Guitar -->

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δεν πληρωνει φορους ο παπαδημος


Απίστευτο και όμως αληθινό – Ο Παπαδήμος  πλήρωσε σε 8 χρόνια φόρο 511 ευρώ για αποδοχές 2,238 εκατ ευρώ



Ο διορισμένος και όχι εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδος Λ Παπαδήμος στην χρονική περίοδο 2004 με 2011 πλήρωσε φόρο 511 ευρώ ενώ δήλωσε εισόδημα 2,238 εκατ ευρώ.
Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Παρόν αναφέρει ότι ο Λ Παπαδήμος ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ λάμβανε αφορολόγητες απολαβές μεταξύ 250 και 311 χιλ ευρώ ετησίως.

Καλυπτόταν από το καθεστώς που ισχύσει στην ΕΚΤ να λαμβάνουν αφορολόγητες απολαβές τα μέλη της Κεντρικής Τράπεζας.



Προφανώς η εξέλιξη αυτή είναι ηθικά απαράδεκτη.



Η ΕΚΤ δεν συμμετείχε στο ελληνικό haircut ενώ ταυτόχρονα η ΕΚΤ μεριμνά τα μέλη της να πληρώνονται αφορολόγητα. 

Δυστυχώς οι θεσμικοί έχουν πλήρως διαβρωθεί. 

Ο Λ Παπαδήμος μπορεί να κατηγορηθεί για θέμα ηθικής τάξης.

Από την μια για 2,238 εκατ ευρώ πλήρωσε 511 ευρώ άλλος θα πλήρωνε πάνω από 700 χιλ ευρώ ενώ από την άλλη δεν μπορεί να ζητάει θυσίες από τον ελληνικό λαό χωρίς να έχει κάνει καμία ο ίδιος.

Δυστυχώς η χώρα έχει καταρρεύσει προκαλώντας την οργή της κοινωνίας. 

από bankingnews

1 σχόλιο:

  1. Αν το "ΜΑΖΙ τα φάγαμε" του Πάγκαλου μετατραπεί από τον λαό σε "ΝΑΖΙ τα φάγατε", τα πράγματα θα γίνουν πολύ επικίνδυνα για κάποιους.Κι ένας απ' αυτούς είναι ο LOUKAS PAPADIMIOS αυτός ο εμετικός , ο μισάνθρωπος , ο στυγνός δολοφόνος , ο ψυχρός και παγερός σαν φίδι χωρίς ίχνος ανθρωπιάς . Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά η διαφορά της χούντας του 1967 απο την σημερινή χούντα . Οι χουνταίοι τότε κυβερνούσαν με πρωθυπουργό έναν σχιζοφρενή Παπαδόπουλο οι σημερινοί βενιζελοσαμαράδες κυβερνούν με έναν φοροφυγά τραπεζοχλάπτσα .Ως πότε ΕΛΛΗΝΕΣ θα το ανεχόμαστε .Πρέπει να ξεσηκωθούμε πριν μας αποτελειώσουν . ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ , ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ..........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.