso!>>


πηγη>
http://mavrifatria.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.