Guitar -->

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γιατι μας απειλεί ο κάθε τοκογλύφος και μας χλευάζει ο κάθε καραγκιόζης του Πλανήτη


Το ειδα στο μπλογκ του Χαρρυ Κλυνν και το δημοσιευω ολοκληρο διοτι αξιζει να δουμε το σχολιο ενος ανωνυμου Ελληνος που ακολουθει. 

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

«Τι χρωστάμε στον ελληνικό λαό; Συμπόνια, αλληλεγγύη και υποστήριξη και μία συγνώμη επίσης, εάν κάνουμε εκστρατείες υπέρ του ευρώ. Ακριβώς στο κατώφλι μας στην Ευρώπη η χώρα που γέννησε την ήπειρο πληρώνει το τίμημα του πιο ηλίθιου οικονομικού πειράματος στη σύγχρονη ιστορία» Amol Rajan
Εφημερίδα «Independent»


Και σ’ αυτό το "ηλίθιο οικονομικό πείραμα στη σύγχρονη ιστορία", που βύθισε την Ελλάδα στο χάος και τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα, οι διεστραμμένοι ευρωτοκογλύφοι της νέας τάξης βρήκαν χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια τους «συνεργάτες τους» για να επαληθευτεί το ρηθέν από τον ναζί Αλφρέδο Ρόζενμπεργκ: «Σε κάθε χώρα θα βρούμε ιδιοτελή καθάρματα για να συνεργαστούμε».  



Ανώνυμος είπε...
Ας πάρουμε τις φωτογραφίες με την σειρά , κάτι έχουν να μας πούν.
LOUKAS PAPADIMIOS: Η πιο πετυχημένη εκδοχή όλων των προδοτών του παρελθόντος. Ό,τι ονειρευόταν ο Εφιάλτης και ό,τι δεν μπορούσε να γίνει ποτέ ο Τσολάκογλου. Αυτή είναι η μοναδική επιτυχία του δοσίλογου Παπαδήμου. Είναι ο πιο πετυχημένος Έλληνας προδότης όλων των εποχών. Γιατί; Γιατί συνετέλεσε και ίδιος στην άλωση της χώρας, που του παραδόθηκε να κυβερνήσει. Χωρίς τη δική του βοήθεια (γνωστός Master chef της Τράπεζας της Ελλάδος) πιθανότατα να μην βρίσκονταν εδώ ως κατακτητές τα διάφορα ΔΝΤ και οι υπόλοιπες τοκογλυφικές ύαινες. Χωρίς αυτόν πιθανότατα να μην χρωστούσαμε τόσα πολλά, που να μας απειλεί ο κάθε τοκογλύφος και να μας χλευάζει ο κάθε καραγκιόζης αυτού του Πλανήτη.
Αν δεν ήταν ο Παπαδήμος να τους ανοίξει ως κεντρικός τραπεζίτης τις πόρτες, οι οποίες έπρεπε να παραμένουν σφραγισμένες, για να μην γίνουν «κερκόπορτες», κανένας από αυτούς δεν θα βρισκόταν σήμερα εδώ.Κανένας δεν θα μπορούσε να μας βασανίζει σήμερα, αν δεν υπήρχε η συμμορία των Σημίτιδων και των λοιπών Δημοκρατικών δυνάμεων.
Εγκληματίας είναι ο Παπαδήμος, που σήμερα εμφανίζεται σαν σωτήρας.Ένας λογιστής των τοκογλύφων, ο οποίος, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, πρόδωσε τους Έλληνες.

