Guitar -->

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πυρρος Δημας υποστηριζει τουρκογλου



"Επέλεξα να πάω τώρα (στο ΠΑΣΟΚ) που οι άλλοι φεύγουν φοβισμένοι μπροστά στην ευθύνη και στην οργή” μας λέει σε δήλωσή του για τη συμμετοχή ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Πύρρος Δήμας.

Ρε ΟΥΣΤ! Ξεφτιλα....!
απαντα σε δηλωσιν του ο κ. Αμφιτρυων

3 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαινω γιατι ενας αλβανος δεν θα προσκυνουσε εναν τουρκογλου;Προςτι η απορια;Επειδη σηκωσε καμποσα κιλα εχει νκαι παιδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστη και ψυχραιμη απαντησις. Αρσις βαρων ΔΕΝ σημαινει αναγκαστικα διανοησις, απλως μεσα στην οργη μου απευθυνθηκα σε ιδιο επιπεδο.
      Λυπηρο βεβαιως, διοτι θα μπορουσε ο βλακας ο Π. Δημας να μεινει στην ιστορια ως ομογενης πρωταθλητης, τωρα θα γινει "κοματοσκυλο του μπατσοκ"
      ακομη και οι καμαριερες [εργαζομαι στον τουρισμο] αντιδρουν στην λεπρα του πασοκ.

      Διαγραφή
  2. Κάνεις ένα μεγάλο λάθος αλβανέ.Δεν επέλεξες να πας τώρα (στο PATSOK) που οι άλλοι φεύγουν φοβισμένοι μπροστά στην ευθύνη και την οργή , γιατί άν αυτοί είχαν έστω και ένα μικρό ίχνος ευθύνης και είχαν αντιληφθεί την οργή του ΕΛΛΗΝΑ που εσύ φυσικά δεν είσαι , δεν θα είχαν κάνει όλα αυτά τα τελευταία 2,5 χρόνια . Αυτοί αποσύρθηκαν γιατί κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει άλλο και μπήκαν απο μόνοι τους στην κατάψυξη . Θα τους ξεπαγώσουν όταν θα κρίνουν τα αφεντικά τους ότι αυτά τα οποία έκαναν εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ έχουν ξεχαστεί . Αλλά εσύ αλβανέ είσαι γέννημα θρέμα του PATSOK είσαι γέννημα θρέμμα του σημίτη.Σε χρεώθηκε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ επειδή σήκωσες λέει κάποια βάρη κάποτε χωρίς βέβαια να έχεις πάρει ΝΤΟΠΑ . Τόσο καθαρός ήσουν , που πήρες και βραβείο σε τοποθέτησαν με βαθμό Αξιωματικού στον τιμημένο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ . Αλλά θα πάρεις και συ αυτό που πραγματικά σου αξίζει όταν έρθει η ώρα σου .Όταν δεν τους βγαίνουν τα "κουκιά", εισάγουν τέτοιες κοπριές σαν και σένα . Είχαν μάθει βλέπεις παραμονές των εκλογών να "ελληνοποιούν" με τον τόνο κάτι περίεργους(εκτός απο σένα) του τύπου "Giorgo oraio", "Patsok kalo" ή "Antoni poly Tsexy". Σήμερα αυτή η πρακτική δεν είναι και τόσο εύκολα εφαρμόσιμη. Όταν αυτοί οι εμφανώς "σκουρόχρωμοι" ψηφοφόροι θα πάνε να ψηφίσουν για να εκλέξουν κάτι τύπους σαν και σένα , θα έχει πολύ πλάκα. Κάποιοι χρυσαυγίτες μέσα στα εκλογικά τμήματα θα "στραβώσουν" και θα αρχίσουν να ψάχνουν καταλόγους και δημοτολόγια. Κάποιοι άλλοι θα φοβηθούν και δεν θα επιχειρήσουν καν να μπουν στα εκλογικά τμήματα. Οι απ’ έξω θα τους σπρώχνουν να μπουν μέσα και οι από μέσα θα τους σπρώχνουν να βγουν έξω .΄Ε ρε γλέντια όπως θα έλεγε και ο εθνικός ήρωας κάποιων.Ρε ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.