Guitar -->

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Η Αγγλια θα κλεισει τα συνορα της στους Ελληνες...


οι εγκληματιες του πασοκ ΑΝΟΙΞΑΝ τα συνορα σε καθε ισλαμογυφτο..


Αυτοί εδώ που βλέπετε να μιλάνε τόσο απαξιωτικά για εμάς,είναι οι αιώνιοι  <<σύμμαχοί>> μας.


-Εκ των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων, που έφεραν μετά την δική μας επανάσταση του 1821,ξενόφερτο βασιλιά να μας διοικήσει..προφανώς γιατί από τότε μας θεωρούσαν αποικία τους!!

-Αυτοί που μας άφησαν ξεκρέμαστους,60 χλμ ανατολικά της Αγκυρας,με τους Τσέτες του Κεμάλ να προελαύνουν,διότι τα βρήκαν κάτω από το τραπέζι με τους Τούρκους, για τα πετρέλαια της Μοσούλης.

-Αυτοί που μας έβαλαν στον β’παγκόσμιο πόλεμο,αφού πρώτα έβγαλαν από την μέση τον Μεταξά,με ……»οξεία αμυγδαλίτιδα»,κερασμένη σε πορτοκαλάδα στο σπίτι γνωστού μέχρι και σήμερα εκδότη!

-Αυτοί που έφεραν τον εμφύλιο στην μεταπολεμική Ελλάδα..
-Αυτοί που ευθύνονται για την διχοτόμηση της Κύπρου.. Δικό τους δημιούργημα είναι η διχοτομημένη Κύπρος και τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την εισβολή των Τούρκων!

-Αυτοί που έχουν γεμίσει την χώρα τους με ότι ακραίο σε Ισλαμιστή φονταμελιστή υπήρχε στην Ανατολή!
Που περπατάς στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου και βλέπεις παντού τσαντόρ ,…Πακιστανούς,Ινδούς  κτλ
κι αναρωτιέσαι αν σίγουρα περπατάς στην Oxford Street ή στην Τεχεράνη!!
-Αυτοί λοιπόν,έρχονται τώρα να μας πουν,ότι σε περίπτωση που πτωχεύσουμε,θα κλείσουν τα σύνορά τους για τους Ελληνες,διότι είναι ανεπιθύμητοι στην Βρετανία!
Tα έργα των Ελλήνων όμως,είναι επιθυμητά στην Βρετανία….έτσι δεν είναι κ.Κάμερον;
Κι αναφέρομαι σε εκείνο το μεγάλο κτίριο με τα εκθέματα στην περιοχή της Russell Square, εκείνο ντε…με την αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική,που έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο,που όμως δεν έρχονται να δουν,ούτε τα εκθέματα από την Λατινική Αμερική ,ούτε των νησιών του Πάσχα!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑ,αυτά που κλέψατε και που παρ’ολίγον να καταστρέψετε γιατί δεν ξέρατε να τα συντηρήσετε!
Που για να δουν των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑ επαναλαμβάνω, αφήνουν χιλιάδες λίρες κάθε μέρα στο »μαγαζάκι» σας,γιατί η αισχροκέρδειά σας είναι ασύλληπτη!!
Ενα μπουκαλάκι με νερό το πουλάτε 1 λίρα,δηλαδή 1.5 € !!!!

Αφού λοιπόν στην χώρα σας,δεν επιθυμείτε Ελληνες,τότε το δίκαιον,σαν πολιτισμένο και Ευρωπαϊκό κράτος που διατείνεστε  πως είστε ,είναι να επιστρέψετε κι όσα ανήκουν στους Ελληνες, που παρανόμως οικειοποιείστε πάνω από 2 αιώνες! 
Κλείστε λοιπόν τα σύνορά σας σε κάθε τι Ελληνικό,να κλείσουμε κι εμείς τα σύνορά μας,στους βανδάλους,στις αδερφές  και στις πόρνες σας, (γιατί αυτό εξάγετε ως χώρα ) που κατακλύζουν και μολύνουν (χωρίς εισαγωγικά το »μολύνουν» ) κάθε χρόνο τα Ελληνικά  νησιά μας ,προκαλώντας  του κόσμου τα προβλήματα!!
Τι λέτε;;
Δεν είναι καλή ιδέα να αντιπροτείνουμε,μπας και αντιδράσουμε κάποια στιγμή στις προσβολές που δεχόμαστε συνεχώς ως λαός κι αρχίζουμε να συνηθίζουμε επικινδύνως; 
Μαρία Τριανταφύλλου.
…………………………………………………….

Κάμερον:»Προετοιμαζόμαστε να κλείσουμε τα σύνορα για τους Έλληνες σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας»

Κάμερον:''Προετοιμαζόμαστε να κλείσουμε τα σύνορα για τους Έλληνες σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας''Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, απαντώντας σε ερώτηση μικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κλείσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας σε Έλληνες μετανάστες αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη.Η βρετανική κυβέρνηση προετοιμάζεται όχι μόνο για το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και για το ακραίο σενάριο της μαζικής μετανάστευσης Ελλήνων προς το έδαφός της σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν εργασία και προοπτική μακριά από τη χρεοκοπημένη τους χώρα!Ο ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, απαντώντας σε ερώτηση μικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κλείσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας σε Έλληνες μετανάστες στο ενδεχόμενο η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη.«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά, «για να προβλεφθεί μια μαζική είσοδος των Ελλήνων στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την μεγάλη ύφεση και να προστατευθεί η Βρετανία».«Εχουμε προφανώς σχέδια έκτακτης ανάγκης για όλες τις πιθανότητες», συμπλήρωσε και διευκρίνισε σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο protothema.gr, ότι ακόμα κι αν υπάρξουν εξαιρετικές «νομικές πιέσεις» είναι δυνατό να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό της μεταναστευτικής εισροής, για να προσθέσει όμως «προφανώς ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί».Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ήδη από τον περασμένη Μάιο είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχε το ενδεχόμενο αύξησης των Ελλήνων μεταναστών ή από άλλες ευρωπαϊκές χώρες ως συνέπεια στην οικονομική κρίση.Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι τόνισε ότι η βρετανική κυβέρνηση … εργάζεται σκληρά για να διαχειριστεί μια πιθανή μετακίνηση Ελλήνων στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής της στο εθνικό της νόμισμα.
Όπως αναφέρει μάλιστα ο βρετανικός Τύπος «αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και χρεοκοπήσει, εκατομμύρια ανθρώπων μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους και ενδέχεται να θέλουν να βρουν εργασία στο εξωτερικό.
Ενώ υπάρχει ο φόβος της «μόλυνσης» άλλων «ασθενών» χωρών της Ευρώπης. Η Βρετανία που δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης, θα μπορούσε λοιπόν να είναι μια ελκυστική εναλλακτική».
πηγή:tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.