JEFREY IDIOT PAPANDREOU: Άλλη μεγάλη προσωπικότητα με διεθνές κύρος, Πρόεδρος της ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ -παρ' τ΄αυγό και κούρεφτο.Αυτός, ο οποίος έκανε τις μεγάλες σπουδές στην κοινωνιολογία.Ούτε καν οικονομολόγος.Ο μεγάλος στοχαστής και ποδηλάτης-κωπηλάτης.Ο Παπανδρέου, ο οποίος, σε συνεννόηση με τον Στρος Καν και τους διάφορους Σόρος, μας οδήγησαν στη μέγγενη του ΔΝΤ.Ο Παπανδρέου, που εύκολα αποδεικνύεται ότι μεθόδευσε την κρίση δανεισμού, για να μας παγιδεύσει στα δίκτυα των τοκογλύφων φίλων της μητέρας τουΠαπανδρέου, ο οποίος φρόντισε να δυσφημίσει τον ελληνισμό στα πέρατα του κόσμου, προκειμένου ένας μέχρι πρόσφατα αγαπητός λαός να φτάσει στο σημείο να γίνει παγκοσμίως αντιπαθής και να μην βρίσκει συμπάθειες και βοήθειες πουθενά στον Πλανήτη
Μαζί του συνοδοιπόρος
SAMARAS ANTON:.Ο συμμαθητής, συμφοιτητής και συγκάτοικός του.Ο επίσης άεργος και ανεπάγγελτος άνθρωπος με ένα βαρύ βιογραφικό οικονομολόγου.Άλλος επιστήμων και προαλειφόμενος για τη θέση του Πορδυπουργού.Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους αγράμματους γαλατάδες. 
GEORGE KARATZAFER-MILKMAN: Τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος και τον προδοτικό ρόλο του υπερπατριώτη Καρατζαφέρη.Να καταλάβει τον ρόλο του δουλικού τού Μητσοτάκη, που, εκτός από γαλατάς, είναι κατά περίσταση και λαγός.Λαγός επικίνδυνος, ο οποίος πρωταγωνιστεί από την αρχή της προδοσίας του ελληνικού λαού. 
Ο ίδιος λαγός, ο οποίος κάποτε δήθεν σκέφτηκε μόνος του το ΔΝΤ και τα χρήματα που θα μας περίμεναν στα ταμεία του.Ο προδότης, ο οποίος ψήφισε το Μνημόνιο, όταν πραγματικά του ζητήθηκε να στηρίξει την προδοσία και κατόπιν παρίστανε τον αντιμνημονιακό.Ο προδότης, ο οποίος ξαναπαίζει και σήμερα το ίδιο παιχνίδι, εφόσον εμφανίζεται σαν αυτός που δήθεν μόνος του σκέφτηκε τον Παπαδήμο.Όλον αυτόν τον συρφετό δωσίλογων και προδοτών τον ελέγχουν οι διεθνείς τραπεζίτες.Μιλάμε για πραγματικά προμελετημένο έγκλημα, εφόσον οι πρωταγωνιστές του έχουν όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια κοινή εγκληματική συμμορία. Δεν είναι δηλαδή μόνον ο συμπληρωματικός τους ρόλος στο όλο έγκλημα. Είναι και τις ίδιας καταγωγής. Ο Πρωθυπουργός Τσολάκογλου είναι του Κολεγίου Αθηνών.Πρωθυπουργός διάδοχος ενός κολεγίοπαιδα Πρωθυπουργού και προπομπός ενός άλλου κολεγιόπαιδα.Ο Πρωθυπουργός όλων των ρεκόρ του φασισμού.Εκεί την κατάντησαν την Ελληνική Δημοκρατία ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς ο Παπαδήμος και ο μέγας κωλοτούμπας.

2 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , τα οποία είναι υπερβολικά καλά για μένα . Για να κάνω αυτό το σχόλιο στο μπλόκ του Χάρυ διάβασα με την σειρά μου σε άλλα μπλόκ . Έτσι λοιπόν έγραψα μια περίληψη απο όλα αυτά που έχω διαβάσει και τίποτα παραπάνω.Με εκφράζουν απόλυτα δείχνουν αυτή τη στιγμή πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και που οδηγούν οι λεβέντες πολιτικοί το παιχνίδι για να σώσουν τον εαυτούλη τους . Η πηγή του σχολίου μου προέρχεται απο το μπλόκ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ - ΕΑΜ Β και έφτιαξα αυτήν την περίληψη αφού ο ίδιος προτρέπει τους αναγνώστες του για την διάδοση των όσων γράφει.Με κάθε σεβασμό αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εισαι καλα.
    Παντως, ισως ετσι με αργα και προσεκτικα βηματα πεταξουμε τα τσιμπουρια απο την πλατη μας.
    Κατα την διαρκεια της δικτατοριας χρειασθηκαν 7 ετη για να κινητοποιηθη ο κοσμος. Τωρα προβλεπω 3-4 χρονια..
    Θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.