Guitar -->

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ελληνα η εφορια του πασοκ θα σε φορολογηση για τον ιδρωτα σου


Που έφυγαν τα λεφτά; ~ Εν αρχή 717 εκ. μέσω τραπεζών μόνο από Αλβανούς & μόνο σε ένα έτος!


Τα ποσά είναι τεράστια. Μιλάμε πάντα μόνο για Αλβανούς σε ένα μόνο έτος μέσω τραπεζικών λογαριασμών και όχι εμβασμάτων!

Τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι τους τρεις πρώτους μήνες του 2012εκταμιεύτηκαν από τις τράπεζες στην Ελλάδα και μεταφέρθηκαν στις αλβανικές 510 εκατομμύρια ευρώ.

Το 2011, οι Αλβανοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μετέφεραν στις αλβανικές τράπεζες 717 εκατομμύρια ευρώ:

Επιστροφή στην Αλβανία. Κατ' αυτόν τον τρόπο «μεταφράζεται» για την πλειοψηφία των 600.000 (βάλε 2 εκατομμύρια να είσαι μέσα) και πλέον Αλβανών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα η οικονομική κρίση. Αυτή είναι η πρώτη κουβέντα που ξεστομίζουν, όταν τους ρωτά κάποιος πώς βλέπουν το μέλλον, αλλά και για το πνεύμα των σχετικών δημοσιευμάτων στα αλβανικά ΜΜΕ.

Τα στοιχεία είναι επίσης ενδεικτικά των όσων λέγονται και ακούγονται. Φέτος, ταξίδεψαν για να γιορτάσουν το Πάσχα στην πατρίδα τους περί τους 100.000 Αλβανούς λαθρομετανάστες που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα. Είναι ο μικρότερος αριθμός των τελευταίων ετών, γεγονός που οφείλεται στην οικονομική κατάσταση, αν και η επιστροφή συνδυάστηκε με την επίλυση διαφόρων εκκρεμοτήτων με το αλβανικό κράτος.

Τραπεζικές πηγές αναφέρουν ακόμη ότι τους τρεις πρώτους μήνες εκταμιεύτηκαν από τις τράπεζες στην Ελλάδα καιμεταφέρθηκαν στις αλβανικές 510 εκατομμύρια ευρώ. Το 2011, οι Αλβανοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μετέφεραν στις αλβανικές τράπεζες 717 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για χρήματα τα οποία δεν έχουν προορισμό την καθημερινή κατανάλωση, δηλαδή δεν αφορούν την κλασική μορφή εμβασμάτων, αλλά κλειστούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.