Guitar -->

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ὅπου τό κράτος δέν μπορεῖ, παρεμβαίνει ἡ Χρυσῆ Αὐγή!



 

Εἶναι νά μή σοῦ βγῇ τό ὄνομα. Καλό ὄνομα, ὅμως. Τό εἴδαμε κι αὐτό:
Λίγο απέχει από το να… καθιερωθεί πλέον ως καθημερινό φαινόμενο: όπου το κράτος αργοπορεί ή αδυνατεί να δώσει λύση, αναλαμβάνει δράση ο Λαϊκός Σύνδεσμος του Νίκου Μιχαλολιάκου!
Το περιστατικό συνέβη στις Βελιτσές Αχαϊας πριν από μερικές ημέρες. Παράγοντες της περιοχής διαπίστωσαν πως ο αγωγός ύδρευσης είχε «βουλώσει» με αποτέλεσμα η παροχή να είναι μειωμένη έως ελάχιστη. Απευθύνθηκαν αρχικά στον δήμο δυτικής Αχαϊας, υπηρεσιακοί παράγοντες του οποίου τους ενημέρωσαν πως ναι μεν θα δώσουν λύση αλλά σε μερικές ημέρες αφού δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο μηχάνημα.
Το χωριό κινδύνευε να μείνει χωρίς νερό, μέχρι που σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος πρότεινε… να καλέσουν τη Χρυσή Αυγή! Οι περισσότεροι τον κοίταξαν με περιέργεια, όμως ο κάτοικος τους διαβεβαίωσε πως θα έλυνε το θέμα… μέσω του κόμματος.
Σύμφωνα με το dete.gr, μέσα σε λίγες ώρες ειδικό μηχάνημα μαζί με τον χειριστή του έφθασε στις Βελιτσές. Ο χειριστής ξεκίνησε αμέσως τις εργασίες, ο αγωγός ξεβούλωσε και το χωριό ξεδίψασε!
Στο χωριό πάντως δεν γνωρίζουν αν ο συγχωριανός τους που έκανε και την σχετική πρόταση απευθύνθηκε όντως… στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα ή αν με την ιδιότητα του ψηφοφόρου του κόμματος κάλεσε κάποιον γνωστό του «σύντροφο» και επικαλέστηκε το όνομα του κόμματους του Μιχαλολιάκου για… διαφημιστικούς λόγους.
Σσ. Οπως και να έχει… το καλό αποτέλεσμα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου μετράει!

πηγή

 http://www.filonoi.gr/%e1%bd%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%8c-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%ad%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%e1%bf%96-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.