Guitar -->

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στο διαλυμενο πασοκομαγαζο οι λαθροεισβολεις ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ


Παρανοϊκοί λάθρο ~ Ζουν ανάμεσά μας +Βίντεο


2 Βούλγαροι οδηγούσανε μεθυσμένοι και κόντεψαν να πατήσουνε τον κόσμο. Όταν τους έκαναν παρατήρηση 2 νεαρά ελληνόπουλα, αυτοί κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και με αξίνες (!) επιτέθηκαν με ρατσιστικό μίσος στους δύο νέους, τους τραυμάτισαν κι ο ένας κινδυνεύει να χάσει την όρασή του.

Χρειάστηκε να κινητοποιηθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη για προσαγωγή στο γραφείο του ανακριτή των δύο Βούλγαρων αδελφών που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δυο νεαρών στους Κουνάβους του Ηρακλείου, για να αποφύγουν το λιντσάρισμά τους από...
 μια ομάδα 20 συγχωριανών των θυμάτων οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους!

Κάτω από ανάλογα μέτρα ασφαλείας, οι κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν από την ανατολική πόρτα του δικαστικού μεγάρου όταν πήραν το δρόμο για τη φυλακή, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα που τους έκριναν προφυλακιστέους. Έξω από τα δικαστήρια του Ηρακλείου είχαν συγκεντρωθεί με άγριες διαθέσεις ο πατέρας και οι φίλοι του 25χρονου που τραυματίστηκε βαριά από την επίθεση των δυο αλλοδαπών.

Σε κατάσταση μέθης, τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία είχαν επιτεθεί με αξίνα σε δύο νεαρούς φίλους όταν εκείνοι τους έκαναν παρατήρηση για τον επικίνδυνο τρόπο που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους. Από την επίθεση τραυματίστηκαν και οι δυο Έλληνες, ένας από τους οποίους κινδυνεύει να χάσει την όρασή του! Σε βάρος των δραστών, ο εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.