Guitar -->

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σχολιο για τον Νταλαρα, Νταραλα στα Κυπριακα!


απο Κυπριακο μπλογκ αντεγραψα το παρακατω κειμενο τρελλα. Ειδικα το επιλεγμενο με κιτρινο. Αθανατη Κυπριακη διαλεκτος!

απολαυσετε το

Νταλάρας

Ουδέποτε εσυμπάθησα τον Νταλάρα, εβρώμεν μου λλίο η φάση του εφαίνετουν μου λλιο μούφα τζιαί εν μιλώ για τα τραούδκια που ερμηνεύει αλλά σαν προσωπικότητα.

Μετά  απο τα τελευταία γεγονότα αντιπάθησα τον τελείως. Μιλώ για το ότι η γυναίκα του υποστήριξε με νύχια και δόντια το μνημόνιο και ο ίδιος που απάντησε σε ερώτηση τούρκου δημοσιογράφου, "σε ποιόν ανήκει το αιγαίο" και απάντησε τυπικά "στα ψάρια του". Από τις πιιο σωστές φιλελεύθερες και ανοικτόμυαλες απαντήσεις κατ'εμένα αλλά.. έλα ρε.. σοβαρά ρε Νταλάρα; στα ψάρια του; το πιστεύεις; έλα πες.. εν φως φανάρι πως αν σου έκαμνε την ίδια ερώτηση έλληνας δημοσιογράφος θα απαντούσες διαφορετικά. Απο διπλοματία σκίζεις ρεεε. το πιστεύεις ρε Νταλάρα ή απάντησες έτσι επειδή ήσουν στην Τουρκία; ε;  

Δεν πείθεις τον λαό αλλά ούτε τους ακροατές σου γι' αυτό και ο κόσμος σε έχει γιαουρτώσει, ταπεινώσει και εξυβρίσει. Το να μένεις άπρακτος γιατί θέλεις να το παίξεις υπεράνω  μου φαίνετε εντυπωσιακά ηλίθιο. Θα περίμενε κανείς ότι κάποιος με το πνεύμα σου θα προσπαθούσε να εμφυτεύσει στο κόσμο άλλα ευκολόπιστα λογάκια.


Για άλλη μια φορά βγήκε σωστός ο Καζαντζίδης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.