Guitar -->

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος θελει τζαμι στην Αθήνα!

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ που στηριζει τους εισβολεις 
ισλαμοφασιστες!!!


























ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012) : 
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.
Ναι στο Τζαμί ΑΡΚΕΙ να μην γίνει με λεφτά του Ελληνικού Λαού !
Αν το.....
κάνει π.χ. η Τουρκία, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία κ.λπ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" !!!









το ειδα εδω>



5 σχόλια:

  1. δεν έχουμε ανεξηθρησκεία;Δεν έχουμε εκκλησίες σε μη Χρηστιανικές χώρες;Αυτές τις παπαριές να τις αφήσετε.Κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει σε θρησκευτική κοινότητα να αγοράσει γη και να φτιάξει τόπο λατρείας.Το θέμα ήταν να μην γίνει στο κέντρο της Αθήνας και με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου.Η προπαγάνδα σας πέθανε.Α! Και λαμόγια, είστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι δεν έχουμε ανεξιθρησκεία . Μπορείς να διαβάσεις το σύνταγμα και να ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις που σε όλους τους δημόσιους χώρους μια θρησκεία απεικονίζεται , τώρα θέλετε να ανοίξετε στα μουλωχτά και υποκατάστημα με ταλιμπάν .Δεν θα σας το επιτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ονουφριε, προσπαθησε να φτιαξεις χριστιανικο ναο [και οχι εκκλησια που ειναι αλλο πραγμα] σε ισλαμικη χωρα και τα ξαναλεμε. Μπορεις επισης να κανεις ενα περιπατο σε κεντρικο δρομο στην Σαουδικη Αραβια με τον σταυρο η αλλο συμβολο καποιας θρησκειας, το σχοινι που θα χρειαστει για να σε κρεμασουν το πληρωνω εγω.

    Αυτοι εχουν χωρα στην οποια μπορουν να επιστρεψουν, εμεις οχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου πρότεινα λοιπόν Αμφιτρύωνα να ενισχύσεις το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να οργανώσεις (εφόσων σχηματίσουν κυβέρνηση) αντιδράσεις (στις οποίες θα συμμετέχω κι εγώ) για την μη ολοκλήρωση της σκέψης.Ο προεδρεύων Πανος Καμμένος, ισχυρίζεται ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση τις προτάσεις κι αποφασίζει ο λαός.Το ότι αναγνωρίζω το δικαίωμα των μειωνοτήτων δεν συμαίνει ότι συμφωνώ κιόλας με την πραγματοποίηση και την υλοποίηση όλων των απαιτήσεών τους.Επίσης, ανώνυμε, Δημοκρατία (υποτίθεται ότι έχουμε) ας χαλάσουμε το χατήρι των λίγων τί να κάνουμε;Όσο για την προτροπή σου (περύ ανοιχτών ματιών) δεν κατάλαβα τί είδους οπτικό εύρως θα μου προσφέρει το τραβεστί (όπως το κατάντησαν) Σύνταγμα με τις χιλιάδες τροποποιήσεις-παράθυρα προς όφελός τους (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κτλ).

      Διαγραφή
  4. Ονουφριε, στον Πανο Καμμενο πιστεψα οπως χιλιαδες Ελληνες απο τοτε που ΜΟΝΟΣ αγωνιζοταν στην βουλη.
    Επειδη ομως νομιζω οτι αυτη ειναι η τελευταια μας ευκαιρια για πραγματικη ανεξαρτησια και μαυρισμα των "οικογενειων" που μας δυναστευουν προσπαθω να στειλω μυνημα στους αντιμνημονιακους οπως ο Π. καμμενος, οτι πρωτα κοιταμε τους Ελληνες. Κουραστηκαμε να περιμενουμε αιωνες και να μας καπελωνουν αντρεοι παπαντρεηδες [τον ειχα ψηφισει, ευτυχως μονον απαξ].

    Σε αυτην την συγκυρια οι Καμμενος, Γιανναρας, Τσιπρας, Αυφαντης, Καζακης μου εδωσαν καλα επιχειρηματα για να τους ψηφισω αλλα σχεδον ΟΛΟΙ "καπου" κολλανε και ΦΟΒΑΜΑΙ γιαυτο και η οργισμενη αντιδρασις.

    Περεπιπτοντως, εχω ζησει εξωτερικο, και εργαζομαι τα τελευται 21 ετη σε ξενες εταιρειες. "Γνωριζω" πολυ καλα τι σημαινει ξενος η μεταναστης.

    Ελπιζω και ευχομαι να μην χαθουμε σαν εθνος. Ο Καμμενος ειναι παιδι Ελληνων, ας κοιταξει πρωτα στα ματια παπουδες και γονεις ΠΡΙΝ αποφασισει να στηριξει το ισλαμ.
    Εχω εργαστει με την εταιρεια μου ΚΑΙ σε ισλαμικη χωρα οπου ειδα τι σημανει μεσαιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.