Guitar -->

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τον Πανο Καμμενο φοβάται ο γιωργάκης-τζεφρυ μινεικο-τσαντ


και επιτίθεται στον μοναδικό μη αριστερό επικριτή των μνημονιακών εφιαλτών ...???





Ένα πανάκριβο δώρο έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στον Πάνο Καμμένο:

 Του επιτέθηκε μετωπικά και σε προσωπικό επίπεδο αποκαλώντας τον μάλιστα, "τέρας"!
( ΕΓΕΛΑΣΕΝ Ο ΑΡΧΙΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ...ΚΕΦΑΛΑ !!! )

Και όταν σε έναν πολιτικό του επιτίθεται σε προεκλογική περίοδο, ένας άλλος πολιτικός όπως ο Γ.Παπανδρέου ο οποίος στην ψυχή του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως κόμματος, θεωρείται κάτι μεταξύ "προδότη και ξεπουλημένου", τότε μόνο όφελος μπορεί να έχει ο Πάνος Καμμένο ο οποίος πλεόν αναδεικνύεται στη μοναδική προσωπικότητα του κεντροδεξιού χώρου που έχει τολμήσει να αντιπαρατεθεί με οξύ τρόπο στο καθεστώς Παπανδρέου.

Έτσι λοιπόν το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χρησιμοποιεί «ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας», ενώ απευθύνεται στη ΝΔ στην οποία λέει «να χαίρεται το τέρας που δημιούργησε».

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει τα εξής:


«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".

Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι «αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ».

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας.

Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, R. Zoellick, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: «Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.

Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.

Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν.

Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.

Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.

Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας. Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια».

Tι σημαίνει αυτή η επίθεση;

 Φοβάται ο Γ.Παπανδρέου. και δεν φοβάται σε πολιτικό επίπεδο.

 Φοβάται γι'αυτά που έρχονται για τον ίδιο και τον αδελφό του.,.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΔΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ τζεφρυ παπανδρεου




 defencenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.