Guitar -->

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Τσιπρας, φτυνει τον Ελληνικο λαο


Αντιδράσεις στην Κεφαλονιά για την... VIP άφιξη του Τσίπρα στο νησί!

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε το προεκλογικό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κεφαλονιά με αεροπλάνο. Και αυτό γιατί, προτίμησε να ταξιδέψει σε θέση VIP... Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα του κεφαλονίτικου site kefaloniapress και θα καταλάβετε:...


"Με την πρωινή πτήση κατέφτασε στην Κεφαλονιά ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πού το παράξενο, θα πει κανείς, εκλογές έρχονται... Όμως έχουμε και τη 48ωρη απεργία των ναυτεργατών. Πριν από λίγες μέρες ο συντονιστής της επιτροπής εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, αντί να επιτίθεται, να συκοφαντεί και να απειλεί με πολιτική επιστράτευση τους ναυτεργάτες και αντί να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της απεργίας, θα πρέπει να ικανοποιήσει άμεσα τα δίκαια αιτήματά τους, δίνοντας έτσι τη μόνη σωστή και δημοκρατική λύση στο πρόβλημα» (Βήμα, 10-4-2012)

Ο αποκλεισμός όμως από το νησί λόγω της απεργίας ισχύει όπως φαίνεται μόνο για τα «λαϊκά στρώματα», που υποτίθεται ότι υποστηρίζει με πάθος και αυταπάρνηση ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του, και όχι για τον ίδιο. Και πάλι θα πει κανείς, τι το κακό στο να μετακινηθεί ένας πολιτικός με αεροπλάνο, ακόμα κι αν είναι της αριστεράς, ακόμα κι αν η μετακίνηση αυτή γίνεται εν μέσω απεργίας των ναυτεργατών, πιο σημαντικό είναι να έρθει σε επαφή με τον κόσμο ο κύριος Τσίπρας, να ακουσει τα αιτήματά του και να σκύψει πάνω του με κατανόηση, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα.

Εδώ όμως είναι το «κλου» της υπόθεσης: Ο εκπρόσωπος της «προοδευτικής αριστεράς» δεν κατέφτασε ως απλός άνθρωπος του λαού. Ήρθε ως VIP. Ενώ οι επιβάτες ήταν στις πόρτες του αεροσκάφους έτοιμοι να αποβιβαστούν, ακούστηκε ότι «έχουμε 4 VIP» και φυσικά έπρεπε να καθυστερήσει η αποβίβαση των επιβατών – ορισμένοι από τους οποίους είχαν και προβλήματα υγείας – προκειμένου να πάρουν προτεραιότητα οι VIP.

Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο μάθαμε όλοι ποιος ήταν ο ένας από τους VIP. Κατευθύνθηκε στο jeep γνωστού Κεφαλονίτη και περίμενε – υποθέτω – μέχρι να καταφθάσουν και οι βαλίτσες, που δεν είχαν αντιμετώπιση VIL (Very Important Luggage)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.