Guitar -->

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Γεώργιος Αϋφαντής ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ


Ο Γεώργιος Αϋφαντής κατεβαίνει στην Α' Αθηνών με το ΟΧΙ



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ
Σήμερα γνωρίζουμε όλοι ότι η χώρα μας ψυχορραγεί κάτω από μία συντριπτική, καταιγιστική και συντονισμένη επίθεση αοράτων και ορατών δυνάμεων, διαπλεκομένων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής του τόπου. Αυτή την επερχομένη λαίλαπα είχα πληροφορηθεί προ 30 ετών από υψηλόβαθμο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών των κατακτητών μας και την δημοσιεύω επί δύο δεκαετίες εις όλες τις εκδόσεις των βιβλίων μου που κυκλοφορούν. Εις το τέλος κάθε βιβλίου μου γράφω και τις προτάσεις μου διά το πώς θα ελευθερωθούμε από τη σκλαβιά του διεθνούς κεφαλαίου και το πώς θα οδηγήσουμε το λαό μας στην πρόοδο, τον ανθρώπινο πολιτισμό και την ανθρωπιά, στη συνέχεια θα γράψω μερικές εξ’ αυτών σε γενικές γραμμές.


 α. Το πρόβλημα τις δυσπραγίας του λαού μας και όλων των λαών της γης δεν είναι οικονομικόν όπως μας το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μας απατηλά, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ, το γράφω και αναπτύσσω στα βιβλία μου προ πολλών ετών. Εάν λύσουμε το πολιτικό πρόβλημα των λαών λύνουμε αμέσως και το οικονομικό. Το οικονομικό πρόβλημα το δημιουργούν τεχνητά οι τραπεζίται κατ’ εντολήν των εξουσιαστών δια να ταπεινώνουν τους λαούς διά να τους προσκυνούν και να τους εκμεταλλεύονται απάνθρωπα και σαδιστικά.
 Οι εξουσιασταί δοκίμαζαν επί αιώνες στην Αγγλία διάφορα πολιτικά συστήματα μέχρι να βρουν ένα με το οποίο θα κυβερνούν τους λαούς, άνετα και δικτατορικά. Τον 19ο αιώνα έφθασαν εις τον κοινοβουλευτισμό και αφού τον δοκίμασαν στην Αγγλία και διαπίστωσαν ότι με αυτόν θα διοικούν τους λαούς της γης τον εξάπλωσαν εις ολόκληρο την ανθρωπότητα. Τις λεπτομέρειες για το πώς έγιναν όλα αυτά τις γράφω στο πόνημά μου «ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ» και καταλήγω εις το πολίτευμα με το οποίο θα σώσουμε την ανθρωπότητα από την εκμετάλλευσιν του αιμοβόρου κεφαλαίου.
Διαβλέπων ότι κινδυνεύει η ανθρωπότης να οδηγηθή ξανά σκλάβα του κεφαλαίου με την δήθεν «΄Αμεση Δημορκατία» των Αθηναίων έγραψα βάσει της μελέτης μου που δημοσιεύω στο «ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ» το Σύνταγμα της πραγματικής Αθηναϊκής Δημοκρατίας απηλλαγμένης από τα τότε μειονεκτήματά της και προσηρμοσμένης στα σημερινά κοινωνικά δεδομένα και τα δίδω στη δημοσιότητα μέσω του διαδικτύου Δεν δημοσιεύω τα αρχικά άρθρα περί δικαιωμάτων του ανθρώπου κ.λπ. διότι είναι σχεδόν τα ίδια εις όλα τα Συντάγματα της ανθρωπότητας, ούτε τα άρθρα περί οργανώσεως της κρατικής διοικήσεως χάριν συντομίας. Δημοσιεύω το πώς θα επιλέγονται οι άρχοντες, πως θα ασκούν τα καθήκοντα των, πως θα λειτουργή η πολιτική και πως θα ασκείται η Δικαιοσύνη, δηλαδή εις το τι θα διαφέρη η πραγματική Δημοκρατία από την σημερινή καμουφλαρισμένη Δικτατορία «Δημοκρατία» του κεφαλαίου. Και αυτό το Σύνταγμα που σας δημοσιεύω ΔΕΝ είναι πανάκεια, χρίζει περαιτέρω μελέτης και βελτιώσεως υφ’ ημών, αποτελεί απλώς μίαν βάσιν προς μελέτην διά την απαλλαγήν μας από την δικτατορίαν του ΚοινοβουλευτισμούΤο Σύνταγμα αυτό δεν δύναται να επιβάλει η νέα βουλή της 6 Μαϊου 2012 αλλά δύναται αν ψηφίσει ο Ελληνικός λαός ΄Ελληνας ανεξάρτητους πολιτικούς να ορίσουν την επόμενη βουλή Συνταγματική και αν ξαναψηφιστούν ανεξάρτητοι (του κατεστημένου) πολιτικοί και  θέσουν το νέο Σύνταγμα εις Δημοψήφισμα και το ψηφίση ο λαός, τότε θα αλλάξουμε τον κοινοβουλευτισμό. ΄Ετσι απλά και ειρηνικά χωρίς αιματοχυσία δυνάμεθα, αν έχουμε Ελληνικήν συνείδησιν, να απαλλαγούμε από την ξενοκρατία του κεφαλαίου. «Κάθε φορά που η ψυχή της ανθρωπότητας εξαντλείται εις τον Ελληνισμό αναζητείται, η ανανεωτική πνοή διά την ανανεωτικήν πορείαν. Ο Ελληνισμός είναι η ανεξάντλητος πηγή πνεύματος και μεγάλων διανοημάτων από τα οποία οικοδομείται και προάγεται ο πολιτισμός και η Αρετή του Ανθρωπίνου γένους. Ο ΄Ελλην στηρίζεται εις το ελεύθερο άτομο, πηγή πάντων των μεγάλων». «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» σελ. 1076. ΄Όταν η ανθρωπότης κινδυνεύει, όπως και σήμερα οι ΄Ελληνες προμαχούν και την σώζουν, όπως στον Μαραθώνα και την Σαλαμίνα. ΄Ελληνες αγωνιζόμενοι σήμερα κατά του κοινοβουλευτισμού σώζετε την ανθρωπότητα από βέβαιη καταστροφή και στήνετε τρόπαιον ισάξιον του τροπαίου του Μαραθώνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.