Guitar -->

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Χρυσή Αυγή εκλογες τι ποσοστο?


Η Γαλλία δείχνει το δρόμο 


Αρχικά θεώρησα ότι κάποιος με αλλαγμένες ip, επιχείρησε να αλλάξει προς όφελος της Χρυσής Αυγής τα ποσοστά στην ψηφοφορία που έχω στο blog.

Όμως σε σύγκριση και με άλλα blogs ή ιστοσελίδες εφημερίδων, είναι εμφανές πλέον ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική και το βράδυ της 6ης Μαΐου μπορεί να τη δούμε με 7-8 ίσως και πάνω από 10%! Ενώ στις προηγούμενες βουλευτικές πριν 2μιση χρόνια, είχε μόλις 0,29%!

Εάν έλειπαν οι χαιρετισμοί του Ήλιου, οι μαίανδροι που παραπέμπουν αλλού (για να μην κοροϊδευόμαστε) και οι πορείες με πυρσούς που θυμίζουν Νυρεμβέργη, η Χρυσή Αυγή...
 θα χτυπούσε 20άρια...


Το 18% που κέρδισε η αντίστοιχης ιδεολογίας (αλλά με διαφορετικό "marketing") Μαρίν Λε Πεν, στις εκλογές της Γαλλίας, είναι ένα ισχυρό μήνυμα της στροφής των Ευρωπαίων σε πατριωτικά κόμματα, μιας & οι Γάλλοι ψηφίζουν διαισθανόμενοι αυτά που θα έρθουν και δεν περιμένουν όπως στην Ελλάδα να δημιουργηθεί το πρόβλημα και μετά να τρέχουν να το λύσουν.

Ο νοών νοείτω ~ Το προλαμβάνειν κάλλιστον του θεραπεύειν.



Και γιατί έφτασε η Χρυσή Αυγή σε αυτά τα ποσοστά;

Μα φυσικά λόγω της εγκληματικής ανοχής στον εποικισμό της Ελλάδας με 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης ένας ακόμη λόγος η αγανάκτηση των Πασόκων και Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων για την ανεργία και τα χαράτσια. Οι αμέτρητες κωλοτούμπες του Καρατζαφέρη.

Και τέλος επειδή ο κόσμος σιχάθηκε τις μεθόδους της σταλινοφαστιστικής αριστεράς και της τρομοκρατικής αριστεράς...

Καμαρώστε υποψήφιο του ΚΚΕ της μογγολας παπαρηγα επί το έργον:































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.